yook iştee ölee olmuoo...ayrı şehirdeydik bizde ama her anımızdan haberdardık...askerdeyken öle olmuo işte...işte o ya üzücü sıkıcı yapan askerliği...
ben her dk arayıp sormuyorum şekerim...o da beni aramıyor...zırp pırt msjlaşıp birbirimizi bunaltmıyoruz,o nedenle alışkınım...tabiki daha yaşamadım ama o durumu sık sık konusup msjlaşsaydık belki olurdu....
yook iştee ölee olmuoo...ayrı şehirdeydik bizde ama her anımızdan haberdardık...askerdeyken öle olmuo işte...işte o ya üzücü sıkıcı yapan askerliği...
akşam konuştuk gelmek istiyorum yanına dedim
gelme dedi ya inanabiliyor musunuz
tek başıma nasıl gelicekmişim, aileden gizli olmazmış, aklı ben de kalıcakmış
yollarda ağlayıp zırladım onun yüzünden
istemesen de gelicem oraya, ister görürsün ister görmezsin dedim
tamam konuşuruz sakin ol biraz, bakalım ne yapabiliriz dedi
ne yapabilicekse artık, her şeyi ayarlamışım işte
akşam akşam sinirlerimi bozdu
canıııım beniim o da senii düşündüğüünden öle demiiş üzme kendiniii( ama emin ol gittiğinde en az senin kadar sewinecektiiir...
gelme diyor ama bana, 1 gün için gelinmezmiş
sanki tatil yeri orası bi gitcem 1 ay gelmicem
herkes gidiyor işte, bak burdaki kızlar da gitmiş, ben niye gidemiyim ki
o korkmuuştur başına bişi gelir die ya da senin yorulmanı istememişşşş ya da ya da ailenin anlamasından filan çekinmiştir belki...o gelme desinnn sen git yinee dee...öyle ya da böle görürsünnnn izni olursa çarşıda olmassa askeriyede...eminiim ikinizdee çoook mutlu olursunuzz görüşüncee....
Canım ben seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim sevgilim de böyle durumlarda çok sevinecek olsa bile gelmemi istemiyor. Senin sorumluluğun bana ait, birşey olursa ailene nasıl cevap veririm diyor. Kastamonu da istanbul'dan epey uzak. Ben de yemin törenine gitmiştim. Hele git gel yapacaksan epey yorucu oluyor. Ama insan da özlüyor ve heveslendi mi herşey çok normal ve yapılası geliyor. Böyle çılgınlıklar bende de var. Ben de mart gibi urfa'ya gitmeyi düşünüyorum mesela İzmir'den. Bu heyecanlar başka ne zaman yaşanılacak ki ... herşey monotonlaşıyor bi süre sonra. Bence gitmelisin
canım bende yola çıkıcağım gün konuşmuştum başladı evdekilerin haberi varmı şöyle olur böyle olursa hiç dinlemedim akşamında çıktım otobüse binmeme 1 saat kala aradı dedim otogardayımbi zorluk olmadığını yaşayarak görünce oda sürekli ister gelmeni merak etme
evet canım uzak, git gel yorucu da olabilir, ama onu görmek her şeye değer...
ben onu 1 saat bile olsa görmek istiyorum, günlerim yolda geçsin önemli değil..
bi de diyoki çok stres yapmışsın sakin ol biraz, heralde yaparım kaç haftadır bunun planını yapmaya çalışıyorum ben.
evet canım uzak, git gel yorucu da olabilir, ama onu görmek her şeye değer...
ben onu 1 saat bile olsa görmek istiyorum, günlerim yolda geçsin önemli değil..
bi de diyoki çok stres yapmışsın sakin ol biraz, heralde yaparım kaç haftadır bunun planını yapmaya çalışıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?