günaydın şekerler nappıyosunuz eskisi kadar yoğun değilsiniz ya benmki 18 mayısta çıkck akşam binip 19 mayısta burda olcakmış yaaaa
günaydın kızlar... aşkım bronşit olmuş. 3 gün izin vermişler. o da yatıp dinleniyor. dün akşam aramadı. acaba bişey mi oldu? belki de ateşler içinde yatıyor, başında bi bardak su verecek kimse de yokturofff yaaa kıyamam ben ona...
Ayy o planları bilmez miyimben de kendime baştan aşağı kıyafet bile almıştım çizmesine kadar
çok tatlı heyecanlar ya vallahiiiiigitmeden önce güvendiğin birine söyle bence arkadaşın veya kuzenin olabilir, ne olur ne olmaz birilerinin haberi olmalı bence.
canım merak ediyorum akşam konuşacaktınız neye karar verdiniz?
Kızlar sonunda beklediğim şey oldu..Sevgilim turistik yerde askerlik yapıo demiştim ya yabancı bir kız mail göndermiş onunla tanıştığına çok memnun olmuş kendinden bahsetmiş vs...
bizimkide kıza hem mailini hemde cebini vermiş ayrıca bunun içinde çok teşekkür etmiş..
şooktayım ya napıcam bilemiyorum...millet askere gider kız bulamaz bizimkinin askerlik yaptıgı yerde kum gibi kaynıo
anam ben kıyameti koparırım nasıl verirsin diye gebertirim onu
canım ben öyle sık boğaz edemem ama napıcağımı şaşırdım bundan sonrası içinde ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum büyük ihtimalle onu kaybedicem zaten orda kalırsa bu gidişle
belki bitiririm bilemiyorum sakin düşünmeye çalışlıyorum aramasını bekliyorum.
Kızlar sonunda beklediğim şey oldu..Sevgilim turistik yerde askerlik yapıo demiştim ya yabancı bir kız mail göndermiş onunla tanıştığına çok memnun olmuş kendinden bahsetmiş vs...
bizimkide kıza hem mailini hemde cebini vermiş ayrıca bunun içinde çok teşekkür etmiş..
şooktayım ya napıcam bilemiyorum...millet askere gider kız bulamaz bizimkinin askerlik yaptıgı yerde kum gibi kaynıo
yook artıııık nasıı tanışmıış acaba yaa...
valla ben ne olursa olsun hazmedememyabancı birine telefon no vermek ne demek ne olursa olsun görevini yapsın yeter fazlasıyla başka şeyler yaparsa sorarım hesabını bak nasıl sinrlendim ne kdr rahatsın sen kızz burnundan getirirm ben olsam
canım turistik yerde askerlik yapıyo devriye attığı yerde turisler var sürekli orda konuşuyolar işte.
hııım annadıım sana ayıp etmiiş amaaranız filan mı bozuktu nası yapmış inanamiyorum amaa hala (
zaten kendime yaptım yapacağımı ağladım,zırladım oda arayınca tabiki sorucam hesabını.
çünkü sonuçta sevdiği olan birisi sensin ne malum ya şimdi böle yapıyosa sonrada da aynısını yaparsa tekrar demekki beyfendi kendini aşmış hatta sana anlatıyo ben olsam silerim onu ne hakla ya
yok bebeğim o bana anlatmadı ben hotmail şifresini biliyodum kızdan gelen maili gördüm direk.
hayır bozuk falanda değil süper gidiyodu herşey daha yeni ona sevgililer günü için hediye gönderdim kargoyla bugün yarın elinde olur zaten 3 hafta öncede görmeye gitmiştim günde 3-4 defa arıyo herşey iyiydi yani ama sanırım o orda o kadar turisti görünce dağıtı verdi.
sen kendini üzme canıım... kendi kaybeder seniiii....yaptığı terbiyesizlik...hesabını sor tabii hemde baya ağır...
:44:
hmmm valla cnm üzgünüm bana böle yapan ilerde daha neler yapar baksaana ya söle bakalım ne dicek burnundan getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?