337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın şekerler nappıyosunuz eskisi kadar yoğun değilsiniz ya benmki 18 mayısta çıkck akşam binip 19 mayısta burda olcakmış yaaaa

günaydın kızlar... aşkım bronşit olmuş. 3 gün izin vermişler. o da yatıp dinleniyor. dün akşam aramadı. acaba bişey mi oldu? belki de ateşler içinde yatıyor, başında bi bardak su verecek kimse de yoktur offf yaaa kıyamam ben ona...

geçmiş olsuun canıım...inş bi an önce düzeliir seni arar da için rahat eder askeriyeden haber almaya çalışsan olmaz mı???

arkadaşlarımın haberi var kaç haftadır onların da kafasını şişirdim, hediyeydi, plandı

canım merak ediyorum akşam konuşacaktınız neye karar verdiniz?

bu akşam konuşucaz, şimdi de yolların durumu belli değil kar var diyor off
ama daha ılımlı artık sanırım kabul edicek
izin versen de vermesen de gelicem dedim kararlı olduğumu anladı

Kızlar sonunda beklediğim şey oldu..Sevgilim turistik yerde askerlik yapıo demiştim ya yabancı bir kız mail göndermiş onunla tanıştığına çok memnun olmuş kendinden bahsetmiş vs...
bizimkide kıza hem mailini hemde cebini vermiş ayrıca bunun içinde çok teşekkür etmiş..

şooktayım ya napıcam bilemiyorum...millet askere gider kız bulamaz bizimkinin askerlik yaptıgı yerde kum gibi kaynıo

anam ben kıyameti koparırım nasıl verirsin diye gebertirim onu

anam ben kıyameti koparırım nasıl verirsin diye gebertirim onu

canım ben öyle sık boğaz edemem ama napıcağımı şaşırdım bundan sonrası içinde ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum büyük ihtimalle onu kaybedicem zaten orda kalırsa bu gidişle

belki bitiririm bilemiyorum sakin düşünmeye çalışlıyorum aramasını bekliyorum.

valla ben ne olursa olsun hazmedememyabancı birine telefon no vermek ne demek ne olursa olsun görevini yapsın yeter fazlasıyla başka şeyler yaparsa sorarım hesabını bak nasıl sinrlendim ne kdr rahatsın sen kızz burnundan getirirm ben olsam

yook artıııık nasıı tanışmıış acaba yaa...

zaten kendime yaptım yapacağımı ağladım,zırladım oda arayınca tabiki sorucam hesabını.

hııım annadıım sana ayıp etmiiş ama aranız filan mı bozuktu nası yapmış inanamiyorum amaa hala (

hayır bozuk falanda değil süper gidiyodu herşey daha yeni ona sevgililer günü için hediye gönderdim kargoyla bugün yarın elinde olur zaten 3 hafta öncede görmeye gitmiştim günde 3-4 defa arıyo herşey iyiydi yani ama sanırım o orda o kadar turisti görünce dağıtı verdi.

zaten kendime yaptım yapacağımı ağladım,zırladım oda arayınca tabiki sorucam hesabını.

çünkü sonuçta sevdiği olan birisi sensin ne malum ya şimdi böle yapıyosa sonrada da aynısını yaparsa tekrar demekki beyfendi kendini aşmış hatta sana anlatıyo ben olsam silerim onu ne hakla ya

çünkü sonuçta sevdiği olan birisi sensin ne malum ya şimdi böle yapıyosa sonrada da aynısını yaparsa tekrar demekki beyfendi kendini aşmış hatta sana anlatıyo ben olsam silerim onu ne hakla ya

yok bebeğim o bana anlatmadı ben hotmail şifresini biliyodum kızdan gelen maili gördüm direk.

:44:
yok bebeğim o bana anlatmadı ben hotmail şifresini biliyodum kızdan gelen maili gördüm direk.

hmmm valla cnm üzgünüm bana böle yapan ilerde daha neler yapar baksaana ya söle bakalım ne dicek burnundan getir

sen kendini üzme canıım... kendi kaybeder seniiii....yaptığı terbiyesizlik...hesabını sor tabii hemde baya ağır...

sen kendini üzme canıım... kendi kaybeder seniiii....yaptığı terbiyesizlik...hesabını sor tabii hemde baya ağır...

kendime pek güvenemiyorum bir -iki ay önce bir hafta kadar bir ayrılığımız olmuştu çok ama çok zor gelmişti onsuzluk şimdi şeytan diyo bırak ama yine aynı hale düşmekten korkuyorum bilmiyorum belkide bırakırım böyle hergün içimde acaba orda napıo şüphesiyle yaşamak daha zor.

:44:

hmmm valla cnm üzgünüm bana böle yapan ilerde daha neler yapar baksaana ya söle bakalım ne dicek burnundan getir

evet ileride de yapacaktır zaten askere gitmeden öncede eski kız arkadaşını aramıştı daha onu unutmadan birde bu oldu

akşam olsunda arasın bende bu arada düşünücem neler yapacağımı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…