337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet ileride de yapacaktır zaten askere gitmeden öncede eski kız arkadaşını aramıştı daha onu unutmadan birde bu oldu

akşam olsunda arasın bende bu arada düşünücem neler yapacağımı .

hep acabalarla yaşayacağıma belki hayatıma başka daha iyi biri gelir eski sevgilisi turist neya bu böyle sen çocuk oyuncağımısın işine geldiğinde onu ara bunu ara

off çok üzüldüm canım herçekten biz kızlar bazen böyle konularda çok kör oluyoruz görsek bile görmemezlikten geliyoruz çünkü onsuz olunca daha çok acı çekiceğimize inanıyoruz bi açıklama yaparlar mantıklı gelmese bile inanırız inanmak isteriz çünkü çok iyi anlıyorum

evet aynen öyle çok güzel açıklamışssın ama ben artık inanmak istemiyorum bu laflara kanmak istemiyorum burda ne fedaklarlıklar yapıp yaşanılan onca şeye rağmen onu bekliyorum o ise hala bu tarz hareketler yapıyor.gerçekten yoruldum.

geçmiş olsuun canıım...inş bi an önce düzeliir seni arar da için rahat eder askeriyeden haber almaya çalışsan olmaz mı???

sağol canım aklıma gelmemişti askeriyeyi aramak. aşkım bu akşam da aramazsa ararım askeriyeyi.

böyle bi adamdan bi beklentin var mı hala? bi gelecek düşünebiliyor musun onunla? canım çok üzüldüm ya. sen asker yolu gözle o da turist yolu gözlesin.

zooor gelicektiiir tabikii ama yaptııı da hafifee alıncak bişiy deilmiş hanii...üzülmenii istemem ama kesinlikle affedilecek bişiy diil...mutlaka konuş sorr yoksaa ileride aklında hep soru işaretleri olcakk we şimdi çekmekten korktuun üzüntüyü bi ömür yaşıcaksıın belki açıklaması wardır ama önce bi konuş bakalım ne dicek napcak....

evet ileride de yapacaktır zaten askere gitmeden öncede eski kız arkadaşını aramıştı daha onu unutmadan birde bu oldu

akşam olsunda arasın bende bu arada düşünücem neler yapacağımı .

helallikmi almış???? ne diye arıyor..
canım bence biraz ağırlığını koy. turiste numara vermeler falan. olmaz.
sevgilisiz adam gibi davranamaz.
hiç hoş bişi değil bunlar. ilerde de devam ederse hep üzülen sen olursun.
gücüne gitmesin lütfen dediklerim yanlış anlama ama yaptıkları hiç doğru değil.

bu arada selam herkesee

kızlar haklı valla, ne öyle gitmeden eski sevgilisini arasın, yok turist kızlara telefonunu versin..
sen yine sakin sakin sor bakalım ne açıklama yapıcak...

daisy24 selçukta askerlik yapıodu dimi senin askerin yanına gitmiştin hatta sen. otel falan konuşmuştuk senle şok oldum şimdi duyunca çok züldüm ayrıca yaadiğer arkadaşların yorumlarınıda okudum bencede tavrını koy canım ya konuş sor bakalım ilerde yoksa daha büyük sorunlara yol açar

daisycim böyle yaparak bence kendini yıpratırsın.Çok yüz verme artık
Ne biçim şeymiş o telefon vermek mail vermek
Yani kötü düşünmemek elde değil,kusura bakma ama kimbillir daha ne haltlar edicek askerliği boyunca
bunların sıkınıtısını üzüntüsünüde sen çekeceksin o orda askerlik psikolojisindeyim deyip sıyrılıcak
inşallah hayırlısı neyse o olsun canım üzme kendini

evet canım doğru hatirliyosun son bir saatim kaldı arasın konusucam tavrımı konuyucam bundan sonrada kendi haline bırakıcam benim onun icin daha fazla fedakarlık yapacak gücüm yok.

ameliee ya canım çok teşekkürler üzülmemek elde değil ama kendimi çok fazlada harap etmicem artık çünkü onun için elimden geleni yaptım...yanına gittim ,kargo gönderdim ,mektup gönderdim,hatta şuan yine sevgililer günü için hediye aldım koca bir paket draje,10-15 t-shirt arkadaşlarına komutanlarına dağıtsın orda iyi çevre edinsin diye ,bir tanede yazlık mont gönderdim serin havalarda üzerine alır ilkbahar gelio diyerek,ha birde 2 mektup...
ama ondan gelen bir mektup dahi yok hergün arıyo ama yinede insan bekliyo işte o ancak orda e-mailini telefon numarasını dağıtsın beni hiç düşünmemiş sadece bunu anladım.

canım ya ne kadar düşüncelisin ordaki arkadaşlarına dağıtması için t shirt bile göndermişsin
emin ol elinden gelenin fazlasını yapmışsın,bundan sonra bırak o düşünsün :44:
hiçte üzülme,o senin gibi düşünceli bi insanı kaybettiğine üzülsün

evet canım doğru hatirliyosun son bir saatim kaldı arasın konusucam tavrımı konuyucam bundan sonrada kendi haline bırakıcam benim onun icin daha fazla fedakarlık yapacak gücüm yok.

bencede canım kendini hiç üzme değmez baksana yani sen onun için neler yapmışsın o ne yapıo

daisy24 canım öncelikle soğuk kanlı ol.
askerlik psikolojisi diyecek tabiki. ama gene de serin serin davran.
çok düşüncelisin gerçekten gönderdiklerini okuyunca şaşırdım. kimin aklına gelrdi tişört göndermek arkadşlarıyla paylaşsın samimi olsun diye..
yaptığın fedakarlığın karşılığı olmalı
en azından saygıyla.
çok üzülme kendini de yıpratma lütfen.
allah yardımcın olsun.=(

daisy24çok üzüldüm canım burdaki diğer kızlar gibi bende seni çok iyi anlıorum ve bende buna benzer şeyler yaşayıp sert tepki veremeyenlerdenim. her sözüne inandım daha doğrusu kendimi inandırdım yani çok şey ilişkiyi ayakta tutma kurtarma adına yapılabilecek bir çok fedakarlık bu onun davranışlarını ne kadar değiştirdi orası tartışılır ama güven bana güven bana dedi bnde güvendim şimdi korkuyorum yanlışmı yaptım diye bilmiyorum hala bugün sevgilimle bi şekilde tanışmış bi kızın zırvalıklarını dinliyorum.bu kestirip atma olayını yapabilen kızlara hep özenmişimdir kendimi bu konuda güçsüz buluyorum yapamıyorum yinede koyabildiğin sertlikte tavır koy zaten inkar edecektir birsürü bahane ve bir şekilde haklı çıkacak hatta sen bana inanmıyormusun güvenmiyormusun böyle şey yapacağımı nasıl düşündün ben seni seviyorum diyecek inanıp inanmamak sana kalıo ama bu hepimizin başına gelebilecek birşey sonuçta o bir erkek ve ben bu ayrıcalıktan nefret ediyorum:85:

çok fenayım,ateşim 40 a dayandı üşüyorum boğazım çok ağrıyo aptal hastanenin aptal doktoru aptal bi sprey verip yolladı sadece,neymiş burnumun içinde eğrilik varmış eğer ameliyat olmazsam bu sıkıntılarım geçmezmiş,adama anlatmaya çalıştım 20 günde bu 3. kez bademcik oluşum antibiyotikte aldım fayda etmedi düzelir gibi oldum ama yeniledi demeye kaktım ama umurunda bile deil doktorların,nerde bu hipokrat yemini ya.ben sana bademciklerim ağrıyo diorum ölüyom doktor diorum sen bana ameliyat olman lazım diosun yaaa.kırdırmam olum burnumu ben!benim burnum yamuk deil ayrıca,neymiş mukozada hafif bi eğrilik varmış burnum tıkanıyomuş ağzım açık uyuyomuşum o yüzden faranjit oluyomuşum a ilerizekalı doktor benim burnum yamuksa 20 gün öncemi yamuldu yani.kızlar yaa,ben özledim sizi ama siz beni hiç özlememişiniz.aşkım da yok,kimsem yok benim.çok hastayım ve çok yanlızım,yazık bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…