evet ileride de yapacaktır zaten askere gitmeden öncede eski kız arkadaşını aramıştı daha onu unutmadan birde bu oldu
akşam olsunda arasın bende bu arada düşünücem neler yapacağımı .
Kızlar sonunda beklediğim şey oldu..Sevgilim turistik yerde askerlik yapıo demiştim ya yabancı bir kız mail göndermiş onunla tanıştığına çok memnun olmuş kendinden bahsetmiş vs...
bizimkide kıza hem mailini hemde cebini vermiş ayrıca bunun içinde çok teşekkür etmiş..
şooktayım ya napıcam bilemiyorum...millet askere gider kız bulamaz bizimkinin askerlik yaptıgı yerde kum gibi kaynıo
off çok üzüldüm canım herçekten biz kızlar bazen böyle konularda çok kör oluyoruz görsek bile görmemezlikten geliyoruz çünkü onsuz olunca daha çok acı çekiceğimize inanıyoruz bi açıklama yaparlar mantıklı gelmese bile inanırız inanmak isteriz çünkü çok iyi anlıyorum
geçmiş olsuun canıım...inş bi an önce düzeliir seni arar da için rahat ederaskeriyeden haber almaya çalışsan olmaz mı???
Kızlar sonunda beklediğim şey oldu..Sevgilim turistik yerde askerlik yapıo demiştim ya yabancı bir kız mail göndermiş onunla tanıştığına çok memnun olmuş kendinden bahsetmiş vs...
bizimkide kıza hem mailini hemde cebini vermiş ayrıca bunun içinde çok teşekkür etmiş..
şooktayım ya napıcam bilemiyorum...millet askere gider kız bulamaz bizimkinin askerlik yaptıgı yerde kum gibi kaynıo
kendime pek güvenemiyorum bir -iki ay önce bir hafta kadar bir ayrılığımız olmuştu çok ama çok zor gelmişti onsuzluk şimdi şeytan diyo bırak ama yine aynı hale düşmekten korkuyorum bilmiyorum belkide bırakırım böyle hergün içimde acaba orda napıo şüphesiyle yaşamak daha zor.
evet ileride de yapacaktır zaten askere gitmeden öncede eski kız arkadaşını aramıştı daha onu unutmadan birde bu oldu
akşam olsunda arasın bende bu arada düşünücem neler yapacağımı .
daisy24 selçukta askerlik yapıodu dimi senin askerin yanına gitmiştin hatta sen. otel falan konuşmuştuk senle şok oldum şimdi duyunca çok züldüm ayrıca yaadiğer arkadaşların yorumlarınıda okudum bencede tavrını koy canım ya konuş sor bakalım ilerde yoksa daha büyük sorunlara yol açar
daisycim böyle yaparak bence kendini yıpratırsın.Çok yüz verme artık
Ne biçim şeymiş o telefon vermek mail vermek
Yani kötü düşünmemek elde değil,kusura bakma ama kimbillir daha ne haltlar edicek askerliği boyunca
bunların sıkınıtısını üzüntüsünüde sen çekeceksin o orda askerlik psikolojisindeyim deyip sıyrılıcak
inşallah hayırlısı neyse o olsun canım üzme kendini
daisy24 allah kolaylık versn canım
buarada selamlar herkese :80:
şafak atarsa 94
ameliee ya canım çok teşekkürler üzülmemek elde değil ama kendimi çok fazlada harap etmicem artık çünkü onun için elimden geleni yaptım...yanına gittim ,kargo gönderdim ,mektup gönderdim,hatta şuan yine sevgililer günü için hediye aldım koca bir paket draje,10-15 t-shirt arkadaşlarına komutanlarına dağıtsın orda iyi çevre edinsin diye ,bir tanede yazlık mont gönderdim serin havalarda üzerine alır ilkbahar gelio diyerek,ha birde 2 mektup...
ama ondan gelen bir mektup dahi yok hergün arıyo ama yinede insan bekliyo işte o ancak orda e-mailini telefon numarasını dağıtsın beni hiç düşünmemiş sadece bunu anladım.
evet canım doğru hatirliyosun son bir saatim kaldı arasın konusucam tavrımı konuyucam bundan sonrada kendi haline bırakıcam benim onun icin daha fazla fedakarlık yapacak gücüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?