çok fenayım,ateşim 40 a dayandı üşüyorum boğazım çok ağrıyo aptal hastanenin aptal doktoru aptal bi sprey verip yolladı sadece,neymiş burnumun içinde eğrilik varmış eğer ameliyat olmazsam bu sıkıntılarım geçmezmiş,adama anlatmaya çalıştım 20 günde bu 3. kez bademcik oluşum antibiyotikte aldım fayda etmedi düzelir gibi oldum ama yeniledi demeye kaktım ama umurunda bile deil doktorların,nerde bu hipokrat yemini ya.ben sana bademciklerim ağrıyo diorum ölüyom doktor diorum sen bana ameliyat olman lazım diosun yaaa.kırdırmam olum burnumu ben!benim burnum yamuk deil ayrıca,neymiş mukozada hafif bi eğrilik varmış burnum tıkanıyomuş ağzım açık uyuyomuşum o yüzden faranjit oluyomuşum a ilerizekalı doktor benim burnum yamuksa 20 gün öncemi yamuldu yani.kızlar yaa,ben özledim sizi ama siz beni hiç özlememişiniz.aşkım da yok,kimsem yok benim.çok hastayım ve çok yanlızım,yazık bana.
çok fenayım,ateşim 40 a dayandı üşüyorum boğazım çok ağrıyo aptal hastanenin aptal doktoru aptal bi sprey verip yolladı sadece,neymiş burnumun içinde eğrilik varmış eğer ameliyat olmazsam bu sıkıntılarım geçmezmiş,adama anlatmaya çalıştım 20 günde bu 3. kez bademcik oluşum antibiyotikte aldım fayda etmedi düzelir gibi oldum ama yeniledi demeye kaktım ama umurunda bile deil doktorların,nerde bu hipokrat yemini ya.ben sana bademciklerim ağrıyo diorum ölüyom doktor diorum sen bana ameliyat olman lazım diosun yaaa.kırdırmam olum burnumu ben!benim burnum yamuk deil ayrıca,neymiş mukozada hafif bi eğrilik varmış burnum tıkanıyomuş ağzım açık uyuyomuşum o yüzden faranjit oluyomuşum a ilerizekalı doktor benim burnum yamuksa 20 gün öncemi yamuldu yani.kızlar yaa,ben özledim sizi ama siz beni hiç özlememişiniz.aşkım da yok,kimsem yok benim.çok hastayım ve çok yanlızım,yazık bana.
geçmiş olsun canım yaa bende griptim 2 ayda zor geçtiçok fenayım,ateşim 40 a dayandı üşüyorum boğazım çok ağrıyo aptal hastanenin aptal doktoru aptal bi sprey verip yolladı sadece,neymiş burnumun içinde eğrilik varmış eğer ameliyat olmazsam bu sıkıntılarım geçmezmiş,adama anlatmaya çalıştım 20 günde bu 3. kez bademcik oluşum antibiyotikte aldım fayda etmedi düzelir gibi oldum ama yeniledi demeye kaktım ama umurunda bile deil doktorların,nerde bu hipokrat yemini ya.ben sana bademciklerim ağrıyo diorum ölüyom doktor diorum sen bana ameliyat olman lazım diosun yaaa.kırdırmam olum burnumu ben!benim burnum yamuk deil ayrıca,neymiş mukozada hafif bi eğrilik varmış burnum tıkanıyomuş ağzım açık uyuyomuşum o yüzden faranjit oluyomuşum a ilerizekalı doktor benim burnum yamuksa 20 gün öncemi yamuldu yani.kızlar yaa,ben özledim sizi ama siz beni hiç özlememişiniz.aşkım da yok,kimsem yok benim.çok hastayım ve çok yanlızım,yazık bana.
cumartesi uçuommm aşkımın yanına çok heycanlıyım
cumartesi uçuommm aşkımın yanına çok heycanlıyım
izmirde canım kısmetse,izmir bucaya gidiomay ne güzel ya iyi uçuşlar canımnerde senin askerin uçuş ne tarafa
ayyy evet canım,doğum günüm sefgililer günü güzel olcak inşallahhhayyy çok güzel hem d.günü hem sevgililer günü hepsini kutlucaksınız şimdiden ii yolculuklar cnm
haydiii bakalım sanada hayırlı yolculuklar şimdidenaşkımmmm izin verdi en sonunda gidiyoruuum
gittim bilet de ayırttım, haftaya cuma yolcuyum inşallah
ilk başta sana yollarda bişey olursa nasıl hesap veririm ben ailene dedi
ama uzun konuşmalar, yalvarmalar, ağlamalar, zırlamalar sonucu ikna ettim
en sonunda çok özledim seni,çabuk gel dedii
nasıl geçicek şimdi 1 hafta, ama bebeğimle sadece 8 saatimiz olucak o kesin çabucak geçer
haydiii bakalım sanada hayırlı yolculuklar şimdiden
aşkımmmm izin verdi en sonunda gidiyoruuum
gittim bilet de ayırttım, haftaya cuma yolcuyum inşallah
ilk başta sana yollarda bişey olursa nasıl hesap veririm ben ailene dedi
ama uzun konuşmalar, yalvarmalar, ağlamalar, zırlamalar sonucu ikna ettim
en sonunda çok özledim seni,çabuk gel dedii
nasıl geçicek şimdi 1 hafta, ama bebeğimle sadece 8 saatimiz olucak o kesin çabucak geçer
senin askerin nerdeydi? günübirlik gitcen galiba dimisağol sana da
seninki ne güzel daha yakın bi zamanda
ohh ne güzel sonunda ikna edebildin demek tebrik ederimgeçer ya biz ki kaç ayı devirdik 1 haftayımı deviremicez çok sevindim walla
amin inşallah,99 diyoduk şimdi 81 i iple çekioswakeupcall sanada iyi yolculuklar canım
kızlar atarsa 94artık plakalara az kaldı inşallah dedikleri gibi plakalardan itibaren daha çabuk düşer şafağımız günler daha çabuk geçer :26:
amin inşallah,99 diyoduk şimdi 81 i iple çekiosbizede ne olsa beyenmmios
yapcak bişi yok herkes sırayla beklicek:)))) askerleirmiz gelsin artıkınn yafs:)doğru diosun canım ya ne olsa beğenmiyoruz napalım ama asker yolu beklemek kolay diilplakalar geçsin bu seferde 339. dönemlerin gelmesini beklicez heralde başka bişi bulamadım ben o zamanda zaten bizim yaklaşık 1 ayımız kalmış olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?