337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım yaa geçmiş olsun bende 1.5 ay önce bu ameliyatı oldum.dıştan bişi yoktur ama içten oluyo.tabiki 20 gün içinde olmamıştır ama hasta olunca çok rahatsız eder..ateşin de baya yükselmiş.başka bi doktora gitseydin ya

ay ay ay tatlım özlemez olurmuyuz ya bn şahsen özledim seni çooook geçmiş olsun dikkat et kendine keşke başka doktora gitseydin biri diğerini tutmuo çünkü geçen doktorda başıma bişi geldi ondan biliorum eminim ama şimdi doktorlara küfür edip siteden uzaklaştırılmak istemiyorumyakın olsaydık gelir sana çorba yapardım hatta ateşin düşene kadar başucunda beklerdim ama nerdeee çok geçmiş olsun tekrar yarın iyi olduğunu duymak istiyorum

geçmiş olsun canım yaa bende griptim 2 ayda zor geçtidr a gidiyorum ilaç bile vermek istemiyo nası bi iştir bende anlamadım sanki kendi cebinden vercek parayı.ne biçim bi hastalıkmış anlamadım walla keçi gribi diye boşuna demiyolar inat geçmek bilmiyo

aşkımmmm izin verdi en sonunda gidiyoruuum
gittim bilet de ayırttım, haftaya cuma yolcuyum inşallah

ilk başta sana yollarda bişey olursa nasıl hesap veririm ben ailene dedi
ama uzun konuşmalar, yalvarmalar, ağlamalar, zırlamalar sonucu ikna ettim
en sonunda çok özledim seni,çabuk gel dedii

nasıl geçicek şimdi 1 hafta, ama bebeğimle sadece 8 saatimiz olucak o kesin çabucak geçer

haydiii bakalım sanada hayırlı yolculuklar şimdiden

ohh ne güzel sonunda ikna edebildin demek tebrik ederim geçer ya biz ki kaç ayı devirdik 1 haftayımı deviremicezçok sevindim walla

wakeupcall sanada iyi yolculuklar canım
kızlar atarsa 94 artık plakalara az kaldı inşallah dedikleri gibi plakalardan itibaren daha çabuk düşer şafağımız günler daha çabuk geçer :26:

wakeupcall sanada iyi yolculuklar canım
kızlar atarsa 94 artık plakalara az kaldı inşallah dedikleri gibi plakalardan itibaren daha çabuk düşer şafağımız günler daha çabuk geçer :26:
amin inşallah,99 diyoduk şimdi 81 i iple çekios bizede ne olsa beyenmmios

amin inşallah,99 diyoduk şimdi 81 i iple çekios bizede ne olsa beyenmmios

doğru diosun canım ya ne olsa beğenmiyoruz napalım ama asker yolu beklemek kolay diilplakalar geçsin bu seferde 339. dönemlerin gelmesini beklicez heralde başka bişi bulamadım beno zamanda zaten bizim yaklaşık 1 ayımız kalmış olcak

yapcak bişi yok herkes sırayla beklicek:)))) askerleirmiz gelsin artıkınn yafs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…