337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çok sağol canım ya, ben de çok sevindim eve atlaya zıplaya geldim

tahmin edebiliyorum çok güzel bi sevinç dimi:122::122::122:bnm askım gel diodu şimdi tmm gelicem askım herşeyi ayarladım diyorum bu kezde kaç gün kalacaksın dionerde nasıl kalacaksam elinden gelse beni oraya yerleştirecek odunum sanırım çift çarşısı olacak bn gittiğimde ve bnde 2 gün askımla olcam tabi bi aksilik olmazsa amaaaaaan bunların istekleride hiiiç bitmio

gelcek gelcek inşallah allahım gösterir o günleri............ doğan güneş olduğunda yıkıcam burayı o güneşle yakacam siteyi

inşallah yaa yakalım yıkalım buralarıdepük gecesini okumuştum 335lerde çok hoşuma gitmişti bizde yapalımmm biran önce geçsin bitsin günler

ay canım benim çok sevindim bende yarın gidiyorumm çok mutluyumm

inşallah yaa yakalım yıkalım buralarıdepük gecesini okumuştum 335lerde çok hoşuma gitmişti bizde yapalımmm biran önce geçsin bitsin günler

evet biz de yapalım o depük gecesindeeeen
şimdiden canım çektiiiii
bugün sevgilimi gördüm kamera açtı ilkkk kezzzz ama laboratuvarda çalışıyordum ve içeri birileri girecek diye kapatmak zorunda kaldım.

94 gün, 23 saat, 44 dakika, 43 saniye ...
offffffff askerlıkten nefret edıyorum..insanlar dıyo oo bıtmış yok cok az kalmış ay nekadar çabuk geçmiş..gelde bana sor nekadar çabuk geçti..sanki11 aralıktan buyana 6 ay geçmiş gibi 94 gün gozumde 900 gun gıbı.. bıtsın bu ıskence ya :84:

ayy evet yaa benimde çok sinirlerim bozuluyo o zaman nasıl bitecek yaa bu 94 gün

çok üzgünüm.daha önce başlıkta bahsetmiştim.ankaraya gidecektim erkek arkadaşımı görmeye.biletimi aldım,kalacak yerimi ayarladım,çantamı hazırladım en önemlisi hediyesi olan parfümü aldım.yarın sabah binecektim otobüse.bugün bir telefon.elif biletini aldın mı?evet dedim.tüh! neden? teftiş var.görüşemeyebiliriz.erteleyelim.nasıl üzüldüğümü anlatamam.tamamdiyebildim sadece.
ve içime kurt düştü.gerçekten teftiş var mı ve en önemlisi haftasonu olur mu teftiş?
oysaki pzt.günü biletimi alacağım bir aksilik olursa ara demiştim.uzak ihtimal demişti.
bugünde teftiş diyor.gitmemi istemiyor sanırım.çok üzgünüm.hayalperest bir aptal gibi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
cumartesi uçuommm aşkımın yanına çok heycanlıyım

uç bakalım cnm uç güzel izmirime:)
ozaman bu şarkı sana gelsin..
YouTube - eyveh eyvah, uçun kuşlar izmire doğru, ata demirer, beyaz şov

Uçun kuşlar uçun
İzmire doğru Asker ettiler beni kıdemli çavuş

Gurbet çöllerinde oldum bir baykuş

...Anadan babadan yardan bir haber yokmuş

Uçun kuşlar uçun İzmir’e doğru
Güverteye çıktım uzandım yattım

Komutan gelince selama kalktım

Anayı babayı yarı sılaya attım

Uçun kuşlar uçun İzmir’e doğru
Evimizin önü duttur geçilmez

Bağımızda gazel sıktır seçilmez

Bir ben ölmeyinen ordu bozulmazSee more

wayyyyyyyy çok mersi canımmm

üzüldüm cnm kötü olmuş ama bence kötü düşünme çünkü askerin ankarada tam denetlemelerin göbeğinde ve denetlemede ne haftasonu ne haftaiçi hiç farketmez adamlar yapar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…