çok sağol canım ya, ben de çok sevindim eve atlaya zıplaya geldim
yapcak bişi yok herkes sırayla beklicek:)))) askerleirmiz gelsin artıkınn yafs:)
gelcek gelcek inşallah allahım gösterir o günleri............ doğan güneş olduğunda yıkıcam burayı o güneşle yakacam siteyiahh o günler bi gelse:92:
gelcek gelcek inşallah allahım gösterir o günleri............ doğan güneş olduğunda yıkıcam burayı o güneşle yakacam siteyi
aşkımmmm izin verdi en sonunda gidiyoruuum
gittim bilet de ayırttım, haftaya cuma yolcuyum inşallah
ilk başta sana yollarda bişey olursa nasıl hesap veririm ben ailene dedi
ama uzun konuşmalar, yalvarmalar, ağlamalar, zırlamalar sonucu ikna ettim
en sonunda çok özledim seni,çabuk gel dedii
nasıl geçicek şimdi 1 hafta, ama bebeğimle sadece 8 saatimiz olucak o kesin çabucak geçer
inşallah yaa yakalım yıkalım buralarıdepük gecesini okumuştum 335lerde çok hoşuma gitmişti bizde yapalımmm biran önce geçsin bitsin günler
ay canım benim çok sevindim bende yarın gidiyorumm çok mutluyumm
94 gün, 23 saat, 44 dakika, 43 saniye ...
offffffff askerlıkten nefret edıyorum..insanlar dıyo oo bıtmış yok cok az kalmış ay nekadar çabuk geçmiş..gelde bana sor nekadar çabuk geçti..sanki11 aralıktan buyana 6 ay geçmiş gibi94 gün gozumde 900 gun gıbı.. bıtsın bu ıskence ya :84:
ayy evet yaa benimde çok sinirlerim bozuluyo o zamannasıl bitecek yaa bu 94 gün
bişiler yapalım kızlar, ben o kadar yoğunum hala zaman geçmiyor. Haftasonlarımı da dolduracağım, pilates ve latin danslar kursu ile
cumartesi uçuommm aşkımın yanına çok heycanlıyım
wayyyyyyyy çok mersi canımmmuç bakalım cnm uç güzel izmirime:)
ozaman bu şarkı sana gelsin..
YouTube - eyveh eyvah, uçun kuşlar izmire doğru, ata demirer, beyaz şov
Uçun kuşlar uçun
İzmire doğru Asker ettiler beni kıdemli çavuş
Gurbet çöllerinde oldum bir baykuş
...Anadan babadan yardan bir haber yokmuş
Uçun kuşlar uçun İzmire doğru
Güverteye çıktım uzandım yattım
Komutan gelince selama kalktım
Anayı babayı yarı sılaya attım
Uçun kuşlar uçun İzmire doğru
Evimizin önü duttur geçilmez
Bağımızda gazel sıktır seçilmez
Bir ben ölmeyinen ordu bozulmazSee more
jasmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn naberrr
aaa sen yinemi gidiosun burdurdaydı sevgilin dimi :44:
çok üzgünüm.daha önce başlıkta bahsetmiştim.ankaraya gidecektim erkek arkadaşımı görmeye.biletimi aldım,kalacak yerimi ayarladım,çantamı hazırladım en önemlisi hediyesi olan parfümü aldım.yarın sabah binecektim otobüse.bugün bir telefon.elif biletini aldın mı?evet dedim.tüh! neden? teftiş var.görüşemeyebiliriz.erteleyelim.nasıl üzüldüğümü anlatamam.tamamdiyebildim sadece.
ve içime kurt düştü.gerçekten teftiş var mı ve en önemlisi haftasonu olur mu teftiş?
oysaki pzt.günü biletimi alacağım bir aksilik olursa ara demiştim.uzak ihtimal demişti.
bugünde teftiş diyor.gitmemi istemiyor sanırım.çok üzgünüm.hayalperest bir aptal gibi hissediyorum kendimi
iiyiiim şekerim bende sana yazıyordum kallp kalbe karşımış:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?