aynen canım kısmet olurda bi aksilik çıkmazsa yarın yine gidicem 3 hafta aradan sonrainşallah evdende bişey çıkmazda rahat rahat gider gelirim ya darısı başına artık
aynen bendende sana kalp:)))))ay ben ilk kez dinledim tam benlikmiş
aşkitomla giderim cumartesi kısmtseben bu şarkıı dinlediğimde istanbuldayken hep ağlardım ailem burda olduğu için..Gerçi şimdi İzmirdeyim dinleyince yine duygulanırım
Buarada bugün sinemaya gittim Aşk tesadüfleri sever e süper bi film ben hepinize öneririm kızlar kaçırmayın..
ama selpaklarınıızı unutmaın giderken
film bittiğinde bütün salon yerinden kalkamadı ve etrafımdaki herkes ağlıordu
aşkitomla giderim cumartesi kısmtseppppp
offfs gelsin artık kocişlerimiz yaaa dimiiiiiiiiiiiiiiiiii..............ohhhh git cnm git bende senden bi hafta sonra kocişimle bidaha gitmei düşünüorum
offfs gelsin artık kocişlerimiz yaaa dimiiiiiiiiiiiiiiiiii..............
bende össssssssssssssledimmmmmmmmmmmmm evimin erkeğini yaaaaaaaaaeveeeettt yaaaaaaaaaaaaaa ben çok özledimmmmmmmm
hoşgeldin bebişşşş delirme sabret ,akıllı çık aşkın gewlince delirmiş görmesin seni:)))))):84::84::84::84::84::98::98::98::98::98:
delircemm uyuyamıyorm çok özledimmmmmmmmmmmm:85::84:
bende össssssssssssssledimmmmmmmmmmmmm evimin erkeğini yaaaaaaaaa:84::84::84:
:84::84::84::84::84::98::98::98::98::98:
hoşgeldin bebiş,deli,rme sabret,,,aşkın gelince deli görmesin seni:):84::84::84::84::84::98::98::98::98::98:
hadi hepimiz geberelim özledik artık yetti:)))))))))))):98:özlemekten geberiyorummmmmmm:84::84::95:
hadi hepimiz geberelim özledik artık yetti:)))))))))))):98:
evet izmir dedikk:)) ben gidiom gel gidelim:))biri izmirmi dediii:84::84::84::84::84: bende gtmek ıstıyorum cok ozledmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi hepimiz geberelim özledik artık yetti:)))))))))))):98:
aaa gebermek yok askerlerimiz için yaşamak var hadi bakalımmm canlanıınnn 17 mayısı düşünün size derken bile heyecanlandım valllaaa:26:
gebermeyelim bitanelerimiz bizsiz napar kızlarr:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?