337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

biri izmirmi dediii:84::84::84::84::84: bende gtmek ıstıyorum cok ozledmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oooww kuzumm senin askerinde izmirde dimi..
Geçen konaktan geçerken askerienin ordan içimden geçirdim seni keşke safimuda burda olsa die askerleri görünce

ahhh keske keskeeee benım yerıme de gıtmıs ol yesilimsi ne guzel gıdıyosn cnm askerlernı gorenler goremyenlerın yerıne hasret gdersn hemde bool bolllll ...

ozaman safimucum sanada gelsin şarkı..
YouTube - eyveh eyvah, uçun kuşlar izmire doğru, ata demirer, beyaz şov

Uçun kuşlar uçun
İzmire doğru Asker ettiler beni kıdemli çavuş

Gurbet çöllerinde oldum bir baykuş

...Anadan babadan yardan bir haber yokmuş

Uçun kuşlar uçun İzmir’e doğru
Güverteye çıktım uzandım yattım

Komutan gelince selama kalktım

Anayı babayı yarı sılaya attım

Uçun kuşlar uçun İzmir’e doğru
Evimizin önü duttur geçilmez

Bağımızda gazel sıktır seçilmez

Bir ben ölmeyinen ordu bozulmaz

:84:İZMİre giderken benide manisa da bırakın =)

kızlarrr bu hafta son kez çarşısı var bitanemin.
ve pazarteside sevgilielr günü..
hiçbişi yollama sakın dedi. didik didik ediyolarmış gelen mektupları..

bende mail kutusunu doldurdumm. yazılar şiirler ekartlar fotoğraflar hayaller alyanslarımız sesim offff offf ağlaya ağlaya gönderdim. ağlaya ağlaya okur sevgili yarimde :84:

aa nie son kez çarşı cnm..
keşke böle ışınlanabilme özelliğimiiz olsa ben nevşehire sen manisaa herkes sevdiğinin yanına ışınlansa geri dönse ne güzel olurdu

aa nie son kez çarşı cnm..
keşke böle ışınlanabilme özelliğimiiz olsa ben nevşehire sen manisaa herkes sevdiğinin yanına ışınlansa geri dönse ne güzel olurdu

nöbetleri gündüze alınıyor.
hafta sonları da sabah 6 akşam 6 nöbet tutucak.
gececiyken uykusundan fedakarlık yapıodu hiç uyumadan 2. nöbetini tutuyodu ama bu sefer imkansız artık
gece nöbetide akşm 6 sabah 6.
şuan da nöbette =(

allah yardım etsin cnm..
Allahtan bikaç gündür havalar yumuşadı üşümez bari..

aa yumi hoşgeldinn:80:
nerelerdedin cnm sen?

hoşbulduk canımmpek giremiyorum topiğe ama arada bakıyorum yazdıklarınızaabende iyyim şükür askerimde iyi,çarşı izinlerinde görebiliyorum çok şükür herşey yolunda,sizler nasılsınız askerleriniz nasılll????

ehh işte askerimde alışmaya çalışıorr..
sevindim görmene cnm çarşı izinlerinde..
özletme kendini arada uğra:13:

şaşırdım walla gizli gizli gidiosunya ikinciye cesaret etmen banada baya güç verdi inşallah bi sorun çıkmaz canım hatta bişicikler olmaz hiç yapmadığın şeymi sankiii yolculuklar şimdiden:80:

teşekkür ederim tatlım bu arada 2. değil 3. olucak inşallah :89:

teşekkür ederim tatlım bu arada 2. değil 3. olucak inşallah :89:

aaaaaaaa kaçırmışım birini ben profesyonelleşmişsin sen artık ya püf noktaları varsa söylede bilelim canıminşallah bir sorun çıkmazda Allahın izniyle sağ salim gider gelirsin tatlım:26:

aaaaaaaa kaçırmışım birini ben profesyonelleşmişsin sen artık ya püf noktaları varsa söylede bilelim canıminşallah bir sorun çıkmazda Allahın izniyle sağ salim gider gelirsin tatlım:26:

ay inşallah canım ya bu sefer o kadar korku yok içimde ama hep giderken bi panik oluyorum bakalım yarın nolcak püf noktası sakin olmak dışarda kalmak o kadar önemli değil gibi davranıp evdekilere kararı bırakmak kıyamıyolar bende çok meraklısıymısım gibi görünmüyorum yani sende gitmek istiyodun gittinmi canım gidemediysen sende dene devamı gelir

ayy super teşekkurler canm

denetimden sonra gidicem işte şubat sonu gibi denetim varmış bnde mart ortası gibi giderim tabi canımı sıkan bi olay yaşanmazsa o zmana kadar bn daha önce böle kaçamaklar yaptım az çok deneyimliyim yani ama yoldan endişeliyim 8 saatlik yol sonuçta bide şimdi askım kal burda biraz 1 gün yetmez bana dio sanırım bi hafta sonu kalıcam gidince cuma gece binsem c.tesi pazar orda olurum pazar gecede binerim p.tesi sabah evdeyim planıda yaptım burda 5 dkda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…