günaydınnn günaydınnn herkese günaydın,derken bide baktimki benden başka kimse yokmuş bi ben bide ziyolar:95::84:
geçmiş olsun diyen tüm arkilerim çok teşekkür ediyorum,bugün şu saat itibariyle sanki biraz daha iyiymi,akşam çok fenaydım acile gittim,saolsunlar ilgilendiler serum taktılar içine bi sürü ilaç karıştırdılar,en azından şu an daha rahat yutkunabiliyorum.sabah aşkımla konuştum demesinmi aşkım hastaneye sevk aldım hastanedeyim,neyin var dedim boğazım dedi çok kötü yutkunamıyorum,kıyamam ona ben yaa,ne zaman sorsam yemek yedinmi die yedim dio ne yedin diom ya tost ya açma yada hamburger böle tabi hasta olunur,ben TSK yı anlamıyorum ya onca yemek hep çöpe gidiyo niçin yenilebilir yemekler yaptırmıyolar,bi firma yapsa yemekleri o zavallı askerler karınlarını adam gibi doyursa böle rezil rüsva olmasalar oralarda ne olur sanki
aa ben de varımm
ikinize de geçmiş olsun canımm
annaaaaamm,kuzum sende burdamıydın canım benim,günaydınlar olsun.
aşkımmmm izin verdi en sonunda gidiyoruuum
gittim bilet de ayırttım, haftaya cuma yolcuyum inşallah
ilk başta sana yollarda bişey olursa nasıl hesap veririm ben ailene dedi
ama uzun konuşmalar, yalvarmalar, ağlamalar, zırlamalar sonucu ikna ettim
en sonunda çok özledim seni,çabuk gel dedii
nasıl geçicek şimdi 1 hafta, ama bebeğimle sadece 8 saatimiz olucak o kesin çabucak geçer
şekercim nbr,nasılsın?
yawru kuşum çok sevindim senin adına,gözün aydın,inşallah bi aksilik olmadan sağ salim gider gelirsin,aksilik olmzsa eğer tekrar gitme olayıda daha kolay olur
kıyamam yaa hem kendiside ölesiye özlemiş ama başına bi iş gelir korkusuyla gelme dio yaa,yazık onada sanada hepimizde yazık biz asker yarenlerine yaaa
aman iyi öle olsunda başka şey olursa vur alnındanGünaydın Kızlar,
Dün akşam sevgilimle konuştum hotmailine mail gönderen ''Sarah''adındaki şahıs kız değil 50 yaşında yaşlı bir kadınmış.ziyaret esnasında askerlerin fotoğraflarını çekmişler bizimkide mailini vermiş fotoğrafları göndermisi için tabi kadından gelen fotoğraf yok direk mesaj yazmış orayı çözemedim.
Telefonunu niye verdin dedim kadın adanada özel kolejde ingilizce öğretmeniymiş benimki İstanbullu olduğunu söyleyincekadın bizde İstanbul'a gelmeyi düşünüyoruz oraya gittiğimizde belki yardımcı olursunuz bize diyerek telefonunu istemiş benimkide vermiş.
olay bu şekilde olmuş yani.bende kadına mail gönderdim birlikte çekildğimiz fotoğrafları gönderirmisin şuan askeriyedeyim fazla yazamayacağım dedim bakalım dediği gibi 50 yaşında birimi değilmi gelecek cevabı bekliyorum ayrıca faceden kadına ekleme gönderdim benimkinin üyeliğinden tabi ordada eklediğinde bakıcam fotolarına...ajan gibi çalışıyorum valla
Günaydın Kızlar,
Dün akşam sevgilimle konuştum hotmailine mail gönderen ''Sarah''adındaki şahıs kız değil 50 yaşında yaşlı bir kadınmış.ziyaret esnasında askerlerin fotoğraflarını çekmişler bizimkide mailini vermiş fotoğrafları göndermisi için tabi kadından gelen fotoğraf yok direk mesaj yazmış orayı çözemedim.
Telefonunu niye verdin dedim kadın adanada özel kolejde ingilizce öğretmeniymiş benimki İstanbullu olduğunu söyleyincekadın bizde İstanbul'a gelmeyi düşünüyoruz oraya gittiğimizde belki yardımcı olursunuz bize diyerek telefonunu istemiş benimkide vermiş.
olay bu şekilde olmuş yani.bende kadına mail gönderdim birlikte çekildğimiz fotoğrafları gönderirmisin şuan askeriyedeyim fazla yazamayacağım dedim bakalım dediği gibi 50 yaşında birimi değilmi gelecek cevabı bekliyorum ayrıca faceden kadına ekleme gönderdim benimkinin üyeliğinden tabi ordada eklediğinde bakıcam fotolarına...ajan gibi çalışıyorum valla
Günaydın Kızlar,
çok sağol canım yerimde duramıyorum dünden beri bi an önce gitmek istiyorum
olmaz bi aksilik inşallah, gidip gelirim zaten 8 saat beraber olabilicez sonra dönücem,
bişeycik olmaz
Günaydın Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?