337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrr sevgilim aradı yarım saattir telefondaydım gönderiğim sevgililer günü hediyesi eline ulaşmış 15dk telefonda ağladı çok duygulandı ayrıca sinirleri bozulmuş sana güzel bir hediye alamıyorum diye hıçkıra hıçkıra ağladı .hediyeyi gönderdiğime üzülsemmi sevinsemmi şaştım kaldım bende.
bundan sonra sadace mektup göndericem sürekli bişeyler gönderiyorum artık kendini kötü hissetmeye başladı bana birşey gönderemediği için üzülüyor(((((((

:84::84::84:

inşallahhhh kuzum,ben bile heyecanlanıyorum okurken seni tahmin edebiliyorum canım rabbim kavuştırsun tez zamanda

şom ağzımı açtım ya hemen sorun çıkar
bunlar çarşıya bi cumartesi bi pazar çıkıyor,
bu hafta pazar çıkıcaktı, haftaya cumartesi her şey benim planıma uygun
ama şimdi haber verdi bu hafta cumartesi çıkıcam haftaya pazar olabilir.
ama ayarlicam merak etme, gerekirse komutanla bile konuşurum dedi
off ya ayarlayamazsa:84:

afrasyab;canım nasılsın ne yaptın kayınvalideni ikna edebildinmi gidicekmisin eşine?bebiş nasıl hamileliğin nasıl gidiyo?

yok canım ya, izin çıkmadı kaynanamlar bi de bizimkiler mart ayında gidecek. sen de istersen o zaman gelirsin dedi. offf yaaa... bu seferde ayrılırken çok fena olucam. arabada hüngür hüngür ağlarım ben dayanamam. annemler geçen sefer gittiklerinde aşkım onlar gidene kadar el sallamış. annem çok üzüldüm ağlayasım geldi dedi. demek ki ben daha kötü olurum. bilmiyorum gitmek istemiyorum bu sefer de. yalnız olsaydım başımı aşkımın göğsüne koyar doya doya ağlardım. ama herkesin içinde ağlamak istemiyorum. bebiş çok iyi hareketlenmeye başladı. içimde hep kıpırtı var. galiba çok yaramaz bişey olucak

bak mantıklı bi açıklaması varmış canım, sen araştırmaya devam et yine de bakalım doğru mu değil mi

ama bana inandırıcı geldi

Banada inandırıcı geldi doğrusu ama yinede bütün gece uyuyamadım kabuslar gördüm...biran önce bitmesi gerekiyor şu askerliğin olacak iş değil dayanamıyorum artık.

Bu arada sende sevgiline kavusuyormuşsun çok sevindim canım bol bol özlem giderin....

ay ne güzel ya... ben de mektup yazdım. kaynımla göndericem. komutanlar falan okumasın diye. gelecek sefere de hediye alırım. niye üzülüyor ki mektup falan yazmıyor mu sana?

bitsin şu askerlik kendimize gelelim artık...

çok sağol canım kavuşucaz inşallah bi sorun çıkmazsa, en son 29 kasımda gördüm çooook özledim

korkma ayarlar sorun olmaz sıkma canını canım benim.

sağlık olsun canım ya napalım,tek gitsen daha rahat olurdunuz ama hamilelik olunca kimse riske atmak istemez göndermezler eşinde istemez yolda başına bişi gelir die halbuki allahın izniyle bişicik olmaz ama nese,bebeğe de kendinede dikkat et sen.doğum ne zaman?

bi eksiklik var topicte diyorum bende sabah beride bulamadımdı ne olduğunu,arzugur yokkkkkkkkk,kıs arzuuuu nerdesinnn?

Allah kısmet ederse doğum ağustos sonu gibi. sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum ama bi de şu özlem olmasa...

ay ne güzel ya... ben de mektup yazdım. kaynımla göndericem. komutanlar falan okumasın diye. gelecek sefere de hediye alırım. niye üzülüyor ki mektup falan yazmıyor mu sana?

canım askere gittiğinden beri hiç mektup yazmadı ben birtane yazmıştım ama yanında gidince elden verdim postayla göndermedim yani senin gibi yaptım. aslında bende üzülüyodum ama bişey demedim sevgililer günü diye bu hafta bir mektup göndermiş onu bekliyorum.

askerdede olsalar insan yinede bekliyor bişeler ama napalım bu defada böyle olsun yapacak bişey yok...

2 defa kargo gönderdim yanına gidincede bişiler götürdüm mektup yazdım ama ondan gelen herhangibirşey yok üzülüyorum tabi bir mektup olsa sevinirdim gönlümü alırdı dur bakalım bu defa dün mektup yazdım postaladım dedi gelsin görücez artık ...

:13:afferim kız sana bu erkekleri boş bırakmamak lazım zaten,her zaman tepelerinde olmak gerekiyo bana göre.ne kadar ben kendimde de ona da güveniyorum desekte fırsat vermemek lazım.ama dozunda tabiside

hiç yapmadığım şeyler aslında pek haz etmem ama bu defa böyle bir atraksiyon oldu işte elimde olmadan çuvalladım gerçi ama olsun ayağını denk alsın :)

bu erkekleri anlamak zor... benimki de öyle biraz odunluk var işte. aradım sevgililer gününde bana ne hediye alıcaksın diye. zaten burnundan soluyordu.o günleri sevmiyorum hem sen söyledikten sonra o hadiyenin ne anlamı kalacak. ne alıp göndericem sana buralardan. bazen çocuk gibi davranıyorsun dedi. ben de dedim ki sana mektup yazmıştım ama yırtıp attım herşeyi ben mi yapıcam. aferin sana dedi. sonra ağladım telefonu kapattım. 1 saat sonra tekrar aradı. bitanem seni üzmek için söylemedim. oraya geldiğim zaman ne istersen yap söyle ama burda naz çekecek durumda değilim. tamam dedim. sonra kıyamadım kalkıp bi mektup yazdım. biraz sevinsin diye. napalım canım, erkek milleti işte. mantık duygu aramıycaksın onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…