337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım benim çok sevindim ortada bi sorun olmamasına boşu boşuna üzüldün sende ama kim olsa yanlış anlardı

=))) bende sana bunu sorcaktım.
canım yalan söylememiştir bence.
işin içinde fotoğraf var nasıl olsa kadını görüceksin. bunda yalan yoktur.
çok sevindim yaa
ayy ne kadar fesatız biz kendimden utandım
neyse tatlı son oldu ya çok şükür =):79::81:

Zaten bizler çok bişey beklemiyoruz şuan askerde oldukları için bir telefonu bir mektubu yetiyor diyoruz yinede kendimizi ondaki yerimizi biraz daha önemli hissetmek için küçükte olsa mutluluk verecek birşey istiyor insan ve olmayıncada üzülüyor...aslında benim sevgilim çok duyguludur hediyeleri alınca ağladı ama bu konuda neden şuan bu şekilde davranıyor anlayamıyorum sanırım orda iyice düşüncesizliğe vurdu kendini...

sende tamda benim yapağım şeyi yapmışsın bir anda sinirlenip mektup yırtmalar falan sonra tekrar yazmalar benimde aynen sinirlenince bir anda gözüm birşey görmez oluyor herşeyi ateşe atıyorum sonra haydaa en baştan yap...bu huyumdan kurtulmam gerek beni bile yordu artık öle söylim :))

hiç sorma durduk yere çuvalladık ama napım ya aşk işte :)

ben ne mektup ne başka bişi gönderemiyorum gönderemiceğim de kanıtlandı.
çok kötü şeyler oluyomuş.
terbiyesiz asker doluymuş mektuba başkaları cevap bile yazmış.
=( daha da çok üzücü şey var dedi eray. çöp bile gönderme dedi.:84:
niye böyle insanlar var yaa

inanmıyorum ya neler oluyomuş senin askerinin orda benimki jandarma karakolda 10 kişi var çok rahatlar kimse karışmıyor öyle sadece çikolta gönderdiğimde direk saldırıolarmış aşkım bitane zor yiyomuş hepsi bu..

ay ne insanlar var yaa
ben 2 kere mektup, 1 kere kargo gönderdim
postaneye gönderiyorum askeriyede açmasınlar diye
ordan da iç kurye olan arkadaşına aldırıyor
aşkım her hafta mektup yaz gönder diyor, ama bi zaman sonra yazıcak bişey kalmıyor

ne kadar saygısızlar ya
bende daha hiçbişey göndermedim okurlar diye gönderme diyo benimkide

ne kadar saygısızlar ya
bende daha hiçbişey göndermedim okurlar diye gönderme diyo benimkide

çok sinir olduk. okadar hayallerim vardı. her hafta göndercektim yıldönümü hediyesi hazrladım onu göndercektim.
bi kutu şey oldu. artık geldiğinde vericem =((
daisy wake şansınızı değerlendirin. herşey gönderin
=(((

bi eksiklik var topicte diyorum bende sabah beride bulamadımdı ne olduğunu,arzugur yokkkkkkkkk,kıs arzuuuu nerdesinnn?

geldim geldim sabah doktora gittim ancak gelebildim eve hemen girdim nete işte ii olduğuna sevindim canım askerinede çok geçmiş olsun.bebişler napıo bakalım?

daisy24 walla içim rahatladı okuyunca 50 yaşındaymış demek wayyyyinede kızmakta ve kıskanmakta haklıydın neyseki sorun kalmamış tatlıya bağlamışsınız sevindim cnm

yawrum ne oldu yaww sen nie gittin doktora şu aptal salgın senidemi buldu yoksa,çok fena bişey bu defaki yaa kolay kolay geçmiyo tekrarlayıp duruyo,dikkat et kendine bol bol c vitamini all

yawrum ne oldu yaww sen nie gittin doktora şu aptal salgın senidemi buldu yoksa,çok fena bişey bu defaki yaa kolay kolay geçmiyo tekrarlayıp duruyo,dikkat et kendine bol bol c vitamini all

yoook canım bn bu yaşıma kadar hiç grip fln olduğumu hatırlamam yani bünyem biraz kuvvetli sanırım:)bn başka bi doktora gittim kadın doğum uzmanına öyle işte

arzucumm hoşgeldinn

uff çok sıkıldım ben bugun bitmek bilmedi günn

gideceğin gün gelmek bilmeyecek ve sen daha çoooooooookk sıkılacaksın canımcım,tarih belli olunca bi türlü zaman geçmiyo hele yaklaşınca hiç geçmiyogibi gelsede tabiki geçiyo ama biraz sıkıntılı bi süreç oluyo bu,sabret,sabrın sonu selamet kuzucukum:13:

:18:hayır mı?arzuuuu?

aylardır uğraşıyorum canım ya öyle bi kontrole gittim doktor baya test falan yaptı sonra gittim sonuçları almaya çocuğun olmucak dedi bnde şaşırdım yani hayatta en çok istediğim şey bu benim sonra işte açıkladı tedavisi yok fln bnde başka doktora gittim oda yok öyle bişey dedi bilemiorum artık deneyip görcez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…