Günaydın Kızlar,
Dün akşam sevgilimle konuştum hotmailine mail gönderen ''Sarah''adındaki şahıs kız değil 50 yaşında yaşlı bir kadınmış.ziyaret esnasında askerlerin fotoğraflarını çekmişler bizimkide mailini vermiş fotoğrafları göndermisi için tabi kadından gelen fotoğraf yok direk mesaj yazmış orayı çözemedim.
Telefonunu niye verdin dedim kadın adanada özel kolejde ingilizce öğretmeniymiş benimki İstanbullu olduğunu söyleyincekadın bizde İstanbul'a gelmeyi düşünüyoruz oraya gittiğimizde belki yardımcı olursunuz bize diyerek telefonunu istemiş benimkide vermiş.
olay bu şekilde olmuş yani.bende kadına mail gönderdim birlikte çekildğimiz fotoğrafları gönderirmisin şuan askeriyedeyim fazla yazamayacağım dedim bakalım dediği gibi 50 yaşında birimi değilmi gelecek cevabı bekliyorum ayrıca faceden kadına ekleme gönderdim benimkinin üyeliğinden tabi ordada eklediğinde bakıcam fotolarına...ajan gibi çalışıyorum valla
Günaydın Kızlar,
Dün akşam sevgilimle konuştum hotmailine mail gönderen ''Sarah''adındaki şahıs kız değil 50 yaşında yaşlı bir kadınmış.ziyaret esnasında askerlerin fotoğraflarını çekmişler bizimkide mailini vermiş fotoğrafları göndermisi için tabi kadından gelen fotoğraf yok direk mesaj yazmış orayı çözemedim.
Telefonunu niye verdin dedim kadın adanada özel kolejde ingilizce öğretmeniymiş benimki İstanbullu olduğunu söyleyincekadın bizde İstanbul'a gelmeyi düşünüyoruz oraya gittiğimizde belki yardımcı olursunuz bize diyerek telefonunu istemiş benimkide vermiş.
olay bu şekilde olmuş yani.bende kadına mail gönderdim birlikte çekildğimiz fotoğrafları gönderirmisin şuan askeriyedeyim fazla yazamayacağım dedim bakalım dediği gibi 50 yaşında birimi değilmi gelecek cevabı bekliyorum ayrıca faceden kadına ekleme gönderdim benimkinin üyeliğinden tabi ordada eklediğinde bakıcam fotolarına...ajan gibi çalışıyorum valla
bu erkekleri anlamak zor... benimki de öyle biraz odunluk var işte. aradım sevgililer gününde bana ne hediye alıcaksın diye. zaten burnundan soluyordu.o günleri sevmiyorum hem sen söyledikten sonra o hadiyenin ne anlamı kalacak. ne alıp göndericem sana buralardan. bazen çocuk gibi davranıyorsun dedi. ben de dedim ki sana mektup yazmıştım ama yırtıp attım herşeyi ben mi yapıcam. aferin sana dedi. sonra ağladım telefonu kapattım. 1 saat sonra tekrar aradı. bitanem seni üzmek için söylemedim. oraya geldiğim zaman ne istersen yap söyle ama burda naz çekecek durumda değilim. tamam dedim. sonra kıyamadım kalkıp bi mektup yazdım. biraz sevinsin diye. napalım canım, erkek milleti işte. mantık duygu aramıycaksın onlarda.
=))) bende sana bunu sorcaktım.
canım yalan söylememiştir bence.
işin içinde fotoğraf var nasıl olsa kadını görüceksin. bunda yalan yoktur.
çok sevindim yaa
ayy ne kadar fesatız biz kendimden utandım
neyse tatlı son oldu ya çok şükür =):79::81:
hiç sorma durduk yere çuvalladık ama napım ya aşk işte :)
canım benim çok sevindim ortada bi sorun olmamasına boşu boşuna üzüldün sende ama kim olsa yanlış anlardı
hepimiz kıskancız canm doğamızda var
sonu tatlıya bağlandıysa ne mutlu sana,sevindim senin adına
ben ne mektup ne başka bişi gönderemiyorum gönderemiceğim de kanıtlandı.
çok kötü şeyler oluyomuş.
terbiyesiz asker doluymuş mektuba başkaları cevap bile yazmış.
=( daha da çok üzücü şey var dedi eray. çöp bile gönderme dedi.:84:
niye böyle insanlar var yaa
inanmıyorum ya neler oluyomuş senin askerinin orda benimki jandarma karakolda 10 kişi var çok rahatlar kimse karışmıyor öyle sadece çikolta gönderdiğimde direk saldırıolarmış aşkım bitane zor yiyomuşhepsi bu..
ay ne insanlar var yaa
ben 2 kere mektup, 1 kere kargo gönderdim
postaneye gönderiyorum askeriyede açmasınlar diye
ordan da iç kurye olan arkadaşına aldırıyor
aşkım her hafta mektup yaz gönder diyor, ama bi zaman sonra yazıcak bişey kalmıyor
ne kadar saygısızlar ya
bende daha hiçbişey göndermedim okurlar diye gönderme diyo benimkide
bi eksiklik var topicte diyorum bende sabah beride bulamadımdı ne olduğunu,arzugur yokkkkkkkkk,kıs arzuuuu nerdesinnn?
geldim geldim sabah doktora gittim ancak gelebildim eve hemen girdim nete işte ii olduğuna sevindim canım askerinede çok geçmiş olsun.bebişler napıo bakalım?
daisy24 walla içim rahatladı okuyunca 50 yaşındaymış demek wayyyyinede kızmakta ve kıskanmakta haklıydın neyseki sorun kalmamış tatlıya bağlamışsınız sevindim cnm
yawrum ne oldu yaww sen nie gittin doktora şu aptal salgın senidemi buldu yoksa,çok fena bişey bu defaki yaa kolay kolay geçmiyo tekrarlayıp duruyo,dikkat et kendine bol bol c vitamini all
arzucumm hoşgeldinn
uff çok sıkıldım ben bugun bitmek bilmedi günn
arzucumm hoşgeldinn
uff çok sıkıldım ben bugun bitmek bilmedi günn
yoook canım bn bu yaşıma kadar hiç grip fln olduğumu hatırlamam yani bünyem biraz kuvvetli sanırım:)bn başka bi doktora gittim kadın doğum uzmanına öyle işte
:18:hayır mı?arzuuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?