aylardır uğraşıyorum canım ya öyle bi kontrole gittim doktor baya test falan yaptı sonra gittim sonuçları almaya çocuğun olmucak dedi bnde şaşırdım yani hayatta en çok istediğim şey bu benim sonra işte açıkladı tedavisi yok fln bnde başka doktora gittim oda yok öyle bişey dedi bilemiorum artık deneyip görcez sanırım
alla alla nie sebebi neymiş neye dayanarak bu kadar net konuşabiliyo,diğeri ne dedi yeni gittiğin yani?kesinlikle çocuğun olmayacak denmesi çok korkunç bişey çünkü.
yumurtalıklarımda kist varmış büyükmüş bu durumda hamile kalamazmışım ameliyat olup kisti aldırırsamda kist alınırken yumurtalıklara zarar verirmiş o zman hiç hamile kalamazmışım ilk gittiğim böyle dedi sabit bi kistmiş şimdi gittiğimde bi kist var ama bu herkeste olabilecek bi kist hatta dönem dönem büyür küçülür ağrı yapmaz bi problem olmaz hatta doğumdan sonrada geçer dedi kime inaniiim ikinci doktora inanmak işime gelio
yumurtalıklarımda kist varmış büyükmüş bu durumda hamile kalamazmışım ameliyat olup kisti aldırırsamda kist alınırken yumurtalıklara zarar verirmiş o zman hiç hamile kalamazmışım ilk gittiğim böyle dedi sabit bi kistmiş şimdi gittiğimde bi kist var ama bu herkeste olabilecek bi kist hatta dönem dönem büyür küçülür ağrı yapmaz bi problem olmaz hatta doğumdan sonrada geçer dedi kime inaniiim ikinci doktora inanmak işime gelio
canım bi kaç doktora görünmek de fayda var böyle durumlarda
o kistlerden annemde de var ilaç kullanıyor ve küçüldü bu sayede
sen de farklı farklı doktorlara hiç bence. çoğunluk ne diyorsa o doğrudur
şu an iki doktor tam zıt şeyler söylüyor
yumurtalıklardaki kist hamileliğe engel deildir,hatta kist olan kadınlara hamile kalmaları tavsiye ediliyo kist patlarmış hamileyken die.ben öle bilyorum yani.bendede var kist bikaç tane hemde küçük küçük bi zararı yok
iki tenede canavar doğurdum çok şükür
aylardır uğraşıyorum canım ya öyle bi kontrole gittim doktor baya test falan yaptı sonra gittim sonuçları almaya çocuğun olmucak dedi bnde şaşırdım yani hayatta en çok istediğim şey bu benim sonra işte açıkladı tedavisi yok fln bnde başka doktora gittim oda yok öyle bişey dedi bilemiorum artık deneyip görcez sanırım
ben ne mektup ne başka bişi gönderemiyorum gönderemiceğim de kanıtlandı.
çok kötü şeyler oluyomuş.
terbiyesiz asker doluymuş mektuba başkaları cevap bile yazmış.
=( daha da çok üzücü şey var dedi eray. çöp bile gönderme dedi.:84:
niye böyle insanlar var yaa
amannn bende özele gittim bana 20 yaşında kansersin dedi.
dünyayı başıma yıktı.
sora hacettepeye gittim. baktılar normal ama biraz büyük bi kist. bekar olduğm için ameliyat yapamayz dediler. ilaç verdi. yazz diye bi doğum kontrol hapı. 3 ay kanamam hiç durmadı. ama sonunda kistim yok oldu gitti =))))
özel doktor güya bu kist portakldan büykmüş çapı şöyle içi böyle zarı böyle çocuk imkansız dedi.
pislik param haram olsun.
ah canım ya hiç üzülme. şansına iyi bir doktora denk gelirsen tedavisini bilir. benim eltimin 7 sene olmadı. doktorlar umudu kesin dedi ama onlar yine de doktor doktor gezdi. en sonunda iyi bir doktora denk geldiler. 1 sene tedaviden sonra çocukları oldu. derdi veren ALLAH dermanı da verir. olur inşallah. sakın kendini üzme.
bnm durumumda öyle işte yani aslında büyütülecek hiç bişi yok bnm ilk gittiğim doktorda özeldi bu arada oluyo işte doktordan doktora fark ediyo
doplör ultrasonla bakılmadığı müddetçe bilemezler.
oda sadece üniversite hastanelerinde var.
sende git çıkar ortaya. geçde kalma neolur ne olmaz.
kızlar yarın iş görüşmesine gidicemm :18:
türksat çağrı merkeziymiş merak ediyorum,bilgisi olan varsa sevinirim :44:
umarım işe alınırsın canım. bol şans...
kızlar yarın iş görüşmesine gidicemm :18:
türksat çağrı merkeziymiş merak ediyorum,bilgisi olan varsa sevinirim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?