ilk defa şafak attırabildim valla, işten gelip uyuyunca oluyormuş demek ki
kızlarrr iyi gecelerr herkese merhaba
bi kaç gündür bişeyler duyuyorum da sizlerin de fikrini almak istedimm.erkekler askere gidince fikirleri değişiyormus yani cıktıgı kızı begenmeme gibi durumlar olabiliyormuss...benim de erkek arkadasım bana sey dedi de..askere gidip geleim bi bakalım fikirlerim değişecek mii..ne bileim işte evliliği ertelicek miyim vs vs... siz neler düşünüyorsunuz simdi 15 ay gidcek haftaya benim neler yapmam lazımm...sogukkanlı mı olayım nasıl olmalıyım...2 seneye yakın bi ilişkimiz varr...
:44:
canım banada çok böyle şeyler söylüyolardı kafam çok karışmıştı gitmeden hatta çok kavga ettik bu yüzden.benim aşkm da bana eğer seninle ilgili kafamda soru işareti olsaydı belki değişirdi düşüncelerim ama böyle bişey yok için rahat olsun dedi.eğer askerin seni seviyosa,gerçekten evlilik düşünüyosa merak etme bişey olmaz.istersen sende benim gibi söyle herkes öyle diyo acaba nasıl olur falan de..ben öyle yaptım ve rahatladım :)
kızlarrr iyi gecelerr herkese merhaba
bi kaç gündür bişeyler duyuyorum da sizlerin de fikrini almak istedimm.erkekler askere gidince fikirleri değişiyormus yani cıktıgı kızı begenmeme gibi durumlar olabiliyormuss...benim de erkek arkadasım bana sey dedi de..askere gidip geleim bi bakalım fikirlerim değişecek mii..ne bileim işte evliliği ertelicek miyim vs vs... siz neler düşünüyorsunuz simdi 15 ay gidcek haftaya benim neler yapmam lazımm...sogukkanlı mı olayım nasıl olmalıyım...2 seneye yakın bi ilişkimiz varr...
merhaba canım hoşgeldin yok öyle bişi beğenmez olurmu daha çok beğenir hatta özlüyor fln yani öyle bi değişim olacağını sanmıorum hiç olmadığım kadar bakımsızım belkide gittiğinden beri ruj süresim bile gelmio hep böyle görüyo beni ve bugün çok güzelsin fln dio sonra bnm etrafımda uzun dönem askerlik yapmış arkadaşlarım gitmeden önce evlenmem hayatımı yaşarım falan diodu askere gidip geldiler hemen evlendiler yani hayatımı böylede yaşarım aile kurmak önemli fln dediler hatta çoğu baba olmak üzere asıl bnm düşündüğüm kısa dönemlerdede böyle değişimler olurmusen içini ferah tut bence olmaz bişicikler bak bi gitsin nasıl arayacak seni hergün 15 ay ona en yakın hep sen olacaksın ailesiyle konuşamayacak herşeyi senle paylaşacak sana naz yapıcaz sana trip atacak birsürü şey yani sen onun yanında olduğun sürece o sana daha sıkı bağlanacak emin olabilirsin
hoşbuldukk:) şimdi bi de acemi birliği evimizin cok yakına cıktı bize yarım saat uzaklıkta...yemin törenine de gitmek istiyorm ama nasıl gidicem canım hiç bilmiom geleim mi ddm uzun uzun geeel ddi:)kıyamam beklemiş demedi demek:)) smdi ona cok uzun gelior 15 ayöle de deyince bana aklıma soru işareti düştüü.şimdi ablasında ablası evli de bakalım msj bekliom:)
söylediklerin çok hosuma gitti
hadi hayırlısı bakalım bak ne şanslısın yemin törenine gidebileceksin buda çok güzel bişihiç olumsuz düşünüpte üzme kendini inş. ustalığıda yakın biryer olurda gidip görürsün bol bol
cokk sagoll canım yaa:)))vallahi gitti gidecek diye sıkıntı yapıom sürekli yemek yiorum:)))yemin töreninde ağla ağla komaya giricem yaa:))) gittiği gün mü oluyor yemin töreni:)
selam kızlar. buraya ilk defa yazıorum
şafak=75
nasıl gittiği günmü oluo?uzun dönemlerde 3 ay sonra yemin töreni oluo diye biliyorum sonraki 12 ayda ustalık :44:
simdi msj attım telden askım böyle böyle diye...bu psikolojiyle sanmıom olumlu bi şey diceğinibi gidelim bakalım gitmedim daha da diyebilir sürekli düşünüo simdi...umarım olumlu der canım yaa..normal hayatta ve ilişkimizde cok ciddidir yani ne kdr kavga edersek edelim öledir ya bakalım ne dicek.
3 ay beklicek miyim yaniiay ben hemen gittiği gün olup bitio dönüoruz sanıordum
3 ay beklicek miyim yaniiay ben hemen gittiği gün olup bitio dönüoruz sanıordum
ya 15 ay olduğu için daha çok düşünüyodur ama emin ol gidince daha yakın olur sana..herşeyi sana anlatıcak,senden destek beklicek,sen moral vericeksin ona,belki beraber ağlayıp beraber gülceksiniz.bunları düşünme şimdiden.benim çok tanıdığım var bu şekilde gitti gelince hemen evlendiler.eğer seviyosa zaten değişmez fikri.rahat olmaya çalışbak bizimkiler şimdi ikide bir özledim diyo seninki de öyle olcak özlem eklenince daha çok bağlanır :)
ne güzel ilk ama son olmasın bol bol yaz bu arada şafağınıda kıskandım bnm daha 94
hehehe tamam yazarım bol bol
benm askerim hiç izin kullanamadı o yüzden şafağm böle canm. yoksa tertipiz yani
senin aşkın nerede askerlik yapıyor bakalm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?