malesef öyle olmuo canım ama 3 ay sana yakın olacak işte orası çok iyi
yok kız hemen olur mu
balıkesirde jandarma bnm askııım senin askerin nerde?
demiii amaa öle sölediğine takılmamaya calıscamm...yazık anlatamıo da derdini nasıl bırakıp gitcem seni diyorcok zor cook.ama ben ona destek olcam.inş hemen arayabilir gittiğinde askısınıı :) cok sagolun kızlar gerçekten
tuncelide benimki
evet canım her iki taraf içinde çok zor malesef..onun için de seni burda yanlız bırakıp gitmek hiç kolay değil,senin için de o'nsuz hayata devam etmek zorunda olman kolay değil ama sabırlı olmak zorundayız.gelince mutlu olacağınız günleri düşünün..aşkm da bana öyle demişti gitmeden önce :)
hmmm Allahım korusun bütüüüüün askerlerizi az kaldı gelicekler yanımısa
iyi geceler kızlarr
iyi geceler kızlarr ben de yatıyorumm.görüşürüz yine
ii geceler:79::79:
iyi geceler canım..arzugur bi tek biz kaldık :)
herkes gitti bnde yatayım artık:101: askeri çarşıya çıkacak arkadaşlar şimdiden iyi sohbetler size benide askım uyandırır inş çoğu c.tesiler olduğu gibi:109: hepiniz umarım rüyanızda askerlerinizi görüyorsunuzdur tatlı rüyalaaarrrr:90::90::90:
aaa burdamısın gittin sanmıştım nbr
:) akşam gittin diye bende çıkmıştım şekerim..iyiyim senden nbr?? :)
bide bugün askerine gidenler var dimi aramızdan,mesela yeşilimsi,spooke başka kim gidecekti yaa?:13:ne mutlulardır şimdi,ama bi yandan da zaman geçsin istemezler hiç ancak malesef zaman su gibi akıp geçer bide bakmışsın koca iki gün geçip gitmiş,offf ya,iyi değerlendirseler bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?