ebrully de gidecekti wakeupcall bu haftamı gidecekti onu hatırlayamadım izinde bi problem vardı en son sanırım pazarmı çıkacaktı sevgilisi çarşıya neyse inş oda gitmiştir ve tüm gidenler inş doya doya vakit geçirirler darısıda bizim başımıza
offff ya,gitti işte,yetmiyo böle azıcık görmek uzaktan uzağa,elini tutmadan,omzuna başımı koyup hayallere dalamadan,sarılıp öpüp koklayamadan öleee uzak uzak sınırlı konuşmalr yetmiyo artık bana,çok özledim eşimi,canım sevgilim,erkeğim,hayatımın anlamı,herbişeyim o benim.gitti................:84:gidip iki lokma sıcak yemek yiycek sorada binip otobüse gidicek oraya.o pis kargalarla dolu ASKER OCAĞINA.OFFF GELİBOLU OFFF,VER ARTIK SEVGİLİMİ...... :98::98:
esraaa kıs geldin de nie selam vermiyon bakiim,aşkolsun
ayy tatlım bana diyosun heralde :) ya evde misafir var da arada gelip bakıyorum da yazamadım :) nasılsın? aşkınla nette görüşmüşsün..off insan daha bi kötü oluyo ya uzaktan olunca(
hmm,madem misafirin var affettim o zaman seni yoksa çok kırılmıştım.şaka şakaiyiyim canım,hastaydım ya daha iyiyim artık aşkımı gördüm o bile yetti iyi geldi bana sevgilimin gözlerini görmek:)ewet nette görüştük ama ne görüştük ne görüştük bi donuyo görüntü bi net kopuyo falan çile bilbülüm çile yani çok sinir bozucu zaten sabahtan giremedi tüm cafeler doluydu sokak sokak gezip cafe aradılar arkileriyle ya,yazık onlarada
işte konuştuk felan sorada gitti,ben kaldım böle saf gibi bilgisayarın başındaaaaaa
olsun canım yaa napalım buna şükürbende yarın görcem inşallah aşkımı nette
bide bugün askerine gidenler var dimi aramızdan,mesela yeşilimsi,spooke başka kim gidecekti yaa?:13:ne mutlulardır şimdi,ama bi yandan da zaman geçsin istemezler hiç ancak malesef zaman su gibi akıp geçer bide bakmışsın koca iki gün geçip gitmiş,offf ya,iyi değerlendirseler bari
ebrully de gidecekti wakeupcall bu haftamı gidecekti onu hatırlayamadım izinde bi problem vardı en son sanırım pazarmı çıkacaktı sevgilisi çarşıya neyse inş oda gitmiştir ve tüm gidenler inş doya doya vakit geçirirler darısıda bizim başımıza
bendee varmmm of yeni ayrıldım yanından otobüsümün saatini bekliyorum nette ayrılmak çok zor ya gerçekten dayanılmaz bişey offf içim çok buruk
bendee varmmm of yeni ayrıldım yanından otobüsümün saatini bekliyorum nette ayrılmak çok zor ya gerçekten dayanılmaz bişey offf içim çok buruk
yok şekerim ben daha gitmedim haftaya cuma yolcuyum inşallah
ama gidiyorum izin de bir sorun olmazmış
tatlım ben dün gece çıktım yola bugun akşama kadar beraberdim şimdide malesef dönücem :84: 1 gün daha istiyorum yaaaa geçicek geçicekte nasıl geçicek pfff :26:ayrıca,sen ne ara gittin de ne ara geri dönüyon kuzu yaw?
tatlım ben dün gece çıktım yola bugun akşama kadar beraberdim şimdide malesef dönücem :84: 1 gün daha istiyorum yaaaa geçicek geçicekte nasıl geçicek pfff :26:
geçiceekkkk,bak geçti bile nerdeyse yarısınerdeydi canım seninki?
inşallah hadi bakalım süslen püslen de çocuğun gözü gönlü açılsın kısss,sahsen ben öle yapmadım pasaklı pasaklı çıktım kocacığımın karşısına yazık ya,yinede dediki aşkım çok güzelsin gerçi dalga mı geçti yoksa ciddimi dedi orasını pek anlamadım ama olsun demi ölede bölede seviyolar ya bizi :13:
yine kimsecikler yokkknere gitti bu kıslar yahu kırcam ben bunların kafalarını bi esra cığım bide ben burdayız gerisi nerde bu kıslarınnnnn huuuuu huuuuuuuuuuuuu siz hele bi gelin bakiim,sorcam ben size alıştırıp alıştırıp böle kaçıvermek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?