337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

offff ya,gitti işte,yetmiyo böle azıcık görmek uzaktan uzağa,elini tutmadan,omzuna başımı koyup hayallere dalamadan,sarılıp öpüp koklayamadan öleee uzak uzak sınırlı konuşmalr yetmiyo artık bana,çok özledim eşimi,canım sevgilim,erkeğim,hayatımın anlamı,herbişeyim o benim.gitti................:84:gidip iki lokma sıcak yemek yiycek sorada binip otobüse gidicek oraya.o pis kargalarla dolu ASKER OCAĞINA.OFFF GELİBOLU OFFF,VER ARTIK SEVGİLİMİ......:98::98:

AMİN İNŞALLAH ŞEKERCİM YA.Ben yine bunalımın eşiğine geldim duruyom,içeri girsem bidaha kolay beri çıkamam biliyorum

günler azaldıkça hasret artıyor. bu nasıl iş anlamadım. hadi beraber bunalıma girelim. her gece aşkımı rüyamda görüyorum. sabah uyandığımda da derin bi iç çekiyorum AŞKIMI ÇOOOOOOOOKKKKKK ÖZLEDİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM :98: :84: :98: :98: :98:

Son düzenleme:
ayy tatlım bana diyosun heralde :) ya evde misafir var da arada gelip bakıyorum da yazamadım :) nasılsın? aşkınla nette görüşmüşsün..off insan daha bi kötü oluyo ya uzaktan olunca (

hmm,madem misafirin var affettim o zaman seni yoksa çok kırılmıştım.şaka şakaiyiyim canım,hastaydım ya daha iyiyim artık aşkımı gördüm o bile yetti iyi geldi bana sevgilimin gözlerini görmek:)ewet nette görüştük ama ne görüştük ne görüştük bi donuyo görüntü bi net kopuyo falan çile bilbülüm çile yaniçok sinir bozucuzaten sabahtan giremedi tüm cafeler doluydu sokak sokak gezip cafe aradılar arkileriyle ya,yazık onlarada
işte konuştuk felan sorada gitti,ben kaldım böle saf gibi bilgisayarın başındaaaaaa

olsun canım yaa napalım buna şükür bende yarın görcem inşallah aşkımı nette

olsun canım yaa napalım buna şükür bende yarın görcem inşallah aşkımı nette

inşallah hadi bakalım süslen püslen de çocuğun gözü gönlü açılsın kısss,sahsen ben öle yapmadım pasaklı pasaklı çıktım kocacığımın karşısına yazık ya,yinede dediki aşkım çok güzelsin gerçi dalga mı geçti yoksa ciddimi dedi orasını pek anlamadım amaolsun demi ölede bölede seviyolar ya bizi:13:

Son düzenleme:
yine kimsecikler yokkknere gitti bu kıslar yahukırcam ben bunların kafalarınıbi esra cığım bide ben burdayız gerisi nerde bu kıslarınnnnnhuuuuu huuuuuuuuuuuuusiz hele bi gelin bakiim,sorcam ben size alıştırıp alıştırıp böle kaçıvermek varmı

Son düzenleme:

bendee varmmm of yeni ayrıldım yanından otobüsümün saatini bekliyorum nette ayrılmak çok zor ya gerçekten dayanılmaz bişey offf içim çok buruk

yok şekerim ben daha gitmedim haftaya cuma yolcuyum inşallah
ama gidiyorum izin de bir sorun olmazmış

bendee varmmm of yeni ayrıldım yanından otobüsümün saatini bekliyorum nette ayrılmak çok zor ya gerçekten dayanılmaz bişey offf içim çok buruk

kuzum benim üzülme sen yaa,bende nette konuştum bugün gidince kalakaldım ölece,ama geçicek canım bu günler ya,acık daaa sabretcez hepberaber sora bi bakmışız bitoyo teker teker sevdiklerimiz geliyo,bak daha 339 lar gelicek o zaman daha bi mutlu olcazgelicek o mutlu günler sevinç çığlıkları atıcaz,mutluluk gözyaşları dökücez yine burda hep birlikte sora kavuşan unutacak burda kalanları bende onların kafasına kafasına bölepatlatıcam

yok şekerim ben daha gitmedim haftaya cuma yolcuyum inşallah
ama gidiyorum izin de bir sorun olmazmış

way way way kimleri görüyorum,aman allahım,nerdesin kıs sen?sabah beri bekliyom yoksun
yavrum çok ihmal ediyosunus bu günlerde burayı.aşkolsun amanesee hoş geldin kuzum

tatlım ben dün gece çıktım yola bugun akşama kadar beraberdim şimdide malesef dönücem :84: 1 gün daha istiyorum yaaaa geçicek geçicekte nasıl geçicek pfff :26:

geçiceekkkk,bak geçti bile nerdeyse yarısınerdeydi canım seninki?

ayy sabah kalkınca süslenmek canım ister mi bilmem valla :) olsun her türlü seviyolar ve beğeniyolar işte bizi

herkes bi yerde bugün :) bende evde misafir var buralarda sürtüyom

ya noluyo böyle kimsecikler yok artık. eskiden ne güzel kalabalıktık noldu böyle :26: napem ben de çıkam bare...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…