337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

way way way kimleri görüyorum,aman allahım,nerdesin kıs sen?sabah beri bekliyom yoksun
yavrum çok ihmal ediyosunus bu günlerde burayı.aşkolsun amanesee hoş geldin kuzum

bugün de çalışıyodum canım ben ya, yoğundum hiç giremedim nete
valla fırsat oldukça buralardayım
bugünlerde pek durgun, kimse olmayınca kaçıyorum ben de

kızlarr herkese merhaba,iyi akşamlar nasılsınızzz

dün de bahsetmiştim ya sizlere acaba askerdeyken fikri değişir miydi diye...bugun aşkımla konustuk işte benim şüphem yok senden dedi,artık sormuom bile onu bunu gördün mü konustun mu diye dedi...güveniormus bana bunu söylemesi cok hoşuma gitti

sonra ben de şey dedim gerçekten sevip sevmedigin gidip geldikten sonra belli olcak dedim,o da ben de senin için aynı şeyi düşünüordum demez mi şu an kafası karısık böyle karısık seyler diyebiliyor

ne kadar gelip gitmene bağlı falan dedi :) ben de dedim ki aşkım elimden geldiğince gelmeye çalısıcam manisaya dedim.kıyamam korkuor gitmicem onu orda unutucam diyee...

şunu söylemek istiyorum aslında,dün akşam kızlar bana destek verdiniz aradım konustuk rahatladım vallaha cok sagolun bu durumu sizlerle paylaşmak istedim

ayrıca gidip kendime bir sürü kitap da aldım okul açılana kadar gömülüp okuycam vallaha insanı cok rahatlatıyor,sizler de böyle hobiler edinmeye calısın yoksa geçmez düşün düşün ben de daha gitmeden sürekli kuruodum kafamda hayattan kopuorum olmuo hani hobi edinince bi derece rahatlıo insan...

umarım herkesin keyfi yerindedir,herkese iyi akşamlar kızlarrr

rahatlamışsındır biraz canım :) ya tabiki onun da kafası karışıktır şimdi..o da aynı şeyleri düşünüyodur ama gitsin biraz zaman geçsin geçer bunlar da :)

AMİN İNŞALLAH ŞEKERCİM YA.Ben yine bunalımın eşiğine geldim duruyom,içeri girsem bidaha kolay beri çıkamam biliyorum

aman aman sakın bunalıma fln girme içerisi çok kalabalıktır şimdi burda kal sen ben bugün biraz kaytardım askım çarşıya çıkmayınca bn gittim saçımı kestirdim askım çok kızacak ama bi karış kestirdim belimde şimdi saçlarım üfff hep sıkıntıdan kestirdimsonrada biraz alışveriş yaptım yeni geldim eve o kadar dalgınımki 15 dk arabayı park ettiğim yeri aradım iice avare oldum hadi hayırlısı

evet gidiyoruuum, bi sorun çıkmazsa:18:
sen de kendine dikkat et dalgınlaşmışsın iyice

öyle oldu valla hafta sonu avmler acayip kalabalık park yerini zor buldum çıkınca arabayı bulamadımaklım hep askımda napiiim bitanem bebeğim bnm orda tek başına kıyamıorum

ahh ahh daha çarşı yüzü görmedik, ancak haftaya çıkaracaklar
ben cameradan görmeye razıyım, bir de sık sık telefonla konuşabilsek kolay geçer bu 3 ay...
ben yanına gidemeyeceğim maalesef

kendime ayakkabı elbise ve hırka aldım askımada ayakkabı kazak gömlek fln aldım inş çok kilo vermezde aldıklarımın hepsi tam olur

oh oh maşallah iyi alışveriş yapmışsın
alışveriş zaten güzel bişey de sevdiğine bişeyler almak hepsinden güzell
14 şubat öncesi de kalabalıktır şimdi

Öyle valla kıymetimizi bilsinler:)

bnm askım varya tam klasik türk erkeği sevgililer günü neymiş sevginin günümü olurmuş bize hergün sevgililer günü ....fln diye başlar sinir eder beni bakalım askerdeyken sevgililer günü yine sıradan bir günmü olacak onun için odun ya hediyeden fln anlamaz her hediyesi öpücüktür

Acaba esatın sevgililer gününde tepkisi ne olacak..Gerçi bende kutlanmasından yana değilim:) Çok sıradan geliyor nedense:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…