way way way kimleri görüyorum,aman allahım,nerdesin kıs sen?sabah beri bekliyom yoksun
yavrum çok ihmal ediyosunus bu günlerde burayı.aşkolsun amanesee hoş geldin kuzum
kızlarr herkese merhaba,iyi akşamlar nasılsınızzz
dün de bahsetmiştim ya sizlere acaba askerdeyken fikri değişir miydi diye...bugun aşkımla konustuk işte benim şüphem yok senden dedi,artık sormuom bile onu bunu gördün mü konustun mu diye dedi...güveniormus bana bunu söylemesi cok hoşuma gitti
sonra ben de şey dedim gerçekten sevip sevmedigin gidip geldikten sonra belli olcak dedim,o da ben de senin için aynı şeyi düşünüordum demez mişu an kafası karısık böyle karısık seyler diyebiliyor
ne kadar gelip gitmene bağlı falan dedi :) ben de dedim ki aşkım elimden geldiğince gelmeye çalısıcam manisaya dedim.kıyamam korkuor gitmicem onu orda unutucam diyee...
şunu söylemek istiyorum aslında,dün akşam kızlar bana destek verdiniz aradım konustuk rahatladım vallaha cok sagolun bu durumu sizlerle paylaşmak istedim
ayrıca gidip kendime bir sürü kitap da aldım okul açılana kadar gömülüp okuycam vallaha insanı cok rahatlatıyor,sizler de böyle hobiler edinmeye calısın yoksa geçmez düşün düşünben de daha gitmeden sürekli kuruodum kafamda hayattan kopuorum olmuo hani hobi edinince bi derece rahatlıo insan...
umarım herkesin keyfi yerindedir,herkese iyi akşamlar kızlarrr
rahatlamışsındır biraz canım :) ya tabiki onun da kafası karışıktır şimdi..o da aynı şeyleri düşünüyodur ama gitsin biraz zaman geçsin geçer bunlar da :)
AMİN İNŞALLAH ŞEKERCİM YA.Ben yine bunalımın eşiğine geldim duruyom,içeri girsem bidaha kolay beri çıkamam biliyorum
yok şekerim ben daha gitmedim haftaya cuma yolcuyum inşallah
ama gidiyorum izin de bir sorun olmazmış
ii canm ya sorun olmadığına sevindim haftayada sen yolcusun demek ne güzeeeeellll
evet gidiyoruuum, bi sorun çıkmazsa:18:
sen de kendine dikkat et dalgınlaşmışsın iyice
Çoğu kişi görüyor bu ay sevdiğini ne güzel:)
Darısı bizim başımıza:/
öyle oldu valla hafta sonu avmler acayip kalabalık park yerini zor buldum çıkınca arabayı bulamadımaklım hep askımda napiiim bitanem bebeğim bnm orda tek başına kıyamıorum
neler aldııın
kendime ayakkabı elbise ve hırka aldım askımada ayakkabı kazak gömlek fln aldım inş çok kilo vermezde aldıklarımın hepsi tam olur
oh oh maşallah iyi alışveriş yapmışsın
alışveriş zaten güzel bişey de sevdiğine bişeyler almak hepsinden güzell
14 şubat öncesi de kalabalıktır şimdi
kalabalık ama heryerde indirim var çok güzel walla
bende cüzdan aldım sevgilime:)
çok iyi yapmışsın ne şanslılar ya düşünceli çook güzel sevgilileri prensesleri dimi
Öyle valla kıymetimizi bilsinler:)
bnm askım varya tam klasik türk erkeği sevgililer günü neymiş sevginin günümü olurmuş bize hergün sevgililer günü ....fln diye başlar sinir eder beni bakalım askerdeyken sevgililer günü yine sıradan bir günmü olacak onun için odun ya hediyeden fln anlamaz her hediyesi öpücüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?