337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Acaba esatın sevgililer gününde tepkisi ne olacak..Gerçi bende kutlanmasından yana değilim:) Çok sıradan geliyor nedense:)

erkeklerin çoğu sevmio böyle entel dantel günleri bnde kutlama konusunda ısrarcı değilim ama 14 şubatta onla dışarı çıkmayı isterim yani böle elele dizdize sevgilileri görünce kıskanıorum bnde askımla salına salına gezmek istiyorum ama o bunu yapmaz sanmıorum içi geçmiş sanırım kalabalık oturalım evde der

şafağımız 93 ömrümün sahibi seni çok seviyorum iyiki hayatımdasın iyiki hayatımın tamamısın:85:

14 şubatı kutluyo musunuz sizz

sevgilim bana biz 14 şubatı kutlamıcaz dimi dıye sordu
ben de hayır dedim
ben de öyle düşünmüştüm dedi

sevmiyorum bana bişey ifade etmiyor şu gün ya

o zaman bende odunum

sevgilim kutlasa ben de amaan boşver kutlayamalım derdim çünkü

1 hafta sonra doğum günü var
o çok çok çok daha önemli hem de bize özel

siz yine iyiymişsiniz bnm askım daha doğum günümü kutlamadı hala aklına gelmedi galiba 5 ay oldu doğum günüm geçeli tam bir odun bnmki yerim ben odunumu yinede seviyorum hayret bana

siz yine iyiymişsiniz bnm askım daha doğum günümü kutlamadı hala aklına gelmedi galiba 5 ay oldu doğum günüm geçeli tam bir odun bnmki yerim ben odunumu yinede seviyorum hayret bana

neeee kutlamadı mı
benim aşkım kutlamasa var ya kafasını kırarım onun
doğum günüm askerdeki 2.haftasındaydı
nöbetçiye kaldır demiş, birinden telefon bulmuş,tam 12 de mesaj atmıştı
hüngür hüngür ağlamıştım öyle güzel şeyler yazmıştı ki

14 şubatı kutluyo musunuz sizz

sevgilim bana biz 14 şubatı kutlamıcaz dimi dıye sordu
ben de hayır dedim
ben de öyle düşünmüştüm dedi

sevmiyorum bana bişey ifade etmiyor şu gün ya

biz yemeğe falan çıkardık kutlardık ama bu sene kutlayamıcaz malesef benimde 21 şubatta doğum günüm ama yine yok

ayy inşallah dalgınlıkla falan unutmaz varyaa kafasını kırarım valla

yaa romantik adamın hali başka oluyo işte bnmki asla uykusundan fedakarlık etmez şimdi haksızlık edio gibi hissettim askıma bebeğim bnm onunda kendi çapında bi kaç taktiği var işte onları kullanır sevgilim bnm herşeyi telafi edecek bir tatlılığa sahip müstakbel kocacııııım evimin direği gemimin küreği

biz yemeğe falan çıkardık kutlardık ama bu sene kutlayamıcaz malesef benimde 21 şubatta doğum günüm ama yine yok

ilk kez doğum gününü kutlicaz biz
20 şubatta sevgilimin doğum günü
taaa ineboluya gidiyorum bundan güzel hediye olamaz onun için herhalde

bi gelsinler kaçırdığımız bütün günlerin acısını çıkarıcaz canım üzülmee

evet tatlım ya haksızlık yapma onu da öyle kabul etmişsin öyle sevmişsin
onlar olmasa biz napardık kıymetini bilelim

en önemli hediye sensin zaten onun için :)

doğum günü dedikte aklıma geldi bugün yeşilimsinin doğum günüydü şimdi kocişiyle beraber kulaklarını çınlatalım doğum günün kutlu olsun yeşilimsiiiii

hadi ben yattım askercikler kalkıcak biz daha yatmadık
iyi geceler kızlarrr

unutmaz unutmaz sanırım seninkide romantik

yani ortada bişey işte :)) odun değildir ama çok ta romantik değildir..bazen de tam romantiklik yapar :) erkeğim benim yaaa off çok özledim ilk kez doğum günümde o olmıcak yanımda 4 yıldan beri sevgililer günü pek koymaz ama doğum günümde çok hissedicem yokluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…