doğum günü dedikte aklıma geldi bugün yeşilimsinin doğum günüydü şimdi kocişiyle beraber kulaklarını çınlatalım doğum günün kutlu olsun yeşilimsiiiii
hadi ben yattım askercikler kalkıcak biz daha yatmadık
iyi geceler kızlarrr
aaa öyle miydii
doğum günün kutlu olsun yeşilimsiiiii
en önemli hediye sensin zaten onun için :)
bncede canım kendinden ii hediye bulamazdın walla bide kurdela tak kendine bn giderken öle yapıcam kendimi paketlicem sonrada askım aç aç aç tövbe neler diyorum bn
bugün aşkıma dedim ki aşkm istediğin bişey var mı??var aşkm kendini paket yap gönder dedi
iyiymiş kırma sevgilini esracım
aaahh ahh keşke kıbrıs değil de başka bi yerde olsaydı(
az kaldı az üzülme bi zamanlar 154 fln dioduk şimdi 93 bak ne kadar az kalmış dimi
azalıyo yaa :) az kaldı demekten başka tesellimiz yok napalım :))
bu arada ikimizi gece bekçisi ilan ediyorum herkes gidio biz burdayız bitanelerimiz gibi nöbet tutuyoruz
evet ya valla sorma :)) ben aşkm nöbet tutarken uyuyamıyorum yaa bitene kadar bekliyorum nedense
ben askım nöbet tutmasada uyuyamıyorum sızıorum öle tv izlerken müzik dinlerken fln anladımki bnm tek düzenim askımmış o gitti bn ne düzenli yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum hemen gelmeli yoksa bnm sonum hiiiç iyiye gitmio
aman yapma öyle yaa hasta olursan aşkın daha çok üzülür aklı sende kalır...sabredicez gelcekler bidaha hiç bırakmıcaz :)
iyi geceler esracım yatayım artık yarın askım çarşıya çıkarsa şiş gözlerle görmesin beni bütün asker yarenleri rüyalarında askerleriniz görsünler inşallah:80:
tamam canım iyi geceler :) bende aşkımı görcem yarın nette
ohh ne güzel hemen yarın olsun o zman tekrar ii geceler cnm:79:
haydaaaa,ne oldu da kızdın böle şekerim?:26:iyi gecelrrr bende sinirden uyuyamadım eşime çok kızgınım yarın çarşıyada çıksa açmayacağım neti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?