337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlarrrr askım nette az sonra görcem onu çoook heyecanlıyım arada yazarım sizede günaydın bu arada prensesler

sevdiğimle konuştum yemeğe gittiler yine gelcek inşallah :) kuzum zayıflıyo ama yaaa

Son düzenleme:
çok mutsuzum çok canım sıkkın askımla konuştum ama yinede çok mutsuzum oysa sabah ne kadar heyecanlı mutluydum napıcam bn ya ufff

niye canım yaa?camdan görüşünce insan daha kötü oluyo dime?

yok canım ya görmekten falan değil beyfendi gelecek planlarından bahsetti gelince yurt dışına gidecekmiş bilmem ne bana sordu bnde asla gitmeni istemiyorum dedim karar onun ama ilk etapta 1 yıl gidecekmiş sonrasıda var bnde bu durumda noluruz bilmiyorum dedim belli etmedim ama çok canım sıkıldı bn daha farklı hayaller kurmuştum beklemekten sıkıldım

hadi ya :s askere gitmeden böyle bi düşüncesi varmıydı peki? belki değişir fikri yaa

hadi ya :s askere gitmeden böyle bi düşüncesi varmıydı peki? belki değişir fikri yaa

hiç böyle bişi duymamıştım ondan tam kavuşacağız derken yeni bişey çıkartıo sinir oluyorum ne işi var ya gerçekten haksızlık edio bana farkında değil gelince yüzyüze konuşuruz dedi ama fikrinden vazgeçmezse en korktuğum en istemediğim şey olur malesef bu ilişki biter bnm elimde olmayan sebeplerden dolayı

yani seni düşünmesi lazım ama gelince konuşmanız daha doğru olur..inşallah vazgeçer ya

kızlar delirecegimmm..Aşkımın telden bana "bu arada bu gece cıkacakmısınız askım bilecige"diye msj geldi....
ben bilecık falan bilmem anlamam
son zamanlarda ben ne dersem unutur olmustu "söyledın bir daha soyle hatırlamıyorum" der olmustu..
Şimdide bu olay 2 dakika once bana msj atmıstı sonrada BU ARADA diye baslayan o malum msj geldı....

Kızlar aklıma kotu kotu seyler getırmek ıstemıyorum ama son bı kac aydır guvenım cok kırdı..her konuda acık oldugunu belirten sevgılım son zamanlarda sankı bırsey saklıyor...
Fatura detayları bana geliyor gelince görecegım ne nedir??
Kafayı yemek üzereyim

askım cıkcakmısız yazmıs ben cıkacakmısn anlamısım o kadar da tekrar tekrar okudum
meger direksıyon sınavı ıcın alaya bilecige gidiyorlarmıs

askım cıkcakmısız yazmıs ben cıkacakmısn anlamısım o kadar da tekrar tekrar okudum
meger direksıyon sınavı ıcın alaya bilecige gidiyorlarmıs

bizden korkulur anam,ne yazdın ha iki dakkada vay vay vay:)))bende senin yazdılarını okurken hemen başlamıştım kafamda bişiler kurmaya acaba mı öylemi böylemi benimkide bişiler yapıyomudurhay allam bis nie böleyis yaff,hemen yargılayıp cezasını kesiyorus anlamadan dinlemeden yorum yapıp boş yere canımızı sıkıyoruz:95::84:hasret özlem dicem ilgisi yok sivil hayatta da hep böyleyiz yani,derler ya hani öküz altında buzağı arıyosun die bu ona benziyo:18:allah sonumuzu hayır ede

tövbee tövbeee

alla alla bu nerden çıktı şimdi,değişir umarım düşünceleri,peki ikinizle ilgili bişi konuşmadınızmı?geleceğe dair yani?

alla alla bu nerden çıktı şimdi,değişir umarım düşünceleri,peki ikinizle ilgili bişi konuşmadınızmı?geleceğe dair yani?

gitmeden önce konuşmalarımıza göre askerden gelince evlenioduk ama şimdi o planlar bir anda hiç yapılmamış gibi oldu şimdi yurt dışına gidio senelerce orda ben burda ne yapacaksam gitmeye çok niyetli gibi giderse çok ciddiyim ölsemde gebersemde bitiririm bu ilişkiyi bu kadar büyük konuşuyorum ben ne olcam diorum bende senin yanında kalmak isterim ama gidersem gelecek için iyi olacak bu arada gitme sebebide dil eğitimi gülsemmi ağlasammı bilmiyorum

selam kızlar..
askerım ve ben hıc ıyı degılız sebeplı sebepsz kavga edıyoruz bugun çarşıya çıktı cam açtık nettede sudan sebeplerden bırbırmze gırdık..cok agladım cıldırmak uzereyım kızlar ya offfffff ..neden bukdr cok kavga eder oldk buara offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…