iyi gecelrrr bende sinirden uyuyamadım eşime çok kızgınım yarın çarşıyada çıksa açmayacağım neti
kızlarrrr askım nette az sonra görcem onu çoook heyecanlıyım arada yazarım sizede günaydın bu arada prensesler
çok mutsuzum çok canım sıkkın askımla konuştum ama yinede çok mutsuzum oysa sabah ne kadar heyecanlı mutluydum napıcam bn ya ufff
niye canım yaa?camdan görüşünce insan daha kötü oluyo dime?
yok canım ya görmekten falan değil beyfendi gelecek planlarından bahsetti gelince yurt dışına gidecekmiş bilmem ne bana sordu bnde asla gitmeni istemiyorum dedim karar onun ama ilk etapta 1 yıl gidecekmiş sonrasıda var bnde bu durumda noluruz bilmiyorum dedim belli etmedim ama çok canım sıkıldı bn daha farklı hayaller kurmuştum beklemekten sıkıldım
hadi ya :s askere gitmeden böyle bi düşüncesi varmıydı peki? belki değişir fikri yaa
hiç böyle bişi duymamıştım ondan tam kavuşacağız derken yeni bişey çıkartıo sinir oluyorum ne işi var ya gerçekten haksızlık edio bana farkında değil gelince yüzyüze konuşuruz dedi ama fikrinden vazgeçmezse en korktuğum en istemediğim şey olur malesef bu ilişki biter bnm elimde olmayan sebeplerden dolayı
askım aradı tatlıya baglandı benım okuzlugum olmus bırz
askım cıkcakmısız yazmıs ben cıkacakmısn anlamısım o kadar da tekrar tekrar okudum
meger direksıyon sınavı ıcın alaya bilecige gidiyorlarmıs
kızlar delirecegimmm..Aşkımın telden bana "bu arada bu gece cıkacakmısınız askım bilecige"diye msj geldi....
ben bilecık falan bilmem anlamam
son zamanlarda ben ne dersem unutur olmustu "söyledın bir daha soyle hatırlamıyorum" der olmustu..
Şimdide bu olay 2 dakika once bana msj atmıstı sonrada BU ARADA diye baslayan o malum msj geldı....
Kızlar aklıma kotu kotu seyler getırmek ıstemıyorum ama son bı kac aydır guvenım cok kırdı..her konuda acık oldugunu belirten sevgılım son zamanlarda sankı bırsey saklıyor...
Fatura detayları bana geliyor gelince görecegım ne nedir??
Kafayı yemek üzereyim
yok canım ya görmekten falan değil beyfendi gelecek planlarından bahsetti gelince yurt dışına gidecekmiş bilmem ne bana sordu bnde asla gitmeni istemiyorum dedim karar onun ama ilk etapta 1 yıl gidecekmiş sonrasıda var bnde bu durumda noluruz bilmiyorum dedim belli etmedim ama çok canım sıkıldı bn daha farklı hayaller kurmuştum beklemekten sıkıldım
alla alla bu nerden çıktı şimdi,değişir umarım düşünceleri,peki ikinizle ilgili bişi konuşmadınızmı?geleceğe dair yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?