selam kızlar..
askerım ve ben hıc ıyı degılız sebeplı sebepsz kavga edıyoruzbugun çarşıya çıktı cam açtık nettede sudan sebeplerden bırbırmze gırdık..cok agladım cıldırmak uzereyım kızlar ya offfffff ..neden bukdr cok kavga eder oldk buara offff
selam kızlar..
askerım ve ben hıc ıyı degılız sebeplı sebepsz kavga edıyoruzbugun çarşıya çıktı cam açtık nettede sudan sebeplerden bırbırmze gırdık..cok agladım cıldırmak uzereyım kızlar ya offfffff ..neden bukdr cok kavga eder oldk buara offff
nöbeti bitse de gelse bebeğimmm
yanıma gelse daha iyi olur tabi
selam kızlar..
:) aaahh ahh keşke ama napalım az kaldı
selam herkese sevgülüme sevgililer günü hediyesi yapmaya karar verdim ama son gün ona nasıl ulaştırırım fikri olun yardım etsin :18:
ben ankaradayım o eskişehir inönüde
gitmeden önce konuşmalarımıza göre askerden gelince evlenioduk ama şimdi o planlar bir anda hiç yapılmamış gibi oldu şimdi yurt dışına gidio senelerce orda ben burda ne yapacaksam gitmeye çok niyetli gibi giderse çok ciddiyim ölsemde gebersemde bitiririm bu ilişkiyi bu kadar büyük konuşuyorum ben ne olcam diorum bende senin yanında kalmak isterim ama gidersem gelecek için iyi olacak bu arada gitme sebebide dil eğitimi gülsemmi ağlasammı bilmiyorum
mektup yazıp içine kızımızın fotolarından bir albüm yapayım diyorum.onuda postalayayım.ama 1 e kadar okuldayım.
benimkinin de cinleri tepesinde alttan alıyorum sesimi çıkarmıyorum. canları yeteri kadar sıkılıyor zaten bence sende üstüne gitme. gelince acısını çıkartırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?