337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benim ki üstüme gelmeyi bıraktı
resmen cıktı tepiniyo üstümde

deliricemmmm yahu. alttn alıyorum ama ona gore alttan almak degil ve sen alttan almıyorsn benı diyoo.walla aklımı bı yere saklıcam bulamıcam
delidir ne yapsa yeridir ayagına karıstırcam o olacak aaaaaaa:78:

benimkiylee dün gece tatistikk
günde 2kere falan konusuyoruz biz dün gecede aradi konusmuyorr hep ben konusim istiyor bende nie ariyosun konusmucaksinda dedim bozuldu
iyi aramiycam bundan sonra dedi ve bugun hic aramadi

benimkiylee dün gece tatistikk
günde 2kere falan konusuyoruz biz dün gecede aradi konusmuyorr hep ben konusim istiyor bende nie ariyosun konusmucaksinda dedim bozuldu
iyi aramiycam bundan sonra dedi ve bugun hic aramadi

haha bizde bı degısık versıyonuz..boyle arar konusmayız cunku konu yok
niye konusmuyorsun derim sonra eskı davalar acılır kavga ederiz
kızlar bu arada benım herıfım kacacak askerden kafaya koydu ızın kullanacak 2-3 gun
tezkere tarıhımız 18 mayıs bu durumda normalde 15 mayıstı

dimi yaa insan ne konusacagini bilemiyorr..
bizde konusucak birsey bulamayinca ileriye donuk konusuyoruz
benim askerr hemen sinirleniyorr daha ne kadar bekliycem die
ve olan oluyor tabikide ama ben pek üstüne gitmek istemiyorum o konudaa
canim bitanemm seni seviyorum diyorum yumusatiriyorumm unutuyoo yavrumm

Arkadaşlar ben erkek arkadasıma mektup göndermek istiyorum kendısı kırşehir _ boztepe ilçe jandarma komutanlıgında ınternetten arastırdım bı adresı var mı dıe nasıl gönderebılırım sadece kırşehir boztepe ilçe jandarma komutanlıgı yazsam yeterli olurmu adrese... acele yardım edersenız cok sevınırım yarın göndermem lazım

bu konuda bilgim yok canim :26:

jandarma dersen o mektup direk jandarmanın eline gider baska bi jandarma okuyabılır..Bence kırsehır boztepe ptt subesı de, askerınede soyle bı kurye cıkıp alır okumadan kımse eline ulasır...Ama suprız edeyım dersen okunma ıhtımalınıde goz onune alman lazım

sanki cocugum gibi konusmusum yaa

bızımkı oyle gelecekten koussa offf ben sabaha kadar konsuurum ama malesef daha onumu goremıyorum.. adama dıyorum kı gelınce ne yapalım offff bilmem once su askerden kurtulayım baska bırsey dusunemıyorum dıyor..
Aslında ne kadar kotu tokat gıbı cumle haberı yok

boşverin arkadaşlar bakın eğer tartışacak gibi olurlarsa hiiiiç konuşmayın.alttanda almayın öyle.

ya ben onuda anlamaya calisiyorumm psikolejisi normal degill cunki
hep ayni seyleri yapmaktan skilmiss ama ben napabilirimkiii
zor olani dusunceleriyle daha zorlastiriyor moral vermeye calisiyorum ama olmuyoo iste
bizde insaniz dimi amaaa

benimkide diyor bazenn hic birsey dusunucek halim yok die normalde
ama benim islerde bu aralar degisiklik oldu meslek falan giricek araya o yuzden bitmesini beklemesi gerekebilir die cani skiliyor
askere gitmeden önce ben konusmak isterdimm o istemezdii ne olcaksa olsun diee bende üzülürdüm
simdide konusmak istemiyor pekk bendee susuyorum

ya ben onuda anlamaya calisiyorumm psikolejisi normal degill cunki
hep ayni seyleri yapmaktan skilmiss ama ben napabilirimkiii
zor olani dusunceleriyle daha zorlastiriyor moral vermeye calisiyorum ama olmuyoo iste
bizde insaniz dimi amaaa

erkekler bizim gibi değil ki dayanıklı onlar.yarın siz aynı durumda olsanız onlar emin olun bu kadar alttan almazlar ayrıca.inanın gr acımıyorum hiçbirine.şamaroğlanı değilsiniz sonuçta değerinizi bilin biraz.

deger konusunda katiliyorumm sana..
biz kadinlar bence kendimiz kölelesiyoruz erkekleree herseyimizi onlara adiyoruzz
onlarda bunu anlayinca istedikleri gibi davraniolar..arada cürükler cikior ama hepsini yargilamamak lazim

ama askerlerımız olmasa ne ederdık beee..Kıme catardık kımlerden fırca yerdık...
Bazen hasta olurum annem fark etmezde o fark eder taa askerden sesımın tonundan üstunu actın da ondan hasta oldun yada sıkı gıyınmıyorsun dıye fırca kayar

olsun canım okunmasını göz önune alırım sevgililer günü sebebiyle sürpriz olmasını istiyorum şimdi sadece kırşehir boztepe ilçe jandarma komutanlıgı yazsam yetiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…