benimkiylee dün gece tatistikk
günde 2kere falan konusuyoruz biz dün gecede aradi konusmuyorr hep ben konusim istiyor bende nie ariyosun konusmucaksinda dedim bozuldu
iyi aramiycam bundan sonra dedi ve bugun hic aramadi
haha bizde bı degısık versıyonuz..boyle arar konusmayız cunku konu yok
niye konusmuyorsun derim sonra eskı davalar acılır kavga ederiz
kızlar bu arada benım herıfım kacacak askerden kafaya koydu ızın kullanacak 2-3 gun
tezkere tarıhımız 18 mayıs bu durumda normalde 15 mayıstı
Arkadaşlar ben erkek arkadasıma mektup göndermek istiyorum kendısı kırşehir _ boztepe ilçe jandarma komutanlıgında ınternetten arastırdım bı adresı var mı dıe nasıl gönderebılırım sadece kırşehir boztepe ilçe jandarma komutanlıgı yazsam yeterli olurmu adrese... acele yardım edersenız cok sevınırım yarın göndermem lazım
Arkadaşlar ben erkek arkadasıma mektup göndermek istiyorum kendısı kırşehir _ boztepe ilçe jandarma komutanlıgında ınternetten arastırdım bı adresı var mı dıe nasıl gönderebılırım sadece kırşehir boztepe ilçe jandarma komutanlıgı yazsam yeterli olurmu adrese... acele yardım edersenız cok sevınırım yarın göndermem lazım
sanki cocugum gibi konusmusum yaa
boşverin arkadaşlar bakın eğer tartışacak gibi olurlarsa hiiiiç konuşmayın.alttanda almayın öyle.
aynı dertten ben de muzdaribim aynı gün gideceğine eminmisin mektubuntesekkur ederım canım ... nasıl ögrenecegım hakkındada en ufak bir bilgim yok ınternette de yazmıyor...
bızımkı oyle gelecekten koussa offf ben sabaha kadar konsuurum ama malesef daha onumu goremıyorum.. adama dıyorum kı gelınce ne yapalım offff bilmem once su askerden kurtulayım baska bırsey dusunemıyorum dıyor..
Aslında ne kadar kotu tokat gıbı cumle haberı yok
ya ben onuda anlamaya calisiyorumm psikolejisi normal degill cunki
hep ayni seyleri yapmaktan skilmiss ama ben napabilirimkiii
zor olani dusunceleriyle daha zorlastiriyor moral vermeye calisiyorum ama olmuyoo iste
bizde insaniz dimi amaaa
erkekler bizim gibi değil ki dayanıklı onlar.yarın siz aynı durumda olsanız onlar emin olun bu kadar alttan almazlar ayrıca.inanın gr acımıyorum hiçbirine.şamaroğlanı değilsiniz sonuçta değerinizi bilin biraz.
benimkide diyor bazenn hic birsey dusunucek halim yok die normalde
ama benim islerde bu aralar degisiklik oldu meslek falan giricek araya o yuzden bitmesini beklemesi gerekebilir die cani skiliyor
askere gitmeden önce ben konusmak isterdimm o istemezdii ne olcaksa olsun diee bende üzülürdüm
simdide konusmak istemiyor pekk bendee susuyorum
jandarma dersen o mektup direk jandarmanın eline gider baska bi jandarma okuyabılır..Bence kırsehır boztepe ptt subesı de, askerınede soyle bı kurye cıkıp alır okumadan kımse eline ulasır...Ama suprız edeyım dersen okunma ıhtımalınıde goz onune alman lazım
senin askerın nerede bilyorum ama benımkı en azından bi 13 saat fark var aramızda aynı gün eline varacağını sanmam... en azından bır yada iki gün geceraynı dertten ben de muzdaribim aynı gün gideceğine eminmisin mektubun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?