olsun canım okunmasını göz önune alırım sevgililer günü sebebiyle sürpriz olmasını istiyorumşimdi sadece kırşehir boztepe ilçe jandarma komutanlıgı yazsam yetiyormu?
Ayy canım yaa çok mutlu oldum inan... sana çok teşekkür ederimaskerının adını yaz kırsehır boztepe ilçe jandarma komutanlıgı yaz yeter
Ayy canım yaa çok mutlu oldum inan... sana çok teşekkür ederim
benimki yakın 4 saat otobasla.ama yinede aynı gün gidermi bilemiyorum.
rica ederım tatlım devlet daireleri için adrese gerek yok... hem orda kı postanede kım calısıyorsa kırsehır gıbı ufak bı ılın boztepe karakolunu bilmiyorsa suratına tükürülmeyi hak eder
rica ederım tatlım devlet daireleri için adrese gerek yok... hem orda kı postanede kım calısıyorsa kırsehır gıbı ufak bı ılın boztepe karakolunu bilmiyorsa suratına tükürülmeyi hak eder
yeşilimsi cnm doğum günümüz kutlu olsunn:):81:
nice yıllara!bidahaki doğum günlerimiz kocişlerimizle beraber olur inş
Buarada cnm sevgilim bana askerden bile çiçek yollamış sabah geldi nası mutlu oldum anlatamam
kargoyada verebilirsin bence aynı gün gönderiyorlar ya da 24 saat içinde.en hızlı gıden iadelı tahhutlu oluor heralde cnm umarım ogün ellerine varır... varmasada artık ertesi gün gider... ellerine geçsinde bi iki gün sonrada ogünün sevincini yaşasalar olur
oy oy oy n nıce senelere..dilerim ilk ve son ayrılıgınız olur bu...
tesekkur ederım canım ... nasıl ögrenecegım hakkındada en ufak bir bilgim yok ınternette de yazmıyor...
İyi akşamlar herkese.Keyifler nasıl:80:
ay canım çok saol,seninde doğum günün kutlu olsun.... Aynen kocişlerimiz gelsin artık... Bugun kutladık asşkımla,ama çok zor oldu ya dönmekyeşilimsi cnm doğum günümüz kutlu olsunn:):81:
Nice yıllara!bidahaki doğum günlerimiz kocişlerimizle beraber olur inş
Buarada cnm sevgilim bana askerden bile çiçek yollamış sabah geldi nası mutlu oldum anlatamam
teşekkür ederimmmm,amin inaşşlahhhhoy oy oy n nıce senelere..dilerim ilk ve son ayrılıgınız olur bu...
selam kızlar,,,aşkımın yanından geldim az önce........onu bırakıp gelmek çok koydu bana ya(((((( çok ağladım,arkama dönüp bakamadım bile......offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?