337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

olsun canım okunmasını göz önune alırım sevgililer günü sebebiyle sürpriz olmasını istiyorum şimdi sadece kırşehir boztepe ilçe jandarma komutanlıgı yazsam yetiyormu?

askerının adını yaz kırsehır boztepe ilçe jandarma komutanlıgı yaz yeter

Ayy canım yaa çok mutlu oldum inan... sana çok teşekkür ederim

rica ederım tatlım devlet daireleri için adrese gerek yok... hem orda kı postanede kım calısıyorsa kırsehır gıbı ufak bı ılın boztepe karakolunu bilmiyorsa suratına tükürülmeyi hak eder

yeşilimsi cnm doğum günümüz kutlu olsunn:) :81:
nice yıllara!bidahaki doğum günlerimiz kocişlerimizle beraber olur inş

Buarada cnm sevgilim bana askerden bile çiçek yollamış sabah geldi nası mutlu oldum anlatamam

rica ederım tatlım devlet daireleri için adrese gerek yok... hem orda kı postanede kım calısıyorsa kırsehır gıbı ufak bı ılın boztepe karakolunu bilmiyorsa suratına tükürülmeyi hak eder

evet bende eşimin adını yazdım sora nevşehir il jandarma komutanlığı 337.Kısa dönem nevşehir yazdım yolladım gitti cnm sorun olmuo..

oy oy oy n nıce senelere..dilerim ilk ve son ayrılıgınız olur bu...

selam kızlar,,,aşkımın yanından geldim az önce........onu bırakıp gelmek çok koydu bana ya(((((( çok ağladım,arkama dönüp bakamadım bile......offfffffff

ay canım çok saol,seninde doğum günün kutlu olsun.... Aynen kocişlerimiz gelsin artık... Bugun kutladık asşkımla,ama çok zor oldu ya dönmek(((

selam kızlar,,,aşkımın yanından geldim az önce........onu bırakıp gelmek çok koydu bana ya(((((( çok ağladım,arkama dönüp bakamadım bile......offfffffff

:85::85:
off off
az kaldıı yeşilimsii
iyi olduğunu gözünle gördün ya buna şükür.
kavuşması güzel ayrılması kötü..:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…