evet çok çok iyiydi canımın için,son 2 saat kala bende suskunluk başladı ağlamıycam dedim ama tutamıyoki insan kendini ya... çok zordu.:85::85:
off off
az kaldıı yeşilimsii
iyi olduğunu gözünle gördün ya buna şükür.
kavuşması güzel ayrılması kötü..:84::84::84:
evet canım olduk 26:) çok saol canım benim amin inşallah..mutlu yıllar bu arada yeşilimsi. doğum günün galiba =)))
eşinle nice güzel senelere inşallah..:81:
teşekkür ederimmm canımmmaaa öyle miydii
doğum günün kutlu olsun yeşilimsiiiii
teşekkür ederimmmm esracım,,,,aynen öyle kısaydı ama olsun güzel bi güne denk getirdimm ve kocişimleydimmmmm........doğum günün kutlu olsun yeşilimsiii :) aramızdaki şanslılardan biri de o..ne güzel kocacığının yanında kutluyo hem sevgililer gününü hemde doğum gününü :)
ay canım çok saol,seninde doğum günün kutlu olsun.... Aynen kocişlerimiz gelsin artık... Bugun kutladık asşkımla,ama çok zor oldu ya dönmek(((
ay çok basitmiş ya,buldum kız:))) alsancak gibi değilmiş yani... trende gayet güzeldi,basitti:))) velioğlunuda gördüm:)) offffff git tabi ya çok iyi geliyo onlara..ama ayrılması çok kötü ya,ben hala salak gibiyim... inşallah seninde güzel geçer,çabuk git kocişine.....owww kuzum kıyamam haftaya bu saatlerde bende senin gibi olcam çok zorrrrr hakkattenn
buldunmu yolları nası gittin tlefon bekledim senden ama başardın galiba
evet canım olduk 26:) çok saol canım benim amin inşallah..
aynen gören 20-21 sanıo genciz iştebende 27 oldum:) 30a merdiven dayadık heee ben miyonum Allahtan ordan yırtıom
ay çok basitmiş ya,buldum kız:))) alsancak gibi değilmiş yani... trende gayet güzeldi,basitti:))) velioğlunuda gördüm:)) offffff git tabi ya çok iyi geliyo onlara..ama ayrılması çok kötü ya,ben hala salak gibiyim... inşallah seninde güzel geçer,çabuk git kocişine.....
aşkitom bide bana künye yaptırmış,çokk güselll isimlerimizi ve tanışma tarhinimiz atıp kalpte koydurmuş yaaaaaaaaaaaaaa
ben çok mu şımarıgım bu akşam ya:)) çok konuştum galiba
wayyy çok iyi ya,allah bozmasın canım... yuppi hep böle mutlu olalımayy çok güzel cnm
benimde eşim çiçek yollamışşyavrum ya askerden bile doğumgünümü önemseyip çiçeğini yolluo
bide gece ankesörlü telefondan mesaj yazmış canım ayçiçeğim benim
saol canım yardımınların içinnsevindim cnm elimden geldiğince basit anlatmaya çalıştım
tahmin edebiliyorum ayrılık zamanını
güzel geçer kocişimle her an kesin
wayyy çok iyi ya,allah bozmasın canım... yuppi hep böle mutlu olalım
saol canım yardımınların içinn
bizim mazeretimiz de "burda duygulanacak vakit ve ortam yok." :)) olsun varsın, iyi olsunlar da biz yazarız. :))
bu arada bir ayın sonunda yeniden topikte olabildiğim için çok mutluyuum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?