337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:85::85:
off off
az kaldıı yeşilimsii
iyi olduğunu gözünle gördün ya buna şükür.
kavuşması güzel ayrılması kötü..:84::84::84:
evet çok çok iyiydi canımın için,son 2 saat kala bende suskunluk başladı ağlamıycam dedim ama tutamıyoki insan kendini ya... çok zordu.

doğum günün kutlu olsun yeşilimsiii :) aramızdaki şanslılardan biri de o..ne güzel kocacığının yanında kutluyo hem sevgililer gününü hemde doğum gününü :)
teşekkür ederimmmm esracım,,,,aynen öyle kısaydı ama olsun güzel bi güne denk getirdimm ve kocişimleydimmmmm........

ay canım çok saol,seninde doğum günün kutlu olsun.... Aynen kocişlerimiz gelsin artık... Bugun kutladık asşkımla,ama çok zor oldu ya dönmek(((

owww kuzum kıyamam haftaya bu saatlerde bende senin gibi olcam çok zorrrrr hakkattenn
buldunmu yolları nası gittin tlefon bekledim senden ama başardın galiba

owww kuzum kıyamam haftaya bu saatlerde bende senin gibi olcam çok zorrrrr hakkattenn
buldunmu yolları nası gittin tlefon bekledim senden ama başardın galiba
ay çok basitmiş ya,buldum kız:))) alsancak gibi değilmiş yani... trende gayet güzeldi,basitti:))) velioğlunuda gördüm:)) offffff git tabi ya çok iyi geliyo onlara..ama ayrılması çok kötü ya,ben hala salak gibiyim... inşallah seninde güzel geçer,çabuk git kocişine.....

aşkitom bide bana künye yaptırmış,çokk güselll isimlerimizi ve tanışma tarhinimiz atıp kalpte koydurmuş yaaaaaaaaaaaaaa

sevindim cnm elimden geldiğince basit anlatmaya çalıştım
tahmin edebiliyorum ayrılık zamanını
güzel geçer kocişimle her an kesin

aşkitom bide bana künye yaptırmış,çokk güselll isimlerimizi ve tanışma tarhinimiz atıp kalpte koydurmuş yaaaaaaaaaaaaaa

ayy çok güzel cnm

benimde eşim çiçek yollamışş yavrum ya askerden bile doğumgünümü önemseyip çiçeğini yolluo
bide gece ankesörlü telefondan mesaj yazmış canım ayçiçeğim benim

ayy çok güzel cnm

benimde eşim çiçek yollamışş yavrum ya askerden bile doğumgünümü önemseyip çiçeğini yolluo
bide gece ankesörlü telefondan mesaj yazmış canım ayçiçeğim benim
wayyy çok iyi ya,allah bozmasın canım... yuppi hep böle mutlu olalım

ben bugece şafak attıramıycam galiba ya,uykum geldi yorgunumda.. benim yerime attırın şafağı temm mi:) hadi iyi geceler hepinize,mucks..

selam kızlarrr... ya her geçen gün canım daha çok sıkılıyor. napıcam bilmiyorum. çok özlüyoruuuuummmm bugün kaynım gitti aşkımın yanına. ona mektup yazmıştım içine de bebişimizin ultrason resmini koymuştum. daha konuşamadık yarın artık. gelecek ay da bir hediye alıp gönderirim. o her ne kadar odunluk yapıp bişey göndermese de. bari bi mektup yaz dedim. neymiş okunuyormuş. elden gönder dedim ama nerdeee... avukat gibi her şeye bir savunması var. ah ahhh... ormantik kocam benim

bizim mazeretimiz de "burda duygulanacak vakit ve ortam yok." :)) olsun varsın, iyi olsunlar da biz yazarız. :))

bu arada bir ayın sonunda yeniden topikte olabildiğim için çok mutluyuum...

bizim mazeretimiz de "burda duygulanacak vakit ve ortam yok." :)) olsun varsın, iyi olsunlar da biz yazarız. :))

bu arada bir ayın sonunda yeniden topikte olabildiğim için çok mutluyuum...

amaaaan iş bahane bulmaya gelince bütün erkekler rekor kırar bu konularda şimdi bizimkiler bişi yazmaya kalkınca sevgilisi olmayan diğer askerler çok dalga geçiomuş çok kızdırıolarmış o yüzden yanaşmıolar yazmaya sanırım. tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…