337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam fıstıklarrr şafak 91 olduu bende dün sevgilimleydim sevgililer gününü 2 gün erken kutladık çok güzel bi gündü ya o kadar özlemişimki onu gözlerimi hiç ayırmadım üzerinden canım benim kıyamam neler çekiyo orda çok üzülüyorum yeterrr geçsin artık şu 3 ay kavuşalım hepimizzz

bende sewgilimii gördüm bu hafta ama hastanedee gördüüüm..sadece kemikten ibaret bişiy kalmışşş
( 37 dikişi war ama moralii iyi olduğuu içinn çabuk düzelceek inş (

bende sewgilimii gördüm bu hafta ama hastanedee gördüüüm..sadece kemikten ibaret bişiy kalmışşş

kolay değil hastalık çekmek canım ya normal zayıflaması iyi olmuştur ama seni görüüncee

düzelicek tabi canım yaa..senin moralin iyi olursa onun da morali iyi olur ve daha çabuk iyileşir..

kolay değil hastalık çekmek canım ya normal zayıflaması iyi olmuştur ama seni görüüncee

ewett gün geçtikçee düzeliiooo bi yemek yemeye başlasın alır kiloo ....kıyamam ama insanın sewdiğini öylee bi durumda görmesii çook acı....buna da şüküüür şuan daha iyi tabiii...ama alllah yaşatmasın kimseye

düzelicek tabi canım yaa..senin moralin iyi olursa onun da morali iyi olur ve daha çabuk iyileşir..

o bana morall werdi ilk etaptaa...amaa beende toparlyıınca eğlendirdiim geldiim üç gün üst üstee gittim yanınaa...inş haftaya cumartesiii yine yanındayıım:) o zaman kadar biraz daha toparlar kendinii inş...

geçmiş olsun spooke, neden hastanede? askerdeyken başına bir şey mi geldi? inşallah hemen iyileşir.

spooke;17630772]bende sewgilimii gördüm bu hafta ama hastanedee gördüüüm..sadece kemikten ibaret bişiy kalmışşş

günaydın herkese...herkese hayırlı kandillerr:)

tatlım benim tekrar geçmiş olsun ve bu mübarek günde bol bol dua edelim:) sevdiceğine olur mu:) tezelden iyileşsin ..senin de ona moral vermen çok önemli..Rabbim daha kötülerinden korusun inşaallah..

Son düzenleme:

sevindim adına canım..eşin içinde çok geçmiş olsun allah biranönce şifasını versin inş..

spooke geçmiş olsun tekrardan tatlım
ne güzel gidip moral verdin, hemen toplarlanır, iyileşir, kilo da alır...

kısslar günaydın aşkım aradı sevgiler günümü kutladı senin yanında değilim ama hep seninleyim dedi aşkım benm ama benm pek keyfim yerinde değil bugün nebilim çok durgunum

bize her gün sevgililer günü boşver canım

selam kızlarrr.herkesin kandili mübarek olsun.benim askerimde ankesörlü telefondan sabah msj atmış sonrada aradı sevgililer günümü kutladı.sonra da deliye hergün bayram bize hergün sevgililer günü diye birbirimizi teselli ettik işte

canım nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarda sevdiğinle beraber olman dileğiyle,doğum günün kutlu olsun yasemincim....

canım nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarda sevdiğinle beraber olman dileğiyle,doğum günün kutlu olsun yasemincim....

ay herif romantikte ben odun gibi davranrandım bişeyde diyemedim karnımın ağrısından

hoş buldum canım :)) özlemişim vallahi burayı, aynı dilden konuşabildiğim arkadaşlarımla sohbeti

ay canım çok saol,seninde doğum günün kutlu olsun.... Aynen kocişlerimiz gelsin artık... Bugun kutladık asşkımla,ama çok zor oldu ya dönmek(((

canım benim seninde doğum günündü,nice mutlu senelerde,sağlıkla sıhhatle,eşinle beraber olursun inşallah.allah hiç birimize bi daha ayrılık yaşatmasın.öpüyorum şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…