bende sewgilimii gördüm bu hafta ama hastanedee gördüüüm..sadece kemikten ibaret bişiy kalmışşş
( 37 dikişi war ama moralii iyi olduğuu içinn çabuk düzelceek inş (
bende sewgilimii gördüm bu hafta ama hastanedee gördüüüm..sadece kemikten ibaret bişiy kalmışşş
kolay değil hastalık çekmek canım ya normal zayıflaması iyi olmuştur ama seni görüüncee
düzelicek tabi canım yaa..senin moralin iyi olursa onun da morali iyi olur ve daha çabuk iyileşir..
geçmiş olsun spooke, neden hastanede? askerdeyken başına bir şey mi geldi? inşallah hemen iyileşir.bende sewgilimii gördüm bu hafta ama hastanedee gördüüüm..sadece kemikten ibaret bişiy kalmışşş
kısslar günaydın aşkım aradı sevgiler günümü kutladı senin yanında değilim ama hep seninleyim dedi aşkım benm ama benm pek keyfim yerinde değil bugün nebilim çok durgunum
yeşilimsi cnm doğum günümüz kutlu olsunn:):81:
nice yıllara!bidahaki doğum günlerimiz kocişlerimizle beraber olur inş
Buarada cnm sevgilim bana askerden bile çiçek yollamış sabah geldi nası mutlu oldum anlatamam
canım nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarda sevdiğinle beraber olman dileğiyle,doğum günün kutlu olsun yasemincim....
amaaaan iş bahane bulmaya gelince bütün erkekler rekor kırar bu konularda şimdi bizimkiler bişi yazmaya kalkınca sevgilisi olmayan diğer askerler çok dalga geçiomuş çok kızdırıolarmış o yüzden yanaşmıolar yazmaya sanırım. tekrar hoşgeldin
ay canım çok saol,seninde doğum günün kutlu olsun.... Aynen kocişlerimiz gelsin artık... Bugun kutladık asşkımla,ama çok zor oldu ya dönmek(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?