337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek sevgililer günü kutlu olsun,hepinizi teeek teeek öpüyorum canlarım.

bende sewgilimii gördüm bu hafta ama hastanedee gördüüüm..sadece kemikten ibaret bişiy kalmışşş
( 37 dikişi war ama moralii iyi olduğuu içinn çabuk düzelceek inş (

ooff yaa çokmuş dikişi,canım benim üzülme sen düzelicektir en kısa zamanda inşallah,gittin gördün de bak ikinizede moral olmuştur.kandilin de mübarek olsun bu arada şekercim

aşkım sabah msj atmış sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım die,offff ya kaç yıldır ilk kez ayrı geçiriyoruz sevgililer gününü.:84:

saol cnm benm enişte aradımı

sabah msj atmış sora bende ona msj attım ben sensiz napiim sevgililer gününü sen bi gel hele onda nsonra her gün bizim günümüz olacak aşkım dedim.sora aradı konuştuk,yarın çarşıya çıkmak istiyom dedi,oldu dedim tabi zaten orda her canın istediğinde çıkabilirsin çarşıya,ne oldu nie dedim,canım sıkılıyo dedi mutlaka çıkması lazımmış:18:neden dedim işte dedi canım sıkılıyo:18:tırsıyorum acaba ne halt geçiyo kafasındandaha hafta sonu çarşıdaydın dedim olsun yaa sıkıldım diom anlamıyonmu dedi sorada hade ben kapatıyom dedi kapattı,anlamadım valla:95:ne oluyo ya:18::18::18:

hmmmm sor bakalım iyice :))

belki sana bi jest yapacak o yüzden çıkmak istiodur çarşıya olmazmı yani

haftasonu gidiyorum ya komutana istanbuldan nişanlım geliyor dicekmiş
yalandan da olsa nişanlandık
şimdi biz de nişanlım diyip duruyoruz birbirimize, evcilik oynuyoruz sanki
çocuğuz biz daha çocuk

haftasonu gidiyorum ya komutana istanbuldan nişanlım geliyor dicekmiş
yalandan da olsa nişanlandık
şimdi biz de nişanlım diyip duruyoruz birbirimize, evcilik oynuyoruz sanki
çocuğuz biz daha çocuk

askeriyede sevgililik yokmuş ya herkes nişanlı diomuş ne güzel şakasıda yalanıda güzel inş.gerçekten nişanlı olacağınız günlerde yakındır tatlım:26:

askeriyede sevgililik yokmuş ya herkes nişanlı diomuş ne güzel şakasıda yalanıda güzel inş.gerçekten nişanlı olacağınız günlerde yakındır tatlım:26:

valla askerlikte niye karışıyor sevgiliye bilmiyorum, annem babam karışmıyor yahu
nişanlılık şimdilik yakın değil, kısmet gerçi belli de olmaz
sizin yakın mı

valla askerlikte niye karışıyor sevgiliye bilmiyorum, annem babam karışmıyor yahu
nişanlılık şimdilik yakın değil, kısmet gerçi belli de olmaz
sizin yakın mı

bizim ilişki sallantıda nişanlılık değilde ayrılık yakın gibi bakalım işte kısmet :85:

ya noldu ki, şu yurtdışı meselesi mi

ewet o mesele bugün sabah 'bana bişey sorma artık kalbine sor sonrada kalbin ne diosa onu yap' dedim o hala gitmenin peşinde yapacak bişeyim yok beklemeye dayanacak gücümde yok kararını verecek yakında bakalım kötü düşünmek istemiyorum aslında ama olmuyo yani herşey açık net ortada polyanna olmaya gerek yok kendimi kandırmıcam artık:85:

arkadaşım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun...
gelene kadar belkide 10 kere fikirleri değişir...sen kesinlikle gitme etme falan gibi mecburi kelimeler kullanma bence..çünkü bilirsin yasaklar insana cazip gelir genelde.iş inada binmiş gibi olmasın yani..
ama duygusal anlamda gitmesini istemediğini bir daha böyle bir ayrılığı kaldırmaya gücünün olmadığını falan anlat..ben ne hayllerle seni bekliyorum sen nelerin peşindesini uygun bir dille anlat bence...onu psikolojik olarak düşünmeye sevket yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…