bende sewgilimii gördüm bu hafta ama hastanedee gördüüüm..sadece kemikten ibaret bişiy kalmışşş
( 37 dikişi war ama moralii iyi olduğuu içinn çabuk düzelceek inş (
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek sevgililer günü kutlu olsun,hepinizi teeek teeek öpüyorum canlarım.
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek sevgililer günü kutlu olsun,hepinizi teeek teeek öpüyorum canlarım.
saol cnm benm enişte aradımı
sabah msj atmış sora bende ona msj attım ben sensiz napiim sevgililer gününü sen bi gel hele onda nsonra her gün bizim günümüz olacak aşkım dedim.sora aradı konuştuk,yarın çarşıya çıkmak istiyom dedi,oldu dedim tabi zaten orda her canın istediğinde çıkabilirsin çarşıya,ne oldu nie dedim,canım sıkılıyo dedi mutlaka çıkması lazımmış:18:neden dedim işte dedi canım sıkılıyo:18:tırsıyorum acaba ne halt geçiyo kafasındandaha hafta sonu çarşıdaydın dedim olsun yaa sıkıldım diom anlamıyonmu dedi sorada hade ben kapatıyom dedi kapattı,anlamadım valla:95:ne oluyo ya:18::18::18:
sabah msj atmış sora bende ona msj attım ben sensiz napiim sevgililer gününü sen bi gel hele onda nsonra her gün bizim günümüz olacak aşkım dedim.sora aradı konuştuk,yarın çarşıya çıkmak istiyom dedi,oldu dedim tabi zaten orda her canın istediğinde çıkabilirsin çarşıya,ne oldu nie dedim,canım sıkılıyo dedi mutlaka çıkması lazımmış:18:neden dedim işte dedi canım sıkılıyo:18:tırsıyorum acaba ne halt geçiyo kafasındandaha hafta sonu çarşıdaydın dedim olsun yaa sıkıldım diom anlamıyonmu dedi sorada hade ben kapatıyom dedi kapattı,anlamadım valla:95:ne oluyo ya:18::18::18:
offf her gidişinde ağlıyorum yaaakıbrıs ver artık sevgilimi dayanamıyorum
belki sana bi jest yapacak o yüzden çıkmak istiodur çarşıya olmazmı yani
valla banada öyle geldi
haftasonu gidiyorum ya komutana istanbuldan nişanlım geliyor dicekmiş
yalandan da olsa nişanlandık
şimdi biz de nişanlım diyip duruyoruz birbirimize, evcilik oynuyoruz sanki
çocuğuz biz daha çocuk
askeriyede sevgililik yokmuş ya herkes nişanlı diomuş ne güzel şakasıda yalanıda güzelinş.gerçekten nişanlı olacağınız günlerde yakındır tatlım:26:
valla askerlikte niye karışıyor sevgiliye bilmiyorum, annem babam karışmıyor yahu
nişanlılık şimdilik yakın değil, kısmet gerçi belli de olmaz
sizin yakın mı
bizim ilişki sallantıda nişanlılık değilde ayrılık yakın gibi bakalım işte kısmet :85:
ya noldu ki, şu yurtdışı meselesi mi
ewet o mesele bugün sabah 'bana bişey sorma artık kalbine sor sonrada kalbin ne diosa onu yap' dedim o hala gitmenin peşinde yapacak bişeyim yok beklemeye dayanacak gücümde yok kararını verecek yakında bakalım kötü düşünmek istemiyorum aslında ama olmuyo yani herşey açık net ortada polyanna olmaya gerek yok kendimi kandırmıcam artık:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?