337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

valla askerlikte niye karışıyor sevgiliye bilmiyorum, annem babam karışmıyor yahu
nişanlılık şimdilik yakın değil, kısmet gerçi belli de olmaz
sizin yakın mı

valla bizde nişanlı değiliz ama askerde nişanlıyım demiş beyfendi annesigilde bişliyo nişanlın deyip duruyolar baya alıştı bunlar evliliğe

haftasonu gidiyorum ya komutana istanbuldan nişanlım geliyor dicekmiş
yalandan da olsa nişanlandık
şimdi biz de nişanlım diyip duruyoruz birbirimize, evcilik oynuyoruz sanki
çocuğuz biz daha çocuk

evcilik gibide olsa güzel duygudur yaşamak hissetmek :)
daha benim hissetmeni sağlıyor bazı uydurma isimler:)(saçma olsa da) :)
inşallah o günlerde yakındır arkadaşım...hadi bakalım sende geçici olarak kavuşanlar kervanına katılıyorsun darısı göremeyenlerin başına:)
ALLAH sağ sağlim gelmelerini ve bir daha yanıbaşımızdan hiç gitmemelerini nasip etsin inşallah :)

valla canım bu oturulup ciddi ciddi konuşulması gereken bi konu.
bi tarafın fedakarlık yapması gerekiyor
uzak ilişki yürütmek gerçekten zor, kendimden biliyorum..

bişi demedim zaten şok oldum böyle bişi beklemiodum evlilik dediğinde ben daha küçüğüm bu yaşta evlenmek flan die mırın kırın ettim bn askerden gelene kadar büyürsün işte bnide düşün 30 yaşındayım fln dedi bnde evlilik fikrine ısınmaya başladım şimdi dil eğitimi için yurt dışına gidicem ilk etapta 1 yıl ordayım dio noluyoki bu kadar fikir değiştirebilio ona bıraktım kararı bidaha açmıcam bu konuyu onada açtırmıcam gelince gözlerime bakarak desin gidicem die diyebiliosa buyursun gitsin arkasından el sallarım o zman

valla bizde nişanlı değiliz ama askerde nişanlıyım demiş beyfendi annesigilde bişliyo nişanlın deyip duruyolar baya alıştı bunlar evliliğe

bana arada karıcım da diyo, pek sever evcilik oynamayı

amin canım aminn, bi kavuşsak bi daha hiç ayrılmasak
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, çok zor bişey

bence en güzel kararı vermişsin canım...

bizimkide der kıs karıcım die ben derim evli değiliz derim evlencez der ay bugün bi iltifatlar bizimkinde nasıldı sevgililer günü die ormantik aşkım ya benm

ben istemiyorum evlenmeyi yaşım daha küçük diyorum, o hemen evlenmek istiyor
pek istekli bu erkekler evlenmeye, bunların evlilikten kaçması gerekmiyor muydu

ben istemiyorum evlenmeyi yaşım daha küçük diyorum, o hemen evlenmek istiyor
pek istekli bu erkekler evlenmeye, bunların evlilikten kaçması gerekmiyor muydu

valla benmki gitmeden istiyodu bende askere gtmeyene vermezler kızz dedim gtti işte askerdede evlenmekten başka bişey düşünmüyo hayal kuruyomuş gelince nişan yüzük olck hayırlısıyla bebek bile istedi valla evlenir evlenmez istyomuş herşeyi düşünmüş şimdi daha bi istekli zaten ailesiylede tanıştım ben gelince olursa yapcz düğünde yani 2011 bizim yılımız olck hayırlısyla

ohoo sen en zor kısmı atlatmışsın, aileyle tanışma..
sizin yol evliliğe doğru gidiyor ne güzel
bizim daha çoook var, önce gelsin iş bulsun

CANIM MERHABA.net yoktu bayadır uğrayamıyodum.ama senin yazılarınla şok oldum..okuyim dedim merak ettim ve okudum..sen gerçekten çok haklısın.kim belirsizlik ister ayrılık isterki..özellikle askerlikten sonra.seninde kendine göre hayallerin var.seni de düşünmesi gerekiyodu..aslında çok şey yazmak geliyor içimden ama neyse..hayırlısı demekten Allaha dua etmekten başka napabilirizki..bu arada kandilin mübarek olsun..

ohoo sen en zor kısmı atlatmışsın, aileyle tanışma..
sizin yol evliliğe doğru gidiyor ne güzel
bizim daha çoook var, önce gelsin iş bulsun

ewt cnm çok zor tanışma filan askere gmteden iki hafta önce tanıştım ya ama iyi karşıladılar şükürki işide var gelince işte bişeyler olck tanışma işine gelince zor bu işler ya bide bana sorun ama güzeldi benmki kaynancığım beğenmiş beni

hosgeldin canım özlettin kendini :) çok doğru hayırlısı demekten ve dua etmekten başka yapacak bişi yok bn değil o kaybeder giderse hıııhseninde kandilin mübarek olsun canım :93:

valla şimdiden sıkıntı basıyor bana, aileleyle tanışma olayları çok zorr:18:

geçen gün annanesiyle konuşurken hanım napıyor demiş beni sormuş, ev de kalabalık yani herkes duymuş gülmüş falan, hanım oldum birden
ailesi benimsedi heralde beni şimdiden

valla çok zor bişey ben hep gitmem dedim yeter artık gideceksin ya dedi evlenecek dedi utangacımda birazcık ya napım neyse oldu bittide kurtuldum

hosgeldin canım özlettin kendini :) çok doğru hayırlısı demekten ve dua etmekten başka yapacak bişi yok bn değil o kaybeder giderse hıııhseninde kandilin mübarek olsun canım :93:

bencede o kaybeter..ben de diyorumki yaşı küçük mü acaba diye..okudum da yaş otuz olmuş ne yani ne dil eğitimiymiş bu böyle..ayyy sinir oldum..canım boş ver Allah aşkına ya giderse kendi kaybeder.demekki seni yeterince haketmemiş.üzme kendini sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…