şeker naberr?günaydınn
Hepinizin günü aydın olsun asker bilyarenleri...
Topik açıldığından beri hep yazılarınız okuyorum bazen bende birşeyler yazdım ama sizin kadar teselli vereci olmadı cümlelerim..Ama yazdıklarınızı hep okudum hoşuma gitti ama kendimi oo kadar kapatmışım ki eşim gitti askere sanki herşey bitti herşeyin onun için yapmaya çalıştım dışarı çıkma nete girme bakma etme robot gibi oldum ona hergün rapor yazdım gün içinde ne yaptım mailine göndermemi istedi gönderdim her hafta iki mektup attım en az 4 sayfa yaz dedi yazdım ne derse yaptım ama ne yaparsa sustum 2 ay boyunca ama ne oldu bana dün gece dediki sen beni sevmiyorsun değer vermiyorsun dünyam yıkıldı sıkıldım artık hep satırlarınızı okudum ne güzel destek olmuşsunuz birbirinize ama ben onu bile yapmadım dedim yanlış anlar ama hiçbirşey deymiyor hayatta eşin de olsa o düşünmeden konuşup seni kırabiliyor ne yapalım ama artık benimde sabrım kalmıyor tükeniyorum eylül337 bebeğin çok tatlı ne kadar güzel Allah sana sevimli melekler göndermiş bu dünyada onlar senin tesellin ne kadar güzel inan bana hayırlısı ne ise o olsun diye dua et gerisini Allah a bırak: Askerlerinin sağlık durumlarında problem olanlarda Allah hepsine ACİL şifalar versin İnşaallah
Hepinizin günü aydın olsun asker bilyarenleri...
Topik açıldığından beri hep yazılarınız okuyorum bazen bende birşeyler yazdım ama sizin kadar teselli vereci olmadı cümlelerim..Ama yazdıklarınızı hep okudum hoşuma gitti ama kendimi oo kadar kapatmışım ki eşim gitti askere sanki herşey bitti herşeyin onun için yapmaya çalıştım dışarı çıkma nete girme bakma etme robot gibi oldum ona hergün rapor yazdım gün içinde ne yaptım mailine göndermemi istedi gönderdim her hafta iki mektup attım en az 4 sayfa yaz dedi yazdım ne derse yaptım ama ne yaparsa sustum 2 ay boyunca ama ne oldu bana dün gece dediki sen beni sevmiyorsun değer vermiyorsun dünyam yıkıldı sıkıldım artık hep satırlarınızı okudum ne güzel destek olmuşsunuz birbirinize ama ben onu bile yapmadım dedim yanlış anlar ama hiçbirşey deymiyor hayatta eşin de olsa o düşünmeden konuşup seni kırabiliyor ne yapalım ama artık benimde sabrım kalmıyor tükeniyorum eylül337 bebeğin çok tatlı ne kadar güzel Allah sana sevimli melekler göndermiş bu dünyada onlar senin tesellin ne kadar güzel inan bana hayırlısı ne ise o olsun diye dua et gerisini Allah a bırak: Askerlerinin sağlık durumlarında problem olanlarda Allah hepsine ACİL şifalar versin İnşaallah
Canım benim çok teşekkür ederim haklısın bende dayananayıp girdim zaten onların psikolojilerini anlamaya çalışıyorum ama bu benim eşimde hep var hep onu bırakacağım korkusu yeni olan birşey değil ben çok yoruluyorum bazen ona sevgimi anlatmaya anlamıyor Allah sonumuzu hayır etsin inşaallah Beni çok seviyor ben inanıyorum ama onda hep bir şüphe bu beni çok üzüyor yıkıyor ki neler yapmaya çalışıyorum
neden peki bırakma korkusu yaşıyor ki, evlisiniz bir de yanii
Güzel bir soru bence bunu anlatmak çok uzun canım bir insan eksiklerinin farkında ise korkar kendimce böyle düşünüyorum gerçi benim eşimde hiç bir eksiklik yok gerçekten ben rabbime hep şükür ediyorum bana böyle bir eş nasip ettiği için ama işte evlilik çok başka birşey sadece eşinin iyi olması yetmiyor evlilik hem çok kolay hem çok zor iki kişi olunca çok güzel ama araya diğerleri girince çok zor belkide eksikler onlar oda bunun farkın öyle işte....
günaydın tatlım,naber naılsın,ben sabah aptal bi bulantıyla uyandım bismillah dedim yaw ne oluyo,psikolojikmidir nedir hamileliğin en nefret ettğim yanı malesef bu bulantılar kusmalar ağzımdaki o sanki bi metal yalamışım gibi aptal tat ilerleyen dönemde mide yanmaları nefes darlıkları offfffffff,nese yapcak bişi yok olan olmuş artıkın,canım ya kızmıdır acaba,eylül müdür ki bu defa?????
Güzel bir soru bence bunu anlatmak çok uzun canım bir insan eksiklerinin farkında ise korkar kendimce böyle düşünüyorum gerçi benim eşimde hiç bir eksiklik yok gerçekten ben rabbime hep şükür ediyorum bana böyle bir eş nasip ettiği için ama işte evlilik çok başka birşey sadece eşinin iyi olması yetmiyor evlilik hem çok kolay hem çok zor iki kişi olunca çok güzel ama araya diğerleri girince çok zor belkide eksikler onlar oda bunun farkın öyle işte....
Erkek bence ne zaman böyle birşey düşünür biliyormusun tabi bu ben,m nacizane fikrim birşeyler eksiktir o zaman gibi geliyor neden yoksa insan korksun ki biz neden korkmuyoruz demek ki bazı şeylerin farkındalar
Çok sağ olun kızlar gerçekten kendimi daha iyi hissettim gerçekten diyordum akşam nasıl olacak diye ama daha iyiyim şimdi citl cim zaten hep onun arkasına sığınıyorlar ben askerim eee tamam askerler ama bizde insanız değil mi herşeyi yap yap yap ama bir kere eee tamam yeter çok naz yaptın de o on yaptığın siliniyor evet yeter değil birgün hiiiiç unutulmuyor wakeupcall canım benim biz ne yapsak yaranamayacağız sanırım. En azından siz gidiyorsunuz ama bazıları bu topikte gidiyor ne güzel benimki Hakkari çukurca ben değil gitmek internette bile göremeiyorum
ıoff hakkari sıkıyolardır cnm kolay değil alttan al gec gelincede acısınu çıkar yaw benmkide istanbulda ben ankara of az kaldı neyse alıştım artık hergün araybiliyo o yüzden rahatım cnm merak etme sıkıtıdn öyle
valla öyle böyle dayanıcaz, bi gelsinler o zaman biz onlara yapıcagımızı biliriz
ben kaç aydır asker kaprisi çekiyorum, o bir ömür boyu nazımı çekerse anca ödeşiriz
ama şimdi aşkımı yerden yere vurmiyim, bana demişti ben ne yapsam senin hakkını ödeyemem
benimle uğraşıyosun, beni bekliyosun, böyle de kıymet bilir canım benimmm
canım benim allah nazarlardan korusun şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?