amin amiiiin
seviyorum napimmm
ı
Ben onu bir skcam görecek o zaman vallah artık ne yaparsa onu görecek bıktım pışmıışlamaktan inan ben mi bayanım omu ya millet askerlik yapıyor 36 ay bunlar 5 ay yapıyorlar hemde ne operasyon yapıyor ne dağa çıkıyor ama naz yaptıkça yapıyorlar çekemem artık benden ayrılacakmısın diyecek yine bende evet diyeceğim hiiiiç altan alamam artık yeter be artık
kizlar doktordan geldim moralim cok bozukbebisimin zeka testini yaptirdim. bazi degerleri yuksek cikti. down sendromu olabilirmis. doktorum amniosentez testi istedi. bu da riskli olabilirmis. kese acilabilirmis. moralim cok bozuk esime soylersem morali bozulacak sigaraya verir artik kendini. napicam ben simdi
kizlar doktordan geldim moralim cok bozukbebisimin zeka testini yaptirdim. bazi degerleri yuksek cikti. down sendromu olabilirmis. doktorum amniosentez testi istedi. bu da riskli olabilirmis. kese acilabilirmis. moralim cok bozuk esime soylersem morali bozulacak sigaraya verir artik kendini. napicam ben simdi
vallaeylül olck bu sefer içimden bi ses kızın olck diyo hayatım aldırma sakın haa beni dinle çok güzel olck
sene 2006,çocuk yapmak o zaman çok uzak bi ihtimal hatta ihtimal bile deildi benim için,aylardan eylül hatta eylülüln 11i,iş yerimin açılışını yaptım ve adınıda eylül rent a car yaptımm,göbeğim çatladı o güne yetiştirmek için işlemleri çünkü 11 eylül aynı zamanda doğum günüm benim.sora 28 eylül 2006 da yani iş yerimi açtıktan tam 17 gün sora biri geldi müşteri araba kiraladı bi böle artist bi bişeler,gıcık oldum kendisine ama naparsın müşteri velinimet:)))nese şekerim bu arkadaş ertesi gün aradı beni ben kaza yaptım 5 takla attım arabayla die,geçmiş olsun dedim kalktım gittim hemen kazanın olduğu ilçeye araba olmuş hurda daha 15 günlük sıfır araba, nese bu arkadaşın ödemesi gereken bi ücret var tabi kazadan dolayı konuştuk anlaştık tmm dedi sonra bir sürü olay çıkardı kavga kıyamet kaç kez sinir krizi geçirtti bana sayısını ben bilmiyorum artık,nese sorunlarımızı hallettik (bi kısmını)bikaç gün sonra geldi bu arkadaş oturdu sohbet ediyoduk bişi anlatıyodum ben onahiç alaksı olmayan bişi yani işle felan ilgili sanırım öleydi,sözümü kesti ve dediki evlen benimle
sene 2006,çocuk yapmak o zaman çok uzak bi ihtimal hatta ihtimal bile deildi benim için,aylardan eylül hatta eylülüln 11i,iş yerimin açılışını yaptım ve adınıda eylül rent a car yaptımm,göbeğim çatladı o güne yetiştirmek için işlemleri çünkü 11 eylül aynı zamanda doğum günüm benim.sora 28 eylül 2006 da yani iş yerimi açtıktan tam 17 gün sora biri geldi müşteri araba kiraladı bi böle artist bi bişeler,gıcık oldum kendisine ama naparsın müşteri velinimet:)))nese şekerim bu arkadaş ertesi gün aradı beni ben kaza yaptım 5 takla attım arabayla die,geçmiş olsun dedim kalktım gittim hemen kazanın olduğu ilçeye araba olmuş hurda daha 15 günlük sıfır araba, nese bu arkadaşın ödemesi gereken bi ücret var tabi kazadan dolayı konuştuk anlaştık tmm dedi sonra bir sürü olay çıkardı kavga kıyamet kaç kez sinir krizi geçirtti bana sayısını ben bilmiyorum artık,nese sorunlarımızı hallettik (bi kısmını)bikaç gün sonra geldi bu arkadaş oturdu sohbet ediyoduk bişi anlatıyodum ben onahiç alaksı olmayan bişi yani işle felan ilgili sanırım öleydi,sözümü kesti ve dediki evlen benimle
hayır yaaa,deildir canım inşallah,ne kadarlık olmuştu bebiş?o testler yanlış olabiliyo değerler yüksek die illa down sendromu olcak deilya yaaaa olmasın ne olur allahım olmasın yanlışlık olmuştur kuzum sen üzme kendini ne olur üzülme deildir tatlım bişeyi yoktur allahın izniyle inşallah
3 aylik oldu canim. hala kendime gelemedim. dogruluk orani yuzde 90 mis ikili testin. offff... hayirlisi diyorum artik. dua et canim nolur benim icin. doktorum bebegin ense kalinligi iyi dedi. genelde boyle cocuklar saglikli olur dedi ama yine de degerler yuksek ciktigi icin diger testi de istedi. Rabbim kimseyi cocuguyla sinamasin cok zormus
bence şimdilik hiçbirşey söyleme derim...
hatta ona söylemeyi bırak sende üzülme sadece dua et derim...her söyledikleri doğru çıkmıyor yanılma ihtimalleri yüksek oluyor çünkü her doktor işini severek ve ciddiye alarak yapmıyor...
birkaç yere daha git testlerini götür içinide ferah tut olur mu?
bence hemen söyleme, başka doktora git test yaptır
test yanlıştır, bişeyciği yoktur bebişin
günaydın şekerler nasılsınız bakalım?? ay az önce tvde bişi izledim.adam askerdeymiş sevgililer günü hediyesi olarak kutunun içine girmiş,güzelce paket yapmışlar.adam kutunun içinden çıktı karısı nasıl sevindi..çok güzeldi yaa ağladım valla(
canım benim üzülme..hayırlısıyla bişey olmaz inşallah..bol dua et ve eşine de söyleme şimdi..
amiiinnnn,aminnnnnn canım üzülme değerler illaki bi sorun olduğunu göstermeyebiliyo.ben ilkine yaptırdım ikinciye yaptımadım test felan eşim dediki bişi çıksa ne olcak ne yapcaz aldırıcakmıyız,hayır dedim,o zaman yaptırmaya ne gerek var,bırakalım allaha allah esirgesin korusun sağ salim versin kucağımıza dedi ölede oldu çok şükür,inşallah yoktur bi problem canım dua ediyorum sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?