337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amin amiiiin
seviyorum napimmm

sevmek ne güzel bişey dimi bende seviyom benim eşşeğimi,aradı az önce nasılsın aşkım varmı bi şikayetin bulantın falan die soruyo,nasıl heyecanlıyım nasıl mutluyum anlatamam dio sanki ilk defa baba olcak saf yaaa:84:çok tırsıyorum yaaaaa nasıl doğurcam bidaa,furkanın doğumu çok zor olmuştu çok korkmuştum sezaryan olcam die,zar zor doğurdum ama bi daa nasıl olccek bilmiyom:18::18::18::18::84:

canım benim eğer bazı şeylerin yolunda ilerlemesini istiyorsak alttan almak durumundayız..her defasında değil tabi ama eşininkide askerlik psikolojisinden olmuş bence..
şimdi hem uzakta hem kapalı bir yerde ve emir altında..düşünsene koskoca adamlar onlara veriln zamanın dışında ne yemek yiyebiliyorlar nede afedersin ama tuvalete bile gidemiyorlar..kendi açından düşün şahsen ben bayan olarak bile çok fazla emir altına girebilen yada sözden çıkmayan biri değilim.elimde değil boğulacak gibi oluyorum ki istediğin herşeyi özgürce yapabildiğim bir ortamda olmama rağmen..
şimdi bunların tersi olarak onların yaşadığını düşün...senden uzakta, yapmak istediği şeyler olsada imkanlar el vermiyor,istediği an sesini duyamıyor, eli kolu bağlıyken ne durumda olacağını düşün..
bazen mantıklı bazen mantıksız düşünceleri olacak idare edeceğiz...
bizde de yakındır böyle bir olay yaşanması..
sevgililer gününde sevgilim hiçbir özel şey yapmadı tabi ben triplerdeyim:) istese hafta sonu nete girdi çiçek gönderebilirdi yada hafta sonu bulunduğu yerde postane kapalı kargoyla bir mektup bir kart gönderebilirdi diye kendimi yedim:)akşamı aradı ben gönlümü alacak diye beklerken birde ne dese:)kandilimi kutladı diğer gün içinde birşeyler söylemek istiyorum ama bu gün bizim için özel değil herkes kutluyor ama biliyorum sen bekliyorsun dedi...
bende içinden gelmeden hiçbirşey söylemeni istemediğimi biliyorsun.sen şimdi bana hiçbirşey söyleme ben istiyorum diye günün önemi yok içinden ne zaman gerlirse o zaman söylersin dedim...
biraz saçmaladı bende trip yaptım halada kırgın konuşuyorum(elimde değil)
bana telefon etme ben seni ararım yada çağrı atarım o zaman arasın başkalarıyla muhattap olmaı istemiyorum dedi aramadım...ama biri arasa beni biri aramış sen miydin diye sorar?
mektup gönderme başkaları okuyor hiç hoşuma gitmiyor sinir oluyorum ded göndermedim.şimdi benim için hiçbirşey yapmıyorsuna kadar gelecek konu biliyorum
ama normalde böyle olmadığınıda biliyorum..kibar,düşünceli,zarif vs vs.
ama resmen oradayken karakter değiştiriyorlar...
sadece sen bu durumda değilsin diye anlattım bunları canım üzme kendini...

hayır yaaa,deildir canım inşallah,ne kadarlık olmuştu bebiş?o testler yanlış olabiliyo değerler yüksek die illa down sendromu olcak deilya yaaaa olmasın ne olur allahım olmasın yanlışlık olmuştur kuzum sen üzme kendini ne olur üzülme deildir tatlım bişeyi yoktur allahın izniyle inşallah

bence şimdilik hiçbirşey söyleme derim...
hatta ona söylemeyi bırak sende üzülme sadece dua et derim...her söyledikleri doğru çıkmıyor yanılma ihtimalleri yüksek oluyor çünkü her doktor işini severek ve ciddiye alarak yapmıyor...
birkaç yere daha git testlerini götür içinide ferah tut olur mu?

vallaeylül olck bu sefer içimden bi ses kızın olck diyo hayatım aldırma sakın haa beni dinle çok güzel olck

inşallah bakalım hayırlısı,çok istedim yıllardır hep hayalimde bi kızım olsun adı eylül olsun vardı ama olmadı daha olmaz bu satten sora çocuk yapmam diodum.olurmu bu kez dersin canım ya,çok güzel çok şirin tatlı matlı bişi böle minicik yerim ben onu ya,ama ben kızımı paylaşamam kimseyle babasından da kıskanırsam ((eylül üm tatlı kızım benim:)) ayy çok güzel böle seslenmek bile ,bi garip oldum:)))

bence hemen söyleme, başka doktora git test yaptır
test yanlıştır, bişeyciği yoktur bebişin

sene 2006,çocuk yapmak o zaman çok uzak bi ihtimal hatta ihtimal bile deildi benim için,aylardan eylül hatta eylülüln 11i,iş yerimin açılışını yaptım ve adınıda eylül rent a car yaptımm,göbeğim çatladı o güne yetiştirmek için işlemleri çünkü 11 eylül aynı zamanda doğum günüm benim.sora 28 eylül 2006 da yani iş yerimi açtıktan tam 17 gün sora biri geldi müşteri araba kiraladı bi böle artist bi bişeler,gıcık oldum kendisine ama naparsın müşteri velinimet:)))nese şekerim bu arkadaş ertesi gün aradı beni ben kaza yaptım 5 takla attım arabayla die,geçmiş olsun dedim kalktım gittim hemen kazanın olduğu ilçeye araba olmuş hurda daha 15 günlük sıfır araba,nese bu arkadaşın ödemesi gereken bi ücret var tabi kazadan dolayı konuştuk anlaştık tmm dedi sonra bir sürü olay çıkardı kavga kıyamet kaç kez sinir krizi geçirtti bana sayısını ben bilmiyorum artık,nese sorunlarımızı hallettik (bi kısmını)bikaç gün sonra geldi bu arkadaş oturdu sohbet ediyoduk bişi anlatıyodum ben onahiç alaksı olmayan bişi yani işle felan ilgili sanırım öleydi,sözümü kesti ve dediki evlen benimle

şimdi düşünüyorum yaşadıklarımızı inanılır gibi deil,veee ben bu adamdan 3. çocuğumu doğurucam
gibi görünüyoobiz nasıl oldu da evlendik ya alla alla,hayret

günaydın şekerler nasılsınız bakalım?? ay az önce tvde bişi izledim.adam askerdeymiş sevgililer günü hediyesi olarak kutunun içine girmiş,güzelce paket yapmışlar.adam kutunun içinden çıktı karısı nasıl sevindi..çok güzeldi yaa ağladım valla (

anaaam süpermiş :) bende öyle bi olay diye okuyorum :)) sonuna gelince şaşırdım :)

canım benim üzülme..hayırlısıyla bişey olmaz inşallah..bol dua et ve eşine de söyleme şimdi..

ayyy ne güzelmişş yaaa
sonunu hiç tahmin edemedim, film gibii

3 aylik oldu canim. hala kendime gelemedim. dogruluk orani yuzde 90 mis ikili testin. offff... hayirlisi diyorum artik. dua et canim nolur benim icin. doktorum bebegin ense kalinligi iyi dedi. genelde boyle cocuklar saglikli olur dedi ama yine de degerler yuksek ciktigi icin diger testi de istedi. Rabbim kimseyi cocuguyla sinamasin cok zormus

amiiinnnn,aminnnnnn canım üzülme değerler illaki bi sorun olduğunu göstermeyebiliyo.ben ilkine yaptırdım ikinciye yaptımadım test felan eşim dediki bişi çıksa ne olcak ne yapcaz aldırıcakmıyız,hayır dedim,o zaman yaptırmaya ne gerek var,bırakalım allaha allah esirgesin korusun sağ salim versin kucağımıza dedi ölede oldu çok şükür,inşallah yoktur bi problem canım dua ediyorum sizin için

esime soyleyemem zaten cok uzulecek. doktorum iyi aslinda. testin aynisini yine mi yaptirsam. ama oyle olsaydi doktorum derdi testi tekrar yaptir diye. 2 hafta sonra gidip diger testi yaptiricam bakalim ne cikacak. tesekkur ederim canim yazdiklariniz hep moral oluyor bana.

bence hemen söyleme, başka doktora git test yaptır
test yanlıştır, bişeyciği yoktur bebişin

insallah canim ne sevincle gitmistim hastaneye aksama kadar uzulurum artik. dua edicem. ruyada bile gordum, dunyalar tatlisi bir bebek ama yaninda cok cirkin bir kadin vardi. uzulucem ama bisey olmiycak insallah.

ben de sabah okudum bu haberi. kaynim pazar gunu esimin yanina gitmisti bana bir hediye gonderir sandim. ama nerdeeee.... bi de pazartesi arayip bensiz sevgililer gunun nasil gecti dedi. dedim ki degisen bisey yok. yanimda olsaydin da bisey degismezdi. morali bozuldu. oh olsunnnn... hem sevmem der oyle gunleri hem de sorar.

ay baya ilgin hikayeymiş kaç yaşındasın eylül337+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…