337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlarr selam hepinize 81 e 3 kalabu günleride gördük ohh beeee 30larada bi düşseydik artıkabarttım ama npıyım yaa gelsin artık 17 mayıssssssss gelsin aşkımmmmm

açıkçası bana 30 lara düşmek hiç de uzak gelmiyor..bence abartmamışsın canım:)50 gün sonra otuzlardayız neki yani:)bir bir basamakları inicez artıııık,yaşasııııın:)

bende 20 martta gidicem inş. o günü bile nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

senin gidişler problem olmuo sanırım ben nasıl gidicem şimdiden plan yapıyorum bin tane yalan uydurcaz kolay değil zor işbide gidince napıcam nerde kalıcam evi nasıl idare edicem offff çok problem

senin gidişler problem olmuo sanırım ben nasıl gidicem şimdiden plan yapıyorum bin tane yalan uydurcaz kolay değil zor işbide gidince napıcam nerde kalıcam evi nasıl idare edicem offff çok problem

ailem tanıyor çok da güveniyor erkek arkadaşıma güvenir bana güvenmez o derece yani biz gitmeden ailelerimizle tanıştık o yüzden rahat oluyor uçakla sabah gidip akşam yine uçakla dönücem seninki nerede asker canım

bozulan moralimi düzelttikten sonra tekrar aranızdayım. özledim sizleri yaaa... nasılsınız bakemmm...

oooo baya iyiymiş bnmki balıkesirde bn ankaradayım:97:

açıkçası bana 30 lara düşmek hiç de uzak gelmiyor..bence abartmamışsın canım:)50 gün sonra otuzlardayız neki yani:)bir bir basamakları inicez artıııık,yaşasııııın:)

geçmiyor diye ağladığım günleri düşünüyorum da 72 gün geçti kızlarrr

slm kızlar nasılsınız:80:

bende eşimin yanından geldim bu sabah biraz mutlu birazda buruğum
amma cuma sabahtan evci çıkarttım pazar akşama kadar çokk ii geldii
darısı hepinizin başına..
komutanlarıylada tanıştımm tek tek

yakın aslında aşkın.. vardır idare edecek kankan canım

yok ya neresi yakın otobüsle 8 saatten fazla sürüomuş uçak bulamadım malesef balıkesire hem uçaklada gitsem havaalanından merkez yine uzak idare edecek birine gerek yok bnmkiler öyle arayıp kontrol fln etmezler bnm içim rahat etmez sadece birde ben orda kalıcam 1-2 gün sanırım tek başıma bilmediğim yerde nasıl kalırım korkuyorum:18:

bizde özledik bebiş iyi anlaşılan aman öylede olsun kıyamam ben minicik daha sen nasılsın?

iyi olsun diye dua ediyorum. ikili teste inanmıyorum zaten. herkese aynı şey söyleniyor. ama nurtopu gibi çocuklar doğuyor. sen nasılsın canım ne var ne yok.

anladım canım için rahat etmiyor ama böyle kaçamaklarda çok heyecanlı oluyor bir daha ne zaman yapıcaz

iyi olsun diye dua ediyorum. ikili teste inanmıyorum zaten. herkese aynı şey söyleniyor. ama nurtopu gibi çocuklar doğuyor. sen nasılsın canım ne var ne yok.

inşallah sağlıklıdır bebeğin canım:26:bende iyiyim işte takılıyorum burda vakit geçirmeye çalışıyorum birazda yoruldum temizlik yaptım bugünöyle işte:90::90:

ne güzel bir duygu çok sevindim senin adına

oda doğru yarın evlenip çoluk çocuk sahibi olunca aksiyonsuz bi hayatımız olacak hemende evlendirdim hepimizi

dün gece 335 lere baktım bazıları yaza evleniyor bazılarını istemeye geliyorlar bakarsın bizimkilerde gelince böyle ard arda evleniriz hemencik

hoşgeldin canım ne güzel olmuş iyi gelmiştir ikinizede darısı başımıza artık

QUOTE=brctnr;17778230]ne güzel bir duygu çok sevindim senin adına[/QUOTE]

Sende görürsün inş askerini cnm:98::98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…