slm kızlar nasılsınız??ben çok kötü grip oldum yaa kafamı kaldıramıyorum
kızlarr selam hepinize 81 e 3 kalabu günleride gördük ohh beeee 30larada bi düşseydik artık abarttım ama npıyım yaa gelsin artık 17 mayıssssssss gelsin aşkımmmmm
bende 20 martta gidicem inş. o günü bile nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
senin gidişler problem olmuo sanırım ben nasıl gidicem şimdiden plan yapıyorum bin tane yalan uydurcaz kolay değil zor işbide gidince napıcam nerde kalıcam evi nasıl idare edicem offff çok problem
ailem tanıyor çok da güveniyor erkek arkadaşıma güvenir bana güvenmez o derece yanibiz gitmeden ailelerimizle tanıştık o yüzden rahat oluyor uçakla sabah gidip akşam yine uçakla dönücem seninki nerede asker canım
açıkçası bana 30 lara düşmek hiç de uzak gelmiyor..bence abartmamışsın canım:)50 gün sonra otuzlardayız neki yani:)bir bir basamakları inicez artıııık,yaşasııııın:)
bozulan moralimi düzelttikten sonra tekrar aranızdayım. özledim sizleri yaaa... nasılsınız bakemmm...
oooo baya iyiymişbnmki balıkesirde bn ankaradayım:97:
yakın aslında aşkın.. vardır idare edecek kankan canım
bizde özledik bebiş iyi anlaşılan aman öylede olsun kıyamam ben minicik dahasen nasılsın?
canım nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarda sevdiğinle beraber olman dileğiyle,doğum günün kutlu olsun yasemincim....
yok ya neresi yakın otobüsle 8 saatten fazla sürüomuş uçak bulamadım malesef balıkesire hem uçaklada gitsem havaalanından merkez yine uzak idare edecek birine gerek yok bnmkiler öyle arayıp kontrol fln etmezler bnm içim rahat etmez sadece birde ben orda kalıcam 1-2 gün sanırım tek başıma bilmediğim yerde nasıl kalırım korkuyorum:18:
iyi olsun diye dua ediyorum. ikili teste inanmıyorum zaten. herkese aynı şey söyleniyor. ama nurtopu gibi çocuklar doğuyor. sen nasılsın canım ne var ne yok.
anladım canım için rahat etmiyor ama böyle kaçamaklarda çok heyecanlı oluyor bir daha ne zaman yapıcaz
slm kızlar nasılsınız:80:
bende eşimin yanından geldim bu sabah biraz mutlu birazda buruğum
amma cuma sabahtan evci çıkarttım pazar akşama kadar çokk ii geldii
darısı hepinizin başına..
komutanlarıylada tanıştımm tek tek
oda doğru yarın evlenip çoluk çocuk sahibi olunca aksiyonsuz bi hayatımız olacakhemende evlendirdim hepimizi
slm kızlar nasılsınız:80:
bende eşimin yanından geldim bu sabah biraz mutlu birazda buruğum
amma cuma sabahtan evci çıkarttım pazar akşama kadar çokk ii geldii
darısı hepinizin başına..
komutanlarıylada tanıştımm tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?