QUOTE=brctnr;17778230]ne güzel bir duygu çok sevindim senin adına
dün gece 335 lere baktım bazıları yaza evleniyor bazılarını istemeye geliyorlar bakarsın bizimkilerde gelince böyle ard arda evleniriz hemencik
dün gece 335 lere baktım bazıları yaza evleniyor bazılarını istemeye geliyorlar bakarsın bizimkilerde gelince böyle ard arda evleniriz hemencik
Sende görürsün inş askerini cnm:98::98:
benim için zor ama sizlerin mutluluğunu paylaşırım artık:85:
26 gün sonra inş..
kızlar merhaba benimde sevgilim asker 337. dönem izmir narlıderede uzun zamandır okuyorum aslında ama üye olmak bugüne kısmetmiş artık aranızdayım
valla evliyken ayrılıp askere göndermek çok zor oluyor..sıcacık şirin yuvanda tek kalmak hepsinden zor ben kalamyıp annemlerin yanına geldim evi kapatıp
gelsin askerden hayırlısıyla hepiniz evlenirsiniz inş..
ama benden size tavsiye para biriktirip borçsuz evlenin biz öle yaptık allaha şükür çok rahattık evlendikten sonra..
aa buarada bende izmirliyimm..Normalda İstanbulda yaşıyorum ama eşim asker gittiğinden beri annemlerin yanında izmirdeyim..sevgilinin yeri gayet güzel cnm izmirin enn ii askeriyelerinden birinde..
çarşamba belli olcak ama ilaçların zararlı etkisi muhtemel dedi,çünkü ilk oluşan bebekte sinir sistemi oluyomuş bu tarz ilaç kullanımı çok kötü etkiler yapabiliyomuş(((görünmedide zaten minik daha çokkk
evet çok güzel gittim gördüm izmire de hayran kaldım bende istanbuldayım.. izmir bırakılıpta istanbula gelinir mi sen kocişide al izmire dön annene de yakın olursun
hoşgeldin canım ne güzel olmuş iyi gelmiştir ikinizede darısı başımıza artık
giden arkadaşlar biz gideceklere tavsiyeleriniz varmı şunuda götürün fln gibi bn ne götürsem giderken hiiiç bilmiyorum
giden arkadaşlar biz gideceklere tavsiyeleriniz varmı şunuda götürün fln gibi bn ne götürsem giderken hiiiç bilmiyorum
cnm bence bol bol atlet külot çorap al götür giyer giyer atar yıkamakla uğraşmaz..
sora benim eşimin ihtiyaçları arasında duş jeli,traş makinesi,öle gece yatarken giyeceği eşofman sweet falan vardı..Bide biz baklava börek dolma yaptık götürdüm giderker yesin cnmcım die
börekler çörekler götür ev yapımı yiyeceklere hasret kalıyorlar ..
börekler çörekler götür ev yapımı yiyeceklere hasret kalıyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?