o ne kadar istemesede yaparım bişiler ama öyle hazırlık yapıpta ben arkadaşa kalmaya gidiyorum nasıl dicemaskımın evinde yaparım artık napalım inş kimseye yakalanmam
o ne kadar istemesede yaparım bişiler ama öyle hazırlık yapıpta ben arkadaşa kalmaya gidiyorum nasıl dicemaskımın evinde yaparım artık napalım inş kimseye yakalanmam
arkadaşa eli boş gitmim dedim dersin
selam kızlar napıyosunuz bakalım,çok sesiniz çıkyooo
en iisi git annelerinin evinde yap cnm ki sizinkiler şüphelenmesin..
hiç olmadı dışarda bol bol istediği şeylerden yersiniz..
wowwww hadi gözün aydın,nasıl iyimi kocan:))) bende iim canım saol....iyiyiz cnm sen nasılsınn.
ben çok iyiiyim bugün nevşehirden geldim hafta sonu kocişimleydim
wowwww hadi gözün aydın,nasıl iyimi kocan:))) bende iim canım saol....
benim gittiğim haftada zar zor izin aldık,çarşılar iptaldi.... hallettiler ama........... iyi sevindim senin adınada canım..iii cnm şu haftasonuda çok ii geldi.tamda denetlemeye geldi çarşılar kilitliydi şansımıza evci çıkarttılar Allahtan..
atarsa 83,sen doğru sayıyosun... ama çoğu asker ya 1 gün geri yada 1 gün ileri sayıyolar... karışık yani:)kızlar şafak 84 dimi bugün :26: ben yanlışmı sayıyorum.
benim aşkım illa diyoki hayır bugün 85 battı :44:
kızlar şafak 84 dimi bugün :26: ben yanlışmı sayıyorum.
benim aşkım illa diyoki hayır bugün 85 battı :44:
atarsa 83,sen doğru sayıyosun... ama çoğu asker ya 1 gün geri yada 1 gün ileri sayıyolar... karışık yani:)
evet kimisi 17 mayıs sabahı çıkcak kimisi 18 mayıs sabahı o yüzden karışıyor.
Bazı askeriyelerde 17mayıs gecesinde tutuyorlarmış
aynen öyle 1 gün oynıycak yani bizim şafaklarda ne kadar doğru bilmiyorum,...evet kimisi 17 mayıs sabahı çıkcak kimisi 18 mayıs sabahı o yüzden karışıyor.
Bazı askeriyelerde 17mayıs gecesinde tutuyorlarmış
aynen öyle 1 gün oynıycak yani bizim şafaklarda ne kadar doğru bilmiyorum,...
Bizim şafağımız iyi bence:)))))) atarsa 83 işte daha ne çok şükür:)))))en az hangisi geliyorsa öyle sayalım bence 1 2 gün geç gelselerde dayanırız canım maksat sayı gözümüze az görünsün
benim şafak 84... atayım da çıkayım bari
seni her geçen gün daha çok özlüyorum :98: iyi geceler kızlar...
ŞAFAK 84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?