337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selaaaaaaaam kızlarrrrrr:)) bu haftaa moralller iyi görünüoo...şafak gittikçe düşüo...:)

esra266 nasılsın canım bi değişiklik falan varmı aradımı o günden sonra hiç:18:

selam canım.iyyim teşekkür ederim..sen nasılsın.hayır bi değişiklik yok.aramadı.bende bi girişimde bulunmadım.ama buraya girmek yazdıklarınızı okumak mutlu ediyo benii.benim olmayan birinin şafağını saymak ne kadar doğru ve sağlıklı bilmiyorum ama.....

selaaaaaaaam kızlarrrrrr:)) bu haftaa moralller iyi görünüoo...şafak gittikçe düşüo...:)

hoşgeldin canım öyle walla alıştıkmı ne oldu eskisi kadar ağlayan sızlayan yok aramadı die kendini paralayanda yok askerlik rayına oturdu askın nasıl iyileştimi annesi iyi bakıodur iyileştirmiştir diye tahmin ediyorum

canım ya bu yaptığını bilse eminim kendinden utanır ben aramıştır die düşünmüştüm sende aramamışsın aslında bi ulaşsanmı acaba baya zaman geçti düşünmeye yanlışlarını görmeye fırsatı olmuştur belki çok pişmandır ama gururundan aramıyordur bilmiyorumki çok üzülüyorum bu durumlara gerçekten hakkınızda hayırlısı neyse o olsun başka diyecek ne war bilmiyrm

onu sevdiğimi biliyo.beklediğimi de tahmin ediyodur sonuçta.ama çok inatçı ve gururlu.ona ayrılalım ilk ben dedim.aramaz biliyorum.bende aramam.arayamam sorunumuz sadece bu deil çünkü.ama hepsi halledilebilir sorunlar.bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı...hiç istemezdim onu askerdeyken yanlız bırakmayı ama ...malesef oldu..

onu askerde yalnız bıraktıysan tekrar kazanmakta senin elinde ve bence bunu yap yoksa bunun pişmanlığıyla yaşarsın askerden gelincede sen beni askerde terkettin die gurur yapablir o zman herşeyin telafisi daha zor olur sorunlar halledilebilir diosun o zman bi adım at ara esracım burda senin olan bi adamın şafağını say herşey senin elinde

1-ADANA
2-ADIYAMAN
3-AFYONKARAHİSAR
4-AĞRI
5-AMASYA
6-ANKARA
7-ANTALYA
8-ARTVİN
9-AYDIN
10-Balıkesir
11-BİLECİK
12-BİNGÖL
13-BİTLİS
14-BOLU
15-BURDUR
16-BURSA
17-ÇANAKKALE
18-ÇANKIRI
19-ÇORUM
20-DENİZLİ
21-DİYARBAKIR
22-EDİRNE
23-ELAZIĞ
24-ERZİNCAN
25-ERZURUM
26-ESKİŞEHİR
27-GAZİANTEP
28-GİRESUN
29-GÜMÜŞHANE
30-HAKKARİ
31-HATAY
32-ISPARTA
34-İSTANBUL
35-İZMİR
36-KARS
37-KASTAMONU
38-KAYSERİ
39-KIRKLARELİ
40-KIRŞEHİR
41-KOCAELİ
42-KONYA
43-KÜTAHYA
44-MALATYA
45-MANİSA
47-MARDİN
48-MUĞLA
49-MUŞ
50-NEVŞEHİR
51-NİĞDE
52-ORDU
53-RİZE
54-SAKARYA
55-SAMSUN
56-SİİRT
57-SİNOP
58-SİVAS
59-TEKİRDAĞ
60-TOKAT
61-TRABZON
62-TUNCELİ
64-UŞAK
65-VAN
66-YOZGAT
67-ZONGULDAK
68-Aksaray
69-Bayburt
70-Karaman
71-Kırıkkale
72-Batman
73-Şırnak
74-BARTIN
75-ARDAHAN
76-IĞDIR
77-YALOVA
78-KARABÜK
79-KİLİS
80-OSMANİYE
81-DÜZCE
herkes gelsin :)

canım çook teşekkür ederim.ama onu arayacak bi tel. numaram bile yok.kıbrısta nasıl ulaşılır onu bile bilmiyorum.hem yapamam benimde gururum varr ayrılığı bu kadar kolay kabullenmesini sindiremiyorum hemmbeni onca sorunun ortasında yanlız bıraktı.yanımda olması gerekirken ölece bıraktı benii.seviyorum ama arayamam.hem aradığımda olmaz derse dahada yıkılırım..neyse canım çok saol tavsiyelerin için.

en iyisini yinede sen bilirsin canım umarım istediğin gibi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…