esra266 nasılsın canım bi değişiklik falan varmı aradımı o günden sonra hiç:18:
selaaaaaaaam kızlarrrrrr:)) bu haftaa moralller iyi görünüoo...şafak gittikçe düşüo...:)
selam canım.iyyim teşekkür ederim..sen nasılsın.hayır bi değişiklik yok.aramadı.bende bi girişimde bulunmadım.ama buraya girmek yazdıklarınızı okumak mutlu ediyo benii.benim olmayan birinin şafağını saymak ne kadar doğru ve sağlıklı bilmiyorum ama.....
canım ya bu yaptığını bilse eminim kendinden utanırben aramıştır die düşünmüştüm sende aramamışsın aslında bi ulaşsanmı acaba baya zaman geçti düşünmeye yanlışlarını görmeye fırsatı olmuştur belki çok pişmandır ama gururundan aramıyordur bilmiyorumki çok üzülüyorum bu durumlara gerçekten hakkınızda hayırlısı neyse o olsun başka diyecek ne war bilmiyrm
onu sevdiğimi biliyo.beklediğimi de tahmin ediyodur sonuçta.ama çok inatçı ve gururlu.ona ayrılalım ilk ben dedim.aramaz biliyorum.bende aramam.arayamam sorunumuz sadece bu deil çünkü.ama hepsi halledilebilir sorunlar.bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı...hiç istemezdim onu askerdeyken yanlız bırakmayı ama ...malesef oldu..
onu askerde yalnız bıraktıysan tekrar kazanmakta senin elinde ve bence bunu yap yoksa bunun pişmanlığıyla yaşarsın askerden gelincede sen beni askerde terkettin die gurur yapablir o zman herşeyin telafisi daha zor olur sorunlar halledilebilir diosun o zman bi adım at ara esracım burda senin olan bi adamın şafağını say herşey senin elinde
heyyy çarşamba plaka partisi verelimmi:)))
canım çook teşekkür ederim.ama onu arayacak bi tel. numaram bile yok.kıbrısta nasıl ulaşılır onu bile bilmiyorum.hem yapamam benimde gururum varr ayrılığı bu kadar kolay kabullenmesini sindiremiyorum hemmbeni onca sorunun ortasında yanlız bıraktı.yanımda olması gerekirken ölece bıraktı benii.seviyorum ama arayamam.hem aradığımda olmaz derse dahada yıkılırım..neyse canım çok saol tavsiyelerin için.
bekle bizi 81 düzceeeeeeee 337 kısa dönem geliorrr:))verelim verelim verelim:122::122::122:
bekle bizi 81 düzceeeeeeee 337 kısa dönem geliorrr:))
heheheh evet kızlar............ çarşamba gece saat 00:00 da 81 düzce partimiz var hepiniz davetlisinizheeeyyy bende geldim :)) duydum ki parti varmış çarşamba akşamı
heheheh evet kızlar............ çarşamba gece saat 00:00 da 81 düzce partimiz var hepiniz davetlisinizPPPPPPPPP yupppppppppppppi,
bekle bizi 81 düzceeeeeeee 337 kısa dönem geliorrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?