337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ne yapıcazzz çarşamba akşamı partide düşündünüz mü güzellerr
bol bol uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yazacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz baraaaaaaaaaaaaaaaa baraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahyyyytt:)))))))))))

bol bol uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yazacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz baraaaaaaaaaaaaaaaa baraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahyyyytt:)))))))))))

asker güzelleri heb birarda olsun o zamannnnnnnnnnnnn çarşamba coşalımmmmm coşturalım..vakit geçiyor şükürler olsunnn

herkese ii geceler,kendinize ii bakınnn... ALLAHIM ASKERLERİMİZ HAYIRLI GECELER NASİP ETTT....... ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR...

ewet alışıldııı bi de geçio zaman artıkkkk...benim ssewgiliim iyileşio ewinde...yat kalk ye şeklinde:)) yakında askeriyeye de döncek ama yürüyemio orda da yatışa dewam etcek herhalde..bakalııım...

bu arada 81 e ramak kala...parti hazırlıkları ...hadii bende warım :))

evet ya alıştık valla..artık kimse ağlayıp zırlamıyo aramadı falan diye :) senin aşkın ne zaman döncek canım?ona bişey yaptırmazlar zaten ya yeni ameliyat oldu diye

benimm canıımmmm kıbrısta 15 mayısta gelicek Allah'ın izniyle,güzel memleketimin güzel şehri Düzceye selamlar olsuunnnn:)

e hadi o zaman çarşamba günü büyük gün

kızlar napıyosunuz bakalım 335 topikte gelenlerin söz nişan olayı varya ne kadar mutlular darısı bizlere inş.

kızlar napıyosunuz bakalım 335 topikte gelenlerin söz nişan olayı varya ne kadar mutlular darısı bizlere inş.

evde temizlik vardı süpür sil yeni bitti bi açtım bakiim güzeller napıo diye
evet hayırlısıyla biz de yaşıcaz ü güzel günleri...yüzükler takılıp sözler verilecek niaşanlar olucak ...ohooooo bizim 335 lerden neyimiz eksik ewet aslında bi eksiğimiz var sevdiceklerimiz yanımızda değil

http://www.youtube.com/watch?v=rnMGHPFLKZA

size gelsin fıstıklarrr....

Bir bakarsın akşam olmuş
Güneş nedir görmeden
Deli gönlüm aşık olmuş
Sevgi nedir bilmeden

Ah bu halim
Can bu halim
Hep senin yüzünden
Uzağıma düştün ama
Düşmedin gönlümden

Salla yarim mendilini
Çok özledim güzel ellerini
Hadi yine söyle sevdiğini
Herkesi kıskandır

Son düzenleme:

oo iisin ya ben çalışıyorum ancak opazar günleri nasip oluyo evde işe

oo iisin ya ben çalışıyorum ancak opazar günleri nasip oluyo evde işe

ben de çalışıodum ama ayrıldım tatlım şimdi internetten harıl harıl iş bakıyorum ama bişi yok şimdilik:50
sana da kolay gelsin canım hem çalışırken vakit daha çabuk geçiyodu şimdi şafaklar daha bi yavaş evdeyken:105::105::105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…