heeeyyy bende geldim :)) duydum ki parti varmış çarşamba akşamı
bol bol uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yazacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz baraaaaaaaaaaaaaaaa baraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahyyyytt:)))))))))))ne yapıcazzz çarşamba akşamı partide düşündünüz mü güzellerr
bol bol uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yazacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz baraaaaaaaaaaaaaaaa baraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahyyyytt:)))))))))))
herkese ii geceler,kendinize ii bakınnn... ALLAHIM ASKERLERİMİZ HAYIRLI GECELER NASİP ETTT....... ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR...
hoşgeldin canım öyle walla alıştıkmı ne oldu eskisi kadar ağlayan sızlayan yok aramadı die kendini paralayanda yok askerlik rayına oturduaskın nasıl iyileştimi annesi iyi bakıodur iyileştirmiştir diye tahmin ediyorum
ewet alışıldııı bi de geçio zaman artıkkkk...benim ssewgiliim iyileşio ewinde...yat kalk ye şeklinde:)) yakında askeriyeye de döncek ama yürüyemio orda da yatışa dewam etcek herhalde..bakalııım...
bu arada 81 e ramak kala...parti hazırlıkları ...hadii bende warım :))
benimm canıımmmm kıbrısta 15 mayısta gelicek Allah'ın izniyle,güzel memleketimin güzel şehri Düzceye selamlar olsuunnnn:)
ewet alışıldııı bi de geçio zaman artıkkkk...benim ssewgiliim iyileşio ewinde...yat kalk ye şeklinde:)) yakında askeriyeye de döncek ama yürüyemio orda da yatışa dewam etcek herhalde..bakalııım...
bu arada 81 e ramak kala...parti hazırlıkları ...hadii bende warım :))
kızlar napıyosunuz bakalım 335 topikte gelenlerin söz nişan olayı varya ne kadar mutlular darısı bizlere inş.
evde temizlik vardı süpür sil yeni bittibi açtım bakiim güzeller napıo diye
evet hayırlısıyla biz de yaşıcaz ü güzel günleri...yüzükler takılıp sözler verilecek niaşanlar olucak ...ohooooo bizim 335 lerden neyimiz eksikewet aslında bi eksiğimiz var sevdiceklerimiz yanımızda değil
benimkide kıbrısta canım kaç gün yol izniniz var?bizim tam tarihi belli değil daha tarihler asılmamış
oo iisin ya ben çalışıyorum ancak opazar günleri nasip oluyo evde işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?