337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

geldim geleli moralim çok bozuk nasıl düzelirim bilmiyorum...çalışmak istemiyorum artık,işe zorla geliyorum resmen. sevgilim yanımda olsun istiyorum
işten ayrılmak istiyorum, napıcağımı bilmiyorumm

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum plakala az kaldı ama zaman çekmek bilmiyor nasıl bunalıyorum bi bilseniz allahım yardımcımız olsun diyorum

bizim düğün yerimiz ve tarihi belli oldu onuda heyecanı var ama ailemden ayrılmanında acısı var tamamen karışık duygular içndeyim çok bunaldım iştende ayrılmak istiyorum ama çeyiz masrafları çok onuda yapamıyorum delirecegimmm

ne zaman düğün canım, hayırlı olsun
eviniz nerde olucak ailene uzak mı
şimdi ne güzel heyecanlar yaşıcaksın

geldim geleli moralim çok bozuk nasıl düzelirim bilmiyorum...çalışmak istemiyorum artık,işe zorla geliyorum resmen. sevgilim yanımda olsun istiyorum
işten ayrılmak istiyorum, napıcağımı bilmiyorumm

evet canım anlıyorum seni sevdiceğinin yanından geldin yaran yine tazelendi,biz görmedik ama bir şekilde kenimizi alıştırmaya çalışıyoruz sen de bizimle beraber acılarını ,özlemini en sıkıntısız şekilde atlatırsın inşaallah ..
hem içinde bulunduğun sıkıntıdan dolayı işe gitmek istemiyosun ama emin ol ki çalışmasan kafayı yersin evde....ben evdeyim ve vakit duruyo sanki... o yüzden işine konsantre olmaya çalış tatlım geçicek bu günler de azalıyor git gide...dayanınnnnnnnnnnnnnnnn güzelllerrrr..

ne zaman düğün canım, hayırlı olsun
eviniz nerde olucak ailene uzak mı
şimdi ne güzel heyecanlar yaşıcaksın

eylülün 4 kına 10unda düğün
evet ailemden çok uzakta tokatta olacak evim (
simdi heyecandan çok acı var içimde askerimle sevincimizi paylasamıyorum onun gözlerini içine bakmak istiyorum ama olmuyor
evleniyorum 5buçuk senelik rüya gercekleşiyor ama ben mutlu degilim

aşkımın yanından geldiğimden beri ağlıyorum, dün işe gitmedim, bugün mecbur geldim.
ağlamak geliyor hep içimden tuvalete kaçıp ağlıyorum
bunaldım iyice eve gitmek istiyorum, çalışmak istemiyorum.

başka şehire gelin gidiyorsun demek
zor olmadı mı bu kararı almak, ailenden ayrılmak..bizde de böyle bir seçenek olabilir ama ben hiç istemiyorum. mutlu olamam başka bi yerde gibi geliyor

ah canım ya sabırlı ol bak hepimiz aynı dertten yanıyoruz...hem sen gittin gördün bak askerini..sarıldın ona,gözlerinin içine baktın...biz napalım şükret haline emi tatlım üzme kendini düşünüp de... hadi toparla kendini lütfenn

bende hiç ama hiç mutlu degilim
hiç adıl bi kakra degil ikimizinde ailesinden ayrı bir yer olsa belki bu kadar dert olamz içime off yaaa korkuyorum hemde çok ailemi çok özlerim ben

aslında mayısta kpss de yerlesirde ikimizinde ailesin ortasında bir ile gecersek o zman içim rahatlıyacak biraz

belki sevgilimin sesini duyunca iyi olurum akşam..anlamasın diye tutuyorum kendimi, sonra anlayınca kızıyor. neden bana anlatmıyosun diye..çünkü eğer seni mutsuz ediyorsa ayrıl işten diyor.ama başka iş bulmadan da ayrılamam burdan

slm kızlar.canım sakın üzülme bak ne güzel gidip görmüşsün ne mutlu sana benim askerim baya bi uzakta olduğu için ve merkezde biyerde olmadığı için ben gidemiyorum göremiyorum bana bakıp şükret haline.kaç gün geçirdik bak kaldı şurda 82 gün.ayrıca bencede çalışmak en iyisi vaktin bi şekilde geçiyo ama evde olunca sürekli onu düşünüyosun aramasını bekliyosunbende çalışıyodum hemde iyi bi işim vardı ama banka müfettişliği sınavlarına hazırlandığım için şuan evdeyim ama sor bakalım adam akıllı konsantre olabiliyom mu derslere konulara çünkü aklım hep onda bazen diyorum keşke çalışmaya devam etseydimneyse canlarrrrrr bu günleride atlatcaz inşallah 335ler gibi bizde 82 gün sonra burda nişan düğün haberleri vericez inşalahh

evdeyken de çok bunalıyordum, şimdi işte de öyleyim,hiç bi yerde mutlu olamıyorum yani işimden de kaynaklı bu, işimi de sevmiyorum..ne yapıcam bilmiyorum...

atlatsak artık biz de şu günleri, inşallah biz de veririz öyle haberler

anlıyorum canım seni yaa bizim aslında şuan ki tek sıkıntımız onların bizim yanımızda olmaması bana da sanki ne yapsam nereye gitsem mutlu olmuyormuşum gibi geliyo tat almıyorum bişeyden.kim ne dese herşey batıyo bana

öyle galiba canım ya
bırakmamak gerekiyor kendimizi biliyorum ama güçlü olamıyorum bazen..

benimkide kıbrısta canım kaç gün yol izniniz var?bizim tam tarihi belli değil daha tarihler asılmamış

esracım kıbrıs'ta çoğu yerde kağıtlar asılmış seninki birliğe uzak bir yerde mi? benimkide muhtemelen ayın 15'inde burada olacak...yani burada olmasa bile askerliği bitmiş olacak desem daha doğru olur(inşallah)
düzceye benden de selaamm :)

öyle galiba canım ya
bırakmamak gerekiyor kendimizi biliyorum ama güçlü olamıyorum bazen..

canım sanada söylemek istediğim birşey var...
emin ol iş yerinde olmasan ve çalışmasan şu bunalmanın 2 kat fazlasını yaşardın evde...
bence bu gibi durumlarda çalışmak bizim lehimize.
birde aynı şeyleri tekrar tekrar düşünmemeye çalış..sonuçta herşey olacağına varıyor değil mi?
böyle düşün ve biraz oluruna bırak hayatı canım benim...

hmm valla geçen pazar konuştuk asılmadı demişti ama yine sorarım bakalım..sizin kaç gündü yol izni canım?

hmm valla geçen pazar konuştuk asılmadı demişti ama yine sorarım bakalım..sizin kaç gündü yol izni canım?

tatlım ilk etapta yazışma adresi olarak ailesinin bulunduğu yeri yani niğde'yi yazmıştı eğer orası geçerli olursa 2 gün..
ama ikamet ettiği adres olarakta istanbul'u yazmıştı eğer burası geçerli olursa da 3 gün olacak yol izni...
ben şimdilik şafağı niğde'ye göre sayıyorum yani:)

:) bizimde 2 gün yol izni ama bakalım kaçında çıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…