337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım ama 15'inde bile çıksa 82 gün oluyo bugünü saymazsak :) siz mi önde gidiyosunuz kafam karıştı :)

canım inşallah sende çabucak kavuşursun:)
esra çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaa keşke bizimde görebilme şansımız olsaydı

aaahh ah hiç deşme yaramı valla canım yaa o kadar özledim ki anlatamam keşke gidip görebilme imkanımız olsaydı dün de doğum günümdü ayrı bi koydu valla bütün gün ağladım

canım ama 15'inde bile çıksa 82 gün oluyo bugünü saymazsak :) siz mi önde gidiyosunuz kafam karıştı :)
tatlım kimin ne kadar izni olduğu falan daha belli değilken ben şafak sayısını söylediğimde bana hep 2 eksik söylüyordu ben onun saymasına göre sayıyorum şimdi:)işimede geliyor zaten

tatlım kimin ne kadar izni olduğu falan daha belli değilken ben şafak sayısını söylediğimde bana hep 2 eksik söylüyordu ben onun saymasına göre sayıyorum şimdi:)işimede geliyor zaten

:) şimdi hesapladım da 15'inde çıkyolarsa atarsa 82 oluyo zaten öyle hesaplıyoduk..ama neyse moral olur şimdilik :)

aaahh ah hiç deşme yaramı valla canım yaa o kadar özledim ki anlatamam keşke gidip görebilme imkanımız olsaydı dün de doğum günümdü ayrı bi koydu valla bütün gün ağladım

ayyy canımmmm neden hiç konusunu açmadınn???gerçi ben dün çok fazla nete giremedim işlerden ama kutlardık...
canım geçmiş doğum günün kutlu olsun...ALLAH askerciğinin eşin olmasını ve mutlu huzurlu bir yuva kurup güzel bir hayat yaşamanızı nasip etsin işallah:)
yeni yaşının sana bütün güzelliklerini getirmesini diliyorum...
üzülme ama canım geldiğinde zaten bizim bayramımız olacak hem seneyede beraber kutlarsınız :)

çok teşekkür ederim canım amiiiiinnn :) dün hatırlamak istemedim hiç ama herkes hatırlattı o yüzden çok kötü oldum..dünün bi anlamı yoktu yani benim için.o da çok üzülmüş dün aradı da baya morali bozuktu rahatlatmaya çalıştım.o gelsin de o gün ben dünyanın en mutlu insanı olcam zaten

Şüphesiz canım şüphesiz:)
onlarda orada ellerinden geldiği kadar bizi rahatlatmaya mutlu etmeye çalışıyorlar işte...özellikle seninkinin maşllahı var zaten çok düşünceli zarif yani:)asker olmasına rağmen elinden geleni yapmaya çalışıyor sana karşı...
ALLAH kavuştursun biran önce canım benim:)

esracım seninki nerdeydi yaa?

evet canım saolsun ya elinden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyo :) ee bende onun için az sıkıntılar çekmedim :))

çok sağol canım emin ol bu sözleriniz iyi geliyor bana..
çok haklısın.. dediğin şekilde yapmaya çalışıcam

başka şehire gelin gidiyorsun demek
zor olmadı mı bu kararı almak, ailenden ayrılmak..bizde de böyle bir seçenek olabilir ama ben hiç istemiyorum. mutlu olamam başka bi yerde gibi geliyor

haytttt seviyosan eğer onunla her yer cennet olur her yerde mutlu olursun.anasıyla babasıyla mutlu olan varmı anacım yaaa,kıssss gerekirse gidersin eşinle nereye olursa.akıllı olne kadar uzak olursa o kadar mutlu oluyo insan kıymetli oluyosun sorun daha az oluyo evli olan arkadaşlar ne demek istediğimi daha ii anlar.sen nie bu kadar bunaldın bakiiim tatlım benim gittin gördün sevdiğini de beraber zaman geçirdinis ne oldu da böle üzgün mutsuzsun anlat bakim arkadaşına canım benim kıyama ben senin gözyaşına yaaa,kimse ağlamasın kimse üzülmesin hepimis hepppp mutlu olalım hep gülelim olmamıı

wakeupcall için dediklerim senin için de geçerli şekercim bu zamanda anasıyla babasıyla mutlu olanmı var sonsuza kadar ne kadar uzak o kadar iitecrübe konuşuyo tatlım uzağım mutluyummmmm

Son düzenleme:

o yok ama biz varız canımın içi yaaa,iyiki doğdun esraaaaa,iyiki doğdun esraaaa,iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaal buda çiçeğin güsel güsel kokla emi canım benim üzülme inşallah bi dahaki doğum gününde telafi edersiniz bu seneyi de

ya herkes nereye gitti yine alla alla acık konuşalım sohbet edelim didim kimse yok:84:

arzugur
wakeupcall
citl
ebrully
spoke
yasmin
başkaaaa başkaaa kimler vardı ya herneyse hepinisi kocaman kocaman öpüyorum kıslar.ii akşamlar size görüşmek ümidiyle şimdilik hoşçakalınseviyom sizleri

Son düzenleme:

canımcım valla bende şoktayım hala,ama daha sevinemedim bile aldığım ilaçların bebeği olumsuz etkilemiş olması durumu var işte yarın belli olcak bakalım.iki atıştan biri tam isabet oldu şekercimgitme olayına gelince eşim babasını çağırdı istanbuldan evci çıkmak içi çünkü çok kötü durumdaydı pislik içindeyim herşeyim leş gibi oldu banyo yapamıyom felan filan isyanlardaydı nese çıktı bu defada canım sıkılıyo yapcak bişi yok böle seni netten görüp yanında olamayınca daha kötü oluyom bunalıma gircem ya gel yada ben kaçıp gelcem diyince gitmek zorunda kaldım

teşekkür ederim tatlım ya inşallah :)

bu arada erkekse adı ALİ ASKER kızsa GÜLÇİN EYLÜL olacak(gülçin rahmetli kayınvalidemin ismi) öyle kararlaştırmıştık ama nasip olmamıştı bakalım ne olcak nasıl olcak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…