337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben geldiiim...:) selam herkeseee eylüül 337 iyi akşamlar sana da bende öpüoom seniii:))) hadi yarın olsunda partii yapalıım... şafak adana gelsin de yawaştan yawaştan gidelim :)))

ben geldiiim...:) selam herkeseee eylüül 337 iyi akşamlar sana da bende öpüoom seniii:))) hadi yarın olsunda partii yapalıım... şafak adana gelsin de yawaştan yawaştan gidelim :)))

hoşgeldin canım :) evet yaa düzceden girelim de hemencik bitsin adana diyelim :)

hepinizin takvimleri farklı 1 2 gün olsada farkediyo. benim askerim istanbulda olduğundan yol izni alamıcak o yüzden 18ine ancak gelebilcek.şafak 83 olcak bu gece...yüzde 50si biticek 27 şubatta,beklediğimiz kadar daha beklicez gelcek askerciklerimiz..

ben geldim kız:79:laaarrr

nerdesin kıs sen sokak süpürgesi oldun iice haa,sabah beri seni bekliyom ben burda aaaaa kızıyorum amadermişimnaber yavrum yaaa ösledim seni sen gelmeden gidemedim bak seni bekledim,bu arada ölmedim daha vaktim varmış iyileştim iğneleri yiyince

ya bu çizelge üç aydan aşağıya nie düşmüyo yaaaaaaaaa,gideli beş sene oldu hala üç ay var dio yaa

sizin düzce partinize beni de alırmısınız kıslar :26:bisim daaa çok var düzceye koskoca88 günümüs var daha oyyy allahım yaa:84::84::84:

walla gezmedim nursel heep evdeydim ben saat 2-3 gibi burdaydım biraz takıldım yoktun sen sonra bi yemek yapayım dedim mutfak berbat oldu borcam falan catladı hatta parçalandı onları temizledim geldim şimdi iileşmişsin çook sevindim bidahada hasta olmak yok dikkat et artık kendinebnde çoook özledim senii tatlımyarında ben seni böle beklicem

aaaaaaaaaaaaaaarzuuuuuuuuuuuuuuuuu pişttt kıs sana diyom duymuyonmu beni şekerim yahuu

sizin düzce partinize beni de alırmısınız kıslar :26:bisim daaa çok var düzceye koskoca88 günümüs var daha oyyy allahım yaa:84::84::84:

bnm şafağımda kızların saydığı şafaktan fazla ama bn onlarla birlikte sayıcam partiye katılıorum yani en güzel kıyafetlerimi giyip en güzel ayakkabılarımı giyip süslenicemsonra eklerim kalan safağı sende öyle yap az kalınca eklersin

canım yaa,iyiki varsın tatlım iyiki varsınız ewet yarın büyük gün du bakalım hayırlısı artık.çok kaptırmak istemiyorum kendimi yoksa benim için yıkım olcak kötü bişi olursa.(((

canım yaa,iyiki varsın tatlım iyiki varsınız ewet yarın büyük gün du bakalım hayırlısı artık.çok kaptırmak istemiyorum kendimi yoksa benim için yıkım olcak kötü bişi olursa.(((

kötü düşünme yinede inş sağlıklı olduğunu söyler doktor dua etmekten başka napabilirizki:26:emirle furkan napıo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…