ay canım yaaa seni unuttum ben,sanada ii akşamlar öpüldün şekercik muck muck muck
selam kızlar az kaldı artık plakalara...nası gidiyo özlem???
ben geldiiim...:) selam herkeseee eylüül 337 iyi akşamlar sana da bende öpüoom seniii:))) hadi yarın olsunda partii yapalıım... şafak adana gelsin de yawaştan yawaştan gidelim :)))
ben geldim kız:79:laaarrr
hoşgeldin canım :) evet yaa düzceden girelim de hemencik bitsin adana diyelim :)
hoşbulduum naber keyifler yerindemi
idare ediyoruz canım yaa sevdiklerimiz yanımızda olmadan bundan daha iyi olamayız heralde :)
ben geldim kız:79:laaarrr
nerdesin kıs sen sokak süpürgesi oldun iice haa,sabah beri seni bekliyom ben burda aaaaa kızıyorum amadermişim naber yavrum yaaa ösledim seni sen gelmeden gidemedim bak seni bekledim,bu arada ölmedim daha vaktim varmış iyileştim iğneleri yiyince
sizin düzce partinize beni de alırmısınız kıslar :26:bisim daaa çok var düzceye koskoca88 günümüs var daha oyyy allahım yaa:84::84::84:
walla gezmedim nursel heep evdeydim ben saat 2-3 gibi burdaydım biraz takıldım yoktun sen sonra bi yemek yapayım dedim mutfak berbat oldu borcam falan catladı hatta parçalandı onları temizledim geldim şimdiiileşmişsin çook sevindim bidahada hasta olmak yok dikkat et artık kendine bnde çoook özledim senii tatlım yarında ben seni böle beklicem
canım yaa,iyiki varsın tatlım iyiki varsınız ewet yarın büyük gün du bakalım hayırlısı artık.çok kaptırmak istemiyorum kendimi yoksa benim için yıkım olcak kötü bişi olursa.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?