walla gezmedim nursel heep evdeydim ben saat 2-3 gibi burdaydım biraz takıldım yoktun sen sonra bi yemek yapayım dedim mutfak berbat oldu borcam falan catladı hatta parçalandı onları temizledim geldim şimdiiileşmişsin çook sevindim bidahada hasta olmak yok dikkat et artık kendine bnde çoook özledim senii tatlım yarında ben seni böle beklicem
tüü kıs sen ne beceriksizmişin ne o yemek yapiim deyip borcamları felan kırıp patlatmak gelde sana acık ders veriim,yemek nasıl yapılır öğren.ayıptır sölemesi ben çok güzel yemek yaparım ama bi sorun var bende çok acayip sakarımdır yaa bi başladımı peş peşe gelir kırıp dökmedik eşya bırakmam. yavrucum benim dönmesi gereken bi aracım vardı onu bekliyodum geldi ben gidiyom kendinize dikkat edin hiç istemiyom gitmek ama evde bebeler beni bekler ayrıcada çok acayip acıktım ama ağzımın tadı bi garip.nese işte.ben gidiyom
iyiakşamlar tertipler, keyifler nasıl?
Berbat..
Bİtmez bu askerlik böyle:/
hayırdır canım yaa tam alıştık derken ne oldu?
ii sayılır tertip sen nasılsın
ben de iyi sayılırım canım..
aşkım tatbikata gitti 5 günfalan haber alamicam..
hatta pazardan gideceklerdi ama gitmemişler..
pazar da dün de mesaj atmıştı, süpriz olmuştu bana hiç beklemiyordum..
bugün de atar diye bekledim ya atmadı, demek ki orda kalacaklar..
napalım elimiz mahkum, beklicez...
Yine eski sorunlar çıkmış canım..48 saat disiplin eğitimi varmış
Bakalım daha neler görücez:/
Güçlü durmak bi işe yarasa keşke
hepimiz çok zor günler geçiyoruz..
önemli olan sağlam atlatabilmek bu günleri...
Haklısın canım.Biz esatla elimizden geleni yapıyoruz zaten,birbirimize fazlasıyla destek oluyoruz.
Fakat orda olan şeyler çok korkunç,burdada anlatmıştım olanları zaten..Tekrar aynı şeylerin yaşanmasından korkuyorum:/Beklemek canımı sıkmıyoda işte bişey oldumu, yaşıyomu diye düşünmek bitiriyor beni..
off canım yaa kurduğun cümle içimi yaktı inan...
ya bazı olaylar yaşandığı için aşırı dikkat, özen olacaktır...
onlar askeriyeye emanet, başlarına bişey gelse komutanlar sorumlu..
bu sorumluğu alamazlar, çok iyi bakmak zorundalar onlara..
ne desem için rahatlamayacak ama bir parça da olsa içini ferah tut, iyi düşün ki iyi şeyler olsun.
Daha gecen bölükte silahlar patladı, birileri 15 yıl ceza aldı, bi asker intihar etti ve daha bir sürü şey..
Kötü şeyler söylemek istemiyorum ama oraya ve başındakilere asla güvenmiyorum.
Tek yapabildiğimiz şey dua etmek..
Rabbim korusun tüm askerlerimizi...
Bi canım başta seninkini canım benim..
Utandım kendimden şimdiBen de 5 gün konuşamıcam diye üzülüyordum
Canım benim yaa inan tüm kalbimle dua edeceğim..
Daha gecen bölükte silahlar patladı, birileri 15 yıl ceza aldı, bi asker intihar etti ve daha bir sürü şey..
Kötü şeyler söylemek istemiyorum ama oraya ve başındakilere asla güvenmiyorum.
Tek yapabildiğimiz şey dua etmek..
bnm dualarımda bütün askerlerimizin bekleyenlerine sağ salim kavuşması için ama daha önce anlattıklarını hatırlıorum korkmakta haklısın Allaha emanet olsun askerin sende kötü düşünme bak az kaldı inş sağsalim kavuşacaksın askına dua edicem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?