337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyileşmeye çalışıo...15 20 gün kadar daha ewde yatıcak...ama iyileşemez askerde de yatışa dewam eder diye düşünüyorum...ama tabikii eskisine göre çok daha iii....
iyi çok şükür düzelmiş..... hadi bakalım bitircez hayırlısıylaaaaaaaaa

selam kızlarrr selam kaderdaşlarmm nasılsnzz ayyyyy ınanamıyorumm plakalara sonnnn 2 güncükkkkkk şafak 83 atarsa 82 ! askerıme selamlar

kızlarrr yarım saat sonra plakalara son 1 olucak
:98::98::98::98::98::98::98:

Geriye dönüp baktığımızda çektiğimiz acıları döktüğümüz gözyaşlarını sessizce ağladığımız geceleri de düşünmessek neredeyse 3 ayın bittiğini görüyoruz.Sanki daHA dÜN GİBİ plakalara gelelim de rahatlıcaz o zaman az kalcak dediğimiz günler değil mi?ama İçinde yaşarken bizlere o kadar zor geliyor ki.Belki de artık onlarsız geçirdiğimiz zamanı en iyi şekilde sevgilerimiz için değerlendirmenin onlara hep moral ve destek vermenin zamanı gelmiştir artık.Çünkü ben geçen zamana baktığımda hiç bir şey yapmadığımı ve ona da yararlı olamadığımı görüyor vicdanımı ii hissetmiyorum.Siz bu konuda neler düşünüyosunuz kızlar?

walla tam bnm düşündüklerimi yazmışsın sadece ben böyle düşünüorum sanmıştım

ben 2 senedir bu askerlik konusunda o kadar çok destek oldum ki ona,kendimi unuttum diyebilirim.
ama geriye dönüp baktığımda ne çok konuşmuşum,ne çok çabalamışım diyorum.o konuda vicdanım rahat
ama onun açısından bakarsak 81 gün kalmış hala çürük raporu alma derdinde beni sinir ediyo
o kadar çaba göstermişim hiç etkisi olmamış gibi hissetiğim zamanlar oluyo :93:

Ben de destek oldum çok,olmaya da devam ediyorum ama bahsettiğim konu enerjimizle ilgili.Ben o gittiğinden beri nerdeyse aynaya bile doğru düzgün bakmıyorum,kendimden koptum gibi.Sanki o bana bakmayınca ben değerlenmiyormuşum gibi hissediyorum ve o gitmeden bu boşluktaki zamanı iyi değerlendirmek için kendime sözler vermiştim ama bakıyorum ki o yokken doğru düzgün odaklanamıyorum bile...

ya açıkçası onu bekleyipte napıyorum diorum tamam çok seviyorum çok özlüyorum burda gecem gündüzüm birbirine girio her gece ağlıyorum onsuzluktan ama bunu sadece ben biliyorum aradığında 1-2 dakika konuşmaktan haftada 1 kez msnde ona gülümsemekten ihtiyacı olan şeyleri göndermekten başka ne yapıyorum onun görebildiği:44: yapılacak birşeyler mutkala olmalı geldiğinde onu gerçekten beklediğime inanmış olmalı bilmiyorum bunlar çok saçma düşünceler belki oda beni seviyor bunu bilmeme rağmen içim rahat etmio kafayı yedim ben sanırım

valla ben yeterince destek olduğumu düşünüyorum.o yokken bi çok zorluğa tek başıma göğüs germek zorunda kaldım ikimiz adına.her zaman moral vermeye çalıştım bu durumdayken bile..diğerlerinin yanında da en büyük şey hakkıyla beklemek bence kızlar ki bunu da hepimiz çok ta güzel yapıyoruz

Yemedin cnm ama sen yediysen ben de yedim:)Çünkü aynı şeyleri düşünüyoruz..Mesela geldiğinde okuması için bir günlüğüm var hergün düzenli olarak yazıyorum.ama daha farklı birşeyler yapabilmeliyiz.Yada ortak hayatımızda daha mutlu olabilmemiz adına eğer bizim gerçekleştirmemiz gereken hedefler,girmemiz gereken sınavlar,başarmamız gereken işler varsa onlara odaklanmalıyız ki o geldiğinde extradan bir sıkıntımız olmasın biz işin bu kısmını halletmiş olalım.O bize sorduğunda ben yokken neler yaptın dedğinde ne diyeceğiz?sadece beklemek..tamam çok seviyo ve özlüyoruz ama ben elimizden daha çok şey gelebileceğine inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…