yihhhhuuu selam kızlar naberrr:??
çok iiim canımmm:) evt aynen öle,napıon sefgilin nasıl bakalımmmselaaaaaaaaaaam senden naber yeşiliimsiiiii şafak rehberim :))) konuşamadık epeydir...
çok iiim canımmm:) evt aynen öle,napıon sefgilin nasıl bakalımmm
iyi çok şükür düzelmiş..... hadi bakalım bitircez hayırlısıylaaaaaaaaaiyileşmeye çalışıo...15 20 gün kadar daha ewde yatıcak...ama iyileşemez askerde de yatışa dewam eder diye düşünüyorum...ama tabikii eskisine göre çok daha iii....
iyi çok şükür düzelmiş..... hadi bakalım bitircez hayırlısıylaaaaaaaaa
valla ben öle düşündüm:)))))))) e hakkımızdeğilmi yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiyi çok şükür düzelmiş..... hadi bakalım bitircez hayırlısıylaaaaaaaaa
kızlaarr nasılsınız taze dert ortağınız geldiii
esracım seninki nerdeydi yaa?
Geriye dönüp baktığımızda çektiğimiz acıları döktüğümüz gözyaşlarını sessizce ağladığımız geceleri de düşünmessek neredeyse 3 ayın bittiğini görüyoruz.Sanki daHA dÜN GİBİ plakalara gelelim de rahatlıcaz o zaman az kalcak dediğimiz günler değil mi?ama İçinde yaşarken bizlere o kadar zor geliyor ki.Belki de artık onlarsız geçirdiğimiz zamanı en iyi şekilde sevgilerimiz için değerlendirmenin onlara hep moral ve destek vermenin zamanı gelmiştir artık.Çünkü ben geçen zamana baktığımda hiç bir şey yapmadığımı ve ona da yararlı olamadığımı görüyor vicdanımı ii hissetmiyorum.Siz bu konuda neler düşünüyosunuz kızlar?
Geriye dönüp baktığımızda çektiğimiz acıları döktüğümüz gözyaşlarını sessizce ağladığımız geceleri de düşünmessek neredeyse 3 ayın bittiğini görüyoruz.Sanki daHA dÜN GİBİ plakalara gelelim de rahatlıcaz o zaman az kalcak dediğimiz günler değil mi?ama İçinde yaşarken bizlere o kadar zor geliyor ki.Belki de artık onlarsız geçirdiğimiz zamanı en iyi şekilde sevgilerimiz için değerlendirmenin onlara hep moral ve destek vermenin zamanı gelmiştir artık.Çünkü ben geçen zamana baktığımda hiç bir şey yapmadığımı ve ona da yararlı olamadığımı görüyor vicdanımı ii hissetmiyorum.Siz bu konuda neler düşünüyosunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?