Premature Bebekler 34 35 haftada dogum yapanlar!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
mrb arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun.Ben de kızım edayı 34 haftalıkken doğurdum doğum suyu erken geldi bebeğim 1800 grm doğdu,23 gün küvezde kaldı.şimdi evdeyiz çok şükür allahım herkesin evladını korusun, sağlık versin.

bende 34. haftanın içindeyim geçen hafta sancılar ortaya çıktı hastane kaldım ciğer geliştirici iğne nidilat bol bol nst
3. gün sancılar nst görünmeyince eve çıkardılar hala nidilat kullanıyorum. bebeğin ağırlığı yaklaşık 2.500 ben baya endişeliyim sağlık sorunu olacak diye
arada karın altında sancı gibi hafif ağrılar var
sizler normal doğum mu yaptınız sezeryan mı?

Öncelikle geçmiş olsun konuyu ben açmıştım çok şükür 38+0da doğum yaptım onca zorluğa rağmen,inanıyorum ki senınde haftan ilerleyecektır,bebegının ağırlığı iyi bence normal doğum denenir,kucuk bebeklerde ıntrakranıal kanama ihtimaline karsın sezeryan öneriliyor,ben 2850 doğurdum normal doğumla.nidilatı içmeyı ıhmal etme bol bol da su iç rahmini gevsetır,ve mesınlıkle ıstırahat et asla iş yapma..zamanında doğum yaparsın inşallah

Rabbim her anneyi ve her bebegi korusun, herkese sag salim dogum yaptirsin. 35 haftalik ikizlerim dogmustu 2 ser kg. Premature doguran annelerin ve bebeklerinin isi zor oluyor, yatabildiginiz kadar yatin kg alsinlar basta sorunumuz yoktu ama hep uyku modunda olduklarindan beslemek zor oldu ve bitakim degerleri dustu. İlk 15 gunu zor atlattik Allah krudu kuzularimi ve hep korusun insaallah, Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin, birsuru igne ve kontroller... imtihan tabi hepsi hamdolsun ... simdi Allah izniyle 21 ayliklar darisi basiniza Allah im kimseyi dogum yolunda birakmasin, doguranlarin gozu aydin anali babali buyutun, hamilelerede hayirli ve saglikli dogumlar diliyorum

merabalar ben bu siteye yeni üye oldum konuyu gördüm cevap yazmak istedim bende oğlumu 33+4 günlük dünyaya getirdim çokta sağlıklı bir bebişim oldu 32.haftayı geçtikten sonra çocuk sağlıklı sıhhatli dünyaya geliyor tehlikesi azalıyor hiç korkmana gerek yok

[QUOT. Ge"sevda1423, post: 37231307, member: 586727"]Kızlar benimde 35 haftalik iki hafta geriden geliyo sivim azalmis hastanede bkliyorum suan bana bol dua edin[/QUOTE]
Canim geçmiş olsun bende hastanedwyim ne tedavi verdiler

Kizlqr yarin hastaneye yatyrm oglen birde doguma sezeryana alicaklarrr rabbim saglikla kucagimiza versin sezeryan normal onemli degil

sevda1423 .!.:
Kizlqr yarin hastaneye yatyrm oglen birde doguma sezeryana alicaklarrr rabbim saglikla kucagimiza versin sezeryan normal onemli degil

Allah kurtarsin canim kac haftaliksin

Ba iilsiniz?OTE="katina11, post: 37234843, member: 628087"][QUOT. Ge"sevda1423, post: 37231307, member: 586727"]Kızlar benimde 35 haftalik iki hafta geriden geliyo sivim azalmis hastanede bkliyorum suan bana bol dua edin[/QUOTE]
Canim geçmiş olsun bende hastanedwyim ne tedavi verdiler[/QUOTE]
Nasilsiniz? Bebecik nasil

Benim kizimda 34+6 haftda dogdu cok sukur kuvezde kalmadi. 2.5 kilo dogdu sezeryanla. simdi 6,5 aylik bebegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…