341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Gece herkes yatarken cevrede hayalet gibi dolanmayi seviyorum. Sessiz sakin ohh. Yarasa gibi olduk. Nisanlim burdayken nispeten erken kalkardim. Bi planimiz olurdu haftasonlari. O yuzden haftasonlarini sevmiyorum artik.

Ben de aynı durumdaydım canım Allah sana sabır versin.Şuan kızgınlığım hat safhada olduğu için otursun kalsın orada diyerek işin içinden sıyrıldım.Sonra düşündüm ki ailesi gidemiyorsa senin orada yapabileceğin hiçbir şey yok.Sonuçta hastalık bu, tek başıan gidip geleceksin ve on u oradan çıkaramayacaksın,çarşı iznine bile çıkamayacak o 2 gün.Sen gittiğinde gel dediği için pişman olur zaten aklı sende kalır.Belki ailesen başka biri gidebilir, onu çıkarabilir.

neden boyle dusunuyosun bence aılesı gıtmıceksen sende ceza verme ona..canm dısarı cıkaramasan bıle o 2 gun o sehırde kalabılırsın ve sabah 8 den aksam 5 e kadar beraber olabılrsın.yanı ılla cıkıp gezmek dıılkı sure uzun bence gormende guzel degılmı..

bende bugun bıraktım ama kaç gun kaldığı aklımda :) saymıcam cizmicem

Evet nagischim dogru soyluyorsun. Uzuntuden hasta etcez kendimizi Allah korusun.

valla 2 gündür bende uğramıyordum saatlerdir ağlıyorum..forumdan ayrılmamak lazım matterouge,sen nasılsın?

bende iyiyim. dün akşam kuzumun odasında uyudum, onlarda kaldım. resmen onsuz bi şey çekilmiyo. hiç bir şey ya, aklımı kaçırıcam. ne kadar alışmışım diyorum.
arıyo ediyo, çok rahatım ben ya mükemmel bana günler çatır çutur atıyo diyo. içimden ah ulan daha 149 diye anırıyorum.
bakalım ya.

bi ağlamaklı, bi gülmeceli durumlardayım. valla manikdepresife bağladım iyice :)

sen nasılsın canım?

benim de aslında biraz kızgınlığım var ve biraz da yanlız kalmayı görsün istiyorum. neyi bekliyoruz anlamadım bu yazın söz veya nişan yapabilirdik okul kapandıktan sonra ama ağırdan alıyo beyimiz. ben olacakları biliyo gibi bişeyler olsun dedim bak ailemde önüme getirdi nitekim bunu. bi de asker öğretmenlik istiyodu iyiki de çıkmadı. ailesinden kimse gelmez yavrum tek çare ben kalıyom. dediğim gibi şu an gitmek için evden vize çıkmadı, gitsemde dışarı çıkamıcak o da ayrı

Yok canım benimki farklı bir durum, ilk ben götüreyim birliğine dediğimde ailesi bile istemezken, kimse o kadar yolu gitmeye göze alamazken ben tek başıma götürürüm dedim istemedi hatta Ankara'dan vedalaşmadan gitti zor olurmuş diye:)...Onun için ben bunca çabalarken şimdi gel gel diye ısrar ediyordu, gitmemi haketmiyor.Hele ki dağıtımı belli olmuş ama ramıyor 2 gündür, hiç yüzümü bile görmeyi haketmiyor.:) Çok istiyorsa kendi gelsin görsün

b en cıkıyorum kızlar kendinize iii bakın ben gunduz gremyorum gec saatlerde acık olursanız yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…