askerlik yaptı yer yakınmı
istanbulda oturuyorum canım .cok yakın sayılmamakla bırlıkte uzakta sayılmayız usta bırlıge gecsın ucakla ızmıre gıderım ordan denızlı 1 saatmıs
kızlar moralim çok bozuk. sevdiceğimin anası hasta ve gelemicekler yemin törenine. dolayısıyla da dışarı çıkamıcak. aşkımda nolur gel beni çıkar burdan diyo belli ki çok sıkılmış çünkü ilk zamanlar gelme bikaç saat için boşuna diyodu. off annemler de arada söz,nişan yok olmaz diyolar. bnde aşkım gelsem de ben seni çıkaramam diyom anlamıyo. napcam yaaa :84::84:
birkac gundur safak saymıyorum cabuk gecsin die
evet ben ank dayım o çorum da
Ben de aynı durumdaydım canım Allah sana sabır versin.Şuan kızgınlığım hat safhada olduğu için otursun kalsın orada diyerek işin içinden sıyrıldım.Sonra düşündüm ki ailesi gidemiyorsa senin orada yapabileceğin hiçbir şey yok.Sonuçta hastalık bu, tek başıan gidip geleceksin ve on u oradan çıkaramayacaksın,çarşı iznine bile çıkamayacak o 2 gün.Sen gittiğinde gel dediği için pişman olur zaten aklı sende kalır.Belki ailesen başka biri gidebilir, onu çıkarabilir.
ben safak hıc saymıyorum cunku sayınca gecmedıgını anladım ılk bır kac gun sor abıraktım bu sekılde zaman daha hızlı akıyomus gıbı gelıyo..ama gun gun saymak acı verır cunku daha cok basındayız
kızlar sanki fazla hırpalıyorsunuz kendinizi... sevgiliyi özlemek bile güzel neden ağlayalım ki... hele şu şehit eşlerini annelerini gördükçe içim yanıyor üzüldüğüm için kendimden utanıyorum, en azından hayattalar çok şükür seslerini duyabiliyoruz çok sık olmasa da... bu kadar hırpalamayın kendinizi... vatan borcu bu mecburr, siz üzülünce onlar da üzülürler
bende bugun bıraktım ama kaç gun kaldığı aklımda :) saymıcam cizmicem
bursalı olan varmı
gunler gecmiyo safağın sonu gelse mutlu olcam artı ama daha basındyız
bende bu topiğin sayıcısıyımya ne oldu kızlar cidden saymayalımmı?ona hiç cevap yazmamışsınız o kadar sayfayı okudum bende
valla 2 gündür bende uğramıyordum saatlerdir ağlıyorum..forumdan ayrılmamak lazım matterouge,sen nasılsın?
Ben de aynı durumdaydım canım Allah sana sabır versin.Şuan kızgınlığım hat safhada olduğu için otursun kalsın orada diyerek işin içinden sıyrıldım.Sonra düşündüm ki ailesi gidemiyorsa senin orada yapabileceğin hiçbir şey yok.Sonuçta hastalık bu, tek başıan gidip geleceksin ve on u oradan çıkaramayacaksın,çarşı iznine bile çıkamayacak o 2 gün.Sen gittiğinde gel dediği için pişman olur zaten aklı sende kalır.Belki ailesen başka biri gidebilir, onu çıkarabilir.
neden boyle dusunuyosun bence aılesı gıtmıceksen sende ceza verme ona..canm dısarı cıkaramasan bıle o 2 gun o sehırde kalabılırsın ve sabah 8 den aksam 5 e kadar beraber olabılrsın.yanı ılla cıkıp gezmek dıılkı sure uzun bence gormende guzel degılmı..
evet bursalıyım ama izmirde yaşıorum :)))
kardeşi yokmu birlikte gtsenz birtek anne bba kardes es cıkarabilio diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?