bende iyiyim. dün akşam kuzumun odasında uyudum, onlarda kaldım. resmen onsuz bi şey çekilmiyo. hiç bir şey ya, aklımı kaçırıcam. ne kadar alışmışım diyorum.
arıyo ediyo, çok rahatım ben ya mükemmel bana günler çatır çutur atıyo diyo. içimden ah ulan daha 149 diye anırıyorum.
bakalım ya.
bi ağlamaklı, bi gülmeceli durumlardayım. valla manikdepresife bağladım iyice :)
sen nasılsın canım?
evet bursalıyım ama izmirde yaşıorum :)))
cnm izmir narlıdere acemı bırlgıı yapıyo erkek arkadasım bızde cuma yemın torenıne gelcez..narlıdere nası bıyer canım orda oteller varmı?
cnm izmir narlıdere acemı bırlgıı yapıyo erkek arkadasım bızde cuma yemın torenıne gelcez..narlıdere nası bıyer canım orda oteller varmı?
Yok canım benimki farklı bir durum, ilk ben götüreyim birliğine dediğimde ailesi bile istemezken, kimse o kadar yolu gitmeye göze alamazken ben tek başıma götürürüm dedim istemedi hatta Ankara'dan vedalaşmadan gitti zor olurmuş diye:)...Onun için ben bunca çabalarken şimdi gel gel diye ısrar ediyordu, gitmemi haketmiyor.Hele ki dağıtımı belli olmuş ama ramıyor 2 gündür, hiç yüzümü bile görmeyi haketmiyor.:) Çok istiyorsa kendi gelsin görsün
aynen bende bir ağlıyorum bir gülüyorum.aslında içim çok rahat,ortalık karışık ve aşkım batıda diye..benimki sırf görememekten işte..
Yok canım benimki farklı bir durum, ilk ben götüreyim birliğine dediğimde ailesi bile istemezken, kimse o kadar yolu gitmeye göze alamazken ben tek başıma götürürüm dedim istemedi hatta Ankara'dan vedalaşmadan gitti zor olurmuş diye:)...Onun için ben bunca çabalarken şimdi gel gel diye ısrar ediyordu, gitmemi haketmiyor.Hele ki dağıtımı belli olmuş ama ramıyor 2 gündür, hiç yüzümü bile görmeyi haketmiyor.:) Çok istiyorsa kendi gelsin görsün
benim de aslında biraz kızgınlığım var ve biraz da yanlız kalmayı görsün istiyorum. neyi bekliyoruz anlamadım bu yazın söz veya nişan yapabilirdik okul kapandıktan sonra ama ağırdan alıyo beyimiz. ben olacakları biliyo gibi bişeyler olsun dedim bak ailemde önüme getirdi nitekim bunu. bi de asker öğretmenlik istiyodu iyiki de çıkmadı. ailesinden kimse gelmez yavrum tek çare ben kalıyom. dediğim gibi şu an gitmek için evden vize çıkmadı, gitsemde dışarı çıkamıcak o da ayrı
benimde öyle canım içim rahat, bi de batıdalar aynen yani. ankara benim, hiç düşünüceğim bi yer değil ama işte görememek, istediğim zaman konuşamamak. bi de bütün gün böyle ay ararsa şunu dicem, ay ararsa bunu dicem diye kuruyorum aradığında dilim tutuluyo saçma sapan :)
canım yapma boyle yhaa ruh halı sadece askerde dııl gercekten askere gıtmeden o psıkolojıye gırıyolar bılıyorum benımde erkek arkadasım son 3 haftadır ıyce o psıkolojıye gırmıstı,onları anlamaya calısmalıyız..aılesı neden gıtmıyo bılmıyorum ama ona o 2 gun herkes aılesıyle sevdıklerıyle dısarı cıkarken askerıyede kalmak zor gelıcek helekı askerıyede bıle zıyaretcısı olmasza dısarı cıkmasına gerek yokkı uzulmemesı ıcın..bence askerlerımıze bozulmamalıyız cok farklı bı ruh halındeler..bu donemde onalrı yanlıs anlar bozulursak bılıyosunuz dımı erkeklerın hep beynınde sey vardır askerde bellı olur derler..
canım bak benimkide orda biliyosun.ben bugun görüştüm,haftaya yemin töreni için hazırlanıyorlarmış o yüzden arayamamış olabilir.biz konuşurken askerler bağıra bağıra geçiyorlardı valla..yarın daha rahat olacaklar arar seni,kızma ona sen.bende geçen bozulmuştum telefondaki konuşmamıza aslında üzülmüştüm.ama sonra binpişman oldum.inş ankaraya çıkmıştır yada ankaraya yakın bir yere yalovaya mesela
evet bende konuşamıyorum ee? falan demek zorunda kalıyo,aşkım seni çok özledim ağlıyorum konuşamıyorum da diyemiyorum ki
Cnm narlıdere de birliğe çok yakın oteller mevcut.En iyisinden en kötüsüne kadar.Çok güzel yerler, birkaçgünlüğüne kiralanan evler bile var.Çıktığınızda narlıdere akşam balıkçılarda süper bir yemek yiyin, denize sıfır iyice keyfiniz yerine gelir:)
ya tatlım bak şöyle düşün:benimde sevgilime bozulduğum olay şöyle oldu;bana dediki ben senin resmine bakmıyorumda falan da filanda benden mektup falan yokmş yanında,neyse ben bozuldum sonuçta ben bu konularda beceriksizim yani duygusuz değilim tamam ama öyle gösteremiyorum.neyse işte sonradan bana kötü olduğunu söyledi..bana çok düşkündür ki bende ona.ki bende noldu beni unuttu heralde görmeyince diye düşündüm.ama askerlik ortamı vs. bide çok yoğunlar ondan arayamamıştır.bugun bizimkini başka bi yere vermiş komutan o yüzden arayabildi..yoksa bende telefon başında bekleyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?