341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aynen bende bir ağlıyorum bir gülüyorum.aslında içim çok rahat,ortalık karışık ve aşkım batıda diye..benimki sırf görememekten işte..

cnm izmir narlıdere acemı bırlgıı yapıyo erkek arkadasım bızde cuma yemın torenıne gelcez..narlıdere nası bıyer canım orda oteller varmı?

Bornovada yaşadığımdan, narlıdereyi çok iyi bilmiyorum ama kalcak yer kolay bulursun burda:)) Her yerde otel var :)) Uyguna kalcak biyerler bulursunuz :))

cnm izmir narlıdere acemı bırlgıı yapıyo erkek arkadasım bızde cuma yemın torenıne gelcez..narlıdere nası bıyer canım orda oteller varmı?

narlıdere deniz kıyısı internetten arastır ben o tarafta oturmadığım için bilmiyorum ama yarın arkdasıma danışıp sana bildrrim yine htrlat bna

canım yapma boyle yhaa ruh halı sadece askerde dııl gercekten askere gıtmeden o psıkolojıye gırıyolar bılıyorum benımde erkek arkadasım son 3 haftadır ıyce o psıkolojıye gırmıstı,onları anlamaya calısmalıyız..aılesı neden gıtmıyo bılmıyorum ama ona o 2 gun herkes aılesıyle sevdıklerıyle dısarı cıkarken askerıyede kalmak zor gelıcek helekı askerıyede bıle zıyaretcısı olmasza dısarı cıkmasına gerek yokkı uzulmemesı ıcın..bence askerlerımıze bozulmamalıyız cok farklı bı ruh halındeler..bu donemde onalrı yanlıs anlar bozulursak bılıyosunuz dımı erkeklerın hep beynınde sey vardır askerde bellı olur derler..

narlıdere deniz kıyısı internetten arastır ben o tarafta oturmadığım için bilmiyorum ama yarın arkdasıma danışıp sana bildrrim yine htrlat bna

aynen bende bir ağlıyorum bir gülüyorum.aslında içim çok rahat,ortalık karışık ve aşkım batıda diye..benimki sırf görememekten işte..

benimde öyle canım içim rahat, bi de batıdalar aynen yani. ankara benim, hiç düşünüceğim bi yer değil ama işte görememek, istediğim zaman konuşamamak. bi de bütün gün böyle ay ararsa şunu dicem, ay ararsa bunu dicem diye kuruyorum aradığında dilim tutuluyo saçma sapan :)

canım bak benimkide orda biliyosun.ben bugun görüştüm,haftaya yemin töreni için hazırlanıyorlarmış o yüzden arayamamış olabilir.biz konuşurken askerler bağıra bağıra geçiyorlardı valla..yarın daha rahat olacaklar arar seni,kızma ona sen.bende geçen bozulmuştum telefondaki konuşmamıza aslında üzülmüştüm.ama sonra binpişman oldum.inş ankaraya çıkmıştır yada ankaraya yakın bir yere yalovaya mesela

Anladım canım, eğer kırgınlıkların varsa eğer sen de benim gibi biraz değer anlamasını, senin için çabalamasını görmek istiyorsan gitme derimTabi şu da var kendini de böylelikle cezalandırıyorsun, onu mutlu etmek için değil kendin özlemini dindirmek için bir şekilde gidebilirsin.Ben ailemden onun için bir kere izin alabilmiştim o da birliğine teslim edeyim diye, beyefendimiz istemedi.Daha da yüzüm olmaz, kılımı da oynatmam onun için.Tabi seninki çok farklı bir durum, yani ben bunun doğru olduğunu kendi ilişkimden yola çıkarak söyleyebilirim.Belki sen gidebilsen daha iyi olabilirdi.Ağırdan alması ciddi durumlarınızı belki hayatında her şeyi bitirip, tamamlayıp da sana gelmek istiyordur.Ya da ne bileyim ailesi öyle istemiştir sana söyleyememiştir.Erkekler garip ben de anlamıyorum, benimki de koşa koşa gitti.Okuldan daha diploması çıkmadı adamlara zorla tehditle diplomasını bastırttı askere gideceğim diye.Aile baskısı olduğunu düşünüyorum erkeklerde böyle.Seninle alakalı bi durum değildir, bir de bunları düşünüp iyice hırpalama kendini.Allah tamamını erdirsin canım hayırlısıyla çok mutlu olun

evet bende konuşamıyorum ee? falan demek zorunda kalıyo,aşkım seni çok özledim ağlıyorum konuşamıyorum da diyemiyorum ki

Çok haklısın ama işte ben de kendime hakim olamıyorum, son 5 aydır burnumdan getirdi resmen.Normalde yanında bir dakika bile durmayacağım durumlara dayandım, sesimi çıkarmadım askere gidecek diye.Bundan 3 yıl önce bi yerde otururken adam bana aynen, bundan 3 yıl sonra bugün askerim, bikaç gün sonra yemin törenim olursun gelirsin diyordu.Yani bizim ilişkimiz 5 yıldır devam ediyorsa biz 5 yıldır askerliğe hazırlanıyoruz deli gibi niyeyse:)Ailesi yol uzak diye gitmiyor nasıl bi aileyse...Bir de çok düşkünlerdir biricik tek oğullarına ama gel gör ki gitmiyorlar.O Alaska da olsa bile ben giderim hiç farketmez ama beni böyle değersizleştirdikçe, ne de olsa ben herşeyi yaparım onun için rahatlığına girince sinirlerim zıplıyor

Evet zaten tatlım ona sinirleniyorum ya...Sizinkiler de orada ama günd ebirkaç defa bile arayabiliyorlar.Sizleri bilemem tabiki, biz ilişkimizde çok görüşmezdik her türlü ortamımız aynı olmasına rağmen.Hafta da 2 en fazla.Aynı şehirde olup 1 ay görüşmediğimizi bilirim bunlara alıştım.Ama bir zahmet beni arayacak! en sinirlendiğim şeydir en en en!Bana haber vermeden, aramadan bulundupu konumu değiştiremez terkederim biliyor.Huyum bu yani.Kendi de söylemiş arkadaşlarına terketmeyeceğini bilsem aramam dayanamıyorum sesini duyunca diye.Kendisi bunu söylüyor ve sonra 2 gündür aramıyor:) Ne düşünebilirim ki?

Cnm narlıdere de birliğe çok yakın oteller mevcut.En iyisinden en kötüsüne kadar.Çok güzel yerler, birkaçgünlüğüne kiralanan evler bile var.Çıktığınızda narlıdere akşam balıkçılarda süper bir yemek yiyin, denize sıfır iyice keyfiniz yerine gelir:)

[/QUOTE]Evet zaten tatlım ona sinirleniyorum ya...Sizinkiler de orada ama günd ebirkaç defa bile arayabiliyorlar.Sizleri bilemem tabiki, biz ilişkimizde çok görüşmezdik her türlü ortamımız aynı olmasına rağmen.Hafta da 2 en fazla.Aynı şehirde olup 1 ay görüşmediğimizi bilirim bunlara alıştım.Ama bir zahmet beni arayacak! en sinirlendiğim şeydir en en en!Bana haber vermeden, aramadan bulundupu konumu değiştiremez terkederim biliyor.Huyum bu yani.Kendi de söylemiş arkadaşlarına terketmeyeceğini bilsem aramam dayanamıyorum sesini duyunca diye.Kendisi bunu söylüyor ve sonra 2 gündür aramıyor:) Ne düşünebilirim ki?[/QUOTE]

ya tatlım bak şöyle düşün:benimde sevgilime bozulduğum olay şöyle oldu;bana dediki ben senin resmine bakmıyorumda falan da filanda benden mektup falan yokmş yanında,neyse ben bozuldum sonuçta ben bu konularda beceriksizim yani duygusuz değilim tamam ama öyle gösteremiyorum.neyse işte sonradan bana kötü olduğunu söyledi..bana çok düşkündür ki bende ona.ki bende noldu beni unuttu heralde görmeyince diye düşündüm.ama askerlik ortamı vs. bide çok yoğunlar ondan arayamamıştır.bugun bizimkini başka bi yere vermiş komutan o yüzden arayabildi..yoksa bende telefon başında bekleyip duruyorum

evet bende konuşamıyorum ee? falan demek zorunda kalıyo,aşkım seni çok özledim ağlıyorum konuşamıyorum da diyemiyorum ki

ağlama ama. valla bak biz hep konuşurken başka şeylerden konuşuyoruz. komikler şakalar filan. duygusala ne o ne ben hiç bağlamıyoruz kötü olucağımızı bildiğimiz için..

tesekkur ederızz canmmmm:) tamam saol otelı daha ayarlamadık ama babası ayarlıcakmıs askımın bakalım.

ya tatlım bak şöyle düşün:benimde sevgilime bozulduğum olay şöyle oldu;bana dediki ben senin resmine bakmıyorumda falan da filanda benden mektup falan yokmş yanında,neyse ben bozuldum sonuçta ben bu konularda beceriksizim yani duygusuz değilim tamam ama öyle gösteremiyorum.neyse işte sonradan bana kötü olduğunu söyledi..bana çok düşkündür ki bende ona.ki bende noldu beni unuttu heralde görmeyince diye düşündüm.ama askerlik ortamı vs. bide çok yoğunlar ondan arayamamıştır.bugun bizimkini başka bi yere vermiş komutan o yüzden arayabildi..yoksa bende telefon başında bekleyip duruyorum[/QUOTE]

Valahi telefon sapığı oldum, beni aradığı telefonları arayıp duruyorum meşgul bile değiller.Bunu gördükçe daha çok sinirleniyorum.Yok canım senin sevdiceğinin seni unutması falan mümkün olamaz.Yazıklarını hep dikkatlice okuyorum, Allah nazarlardan saklasın sizi. Hemen bir kötüye bağlama durumumuz var ama sen de hemen nem kapma öyleNe güzel işte seni her fırsatta arıyor, birgün kötü birgün iyi konuşması orada yaşadığı durumlardan.Seninle hiç ilgisi bile yoktur :)

Son düzenleme:

Valahi telefon sapığı oldum, beni aradığı telefonları arayıp duruyorum meşgul bile değiller.Bunu gördükçe daha çok sinirleniyorum.Yok canım senin sevdiceğinin seni unutması falan mümkün olamaz.Yazıklarını hep dikkatlice okuyorum, Allah nazarlardan saklasın sizi. Hemen bir kötüye bağlama durumumuz var ama sen de hemen nem kapma öyleNe güzel işte seni her fırsatta arıyor, birgün kötü birgün iyi konuşması orada yaşadığı durumlardan.Seninle hiç ilgisi bile yoktur :)[/QUOTE]

asıl sevın canım aradıgın numaralar mesgul degılse ve erkek akradasın senı aramıyosa demekkı kımse teelfonla konusamıyo,her daka arama sansları yokkı..benım erkek arkadasım ılk 3 gun aramadı mesela ama neden aramadı dıye kızmadım kendı ıcımde ona cunku askerlık orası canım tatılde dııllerkı keyfı yapsınlar..numara mesgul olsaydı demekkı o zaman er ler rahat telefon konusabılıyolar demek olurdu o durumda sınırlenmekte bıraz haklı olabılırdın

valla kendim için kendi durumum için demiyorum sadece,bu asker işi çok zor gerçekten..duyamıyosun,göremiyosun gözünün içine bakamıyosun çok fena gerçekten.insan düşündükçe çıldırıyor

ben hiç denemedim telefonlar çalıyormu çalmıyormu diye..ama konuşurken duyuyorum hep askerlerin eğitimde olduklarını.bi kısmı dinlenirken diğerleri çalışıyormuş..bide sanırım o alay baya büyük bir yerden bi yere gitmek de çok zor..zaten izin verdikleri yarım saat fln

caglaismaile sonuna kadar katılmakla beraber,o nazar boncuğunu kendine tak derim bizimki o kadar çok uzun değil=) birazda uzun süreli bi ilişkide fedakarlığı hep bayan tarafı yapar ya o olaya ver askerlikte tuz biber olmuştur üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…