341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için ama ne bileyimYerleri belli olmuş hala örenemediğimden daha da sinir oldum.Aramayanları hep motive ettim gerçekten de öyle olduğuna inanarak hemde ama terzi kendi söküğünü dikemiyormuş bir kez daha ispatlandı:)İşte insan zaten muallakta kalınca, kırgın olunca bazı şeylere biranda gözü görmeyip silebiliyor her şeyi.Mrvgndz canım bakma sen uzun süreli ilişkim olduğuna ne sen sor ne ben söyleyeyim kaç kere ayrıldığımızı:) Ne bileyim aklım çok karışık, geldiğinde söz takalım diyor benim için de böyle bir şey mümkün değil daha 2 yıl okulum var ki ailem müsade etmez asla hani okul bitse bile onunla olmama müsade etmezBu sebeplerden kavgalı ayrıldık zaten.Her şeye rağmen ben böyle herkese resti çekip devam ediyorum ama beyefendi daha aramayamıyor bile düşününce köprüleri yakmasım geliyor içimden.İnş dediğiniz gibidir yoksa hiç yapmak istemediğim şeyi yaparım hem de o oradayken noktayı koyarımsonra da vicdan azabından ölürüm

cok tesekkur ederım canm bnm,bızım 5 yıl oldu ama surenın uzunluguda bu ruh halını getırıyo olarabılır fakat bende ılk 3 gun aklımdan 50 tane sey gecırdım ama aradıgımda hepsı yok oldu gıttı..onlar askere gıttı en azındna bunu bılıyoruz..ve emın olun cogu aılesı sevdıgı ıcın..cunku askerlık cok buyuk bı engel ıs evlılık vs..ama geldıklerınde hersey cok daha guzel olucak engeller olmıcak..bunları dusunelım..

aman aman böyle bişey için asla acele etme.bak bide askerlik çok değişik birşey ordan onlarda biraz zihinleri temiz gelecekler.inş artık ayrılmazsınız.yarında o arar zaten seni.he aramadı mı ben burdayım söyle bi şekilde bulur haber ederiz daha 1 hafta daha ordalar

Saol canım..Kendi kendime söz verdim, hiçbir şeye falan alınmak yok adam gitsin gelsin burnundan getirirsin diye de:) yarın aramazsa zaten bunu göze almıştır sonuçta beni tanıyor, ve bunu yapacağımı adı gibi biliyor.İnşallah öyle bir şey olmaz, kendimi ömür boyu affetmem o raddeye gelmek istemiyorumKaçıncı bölükte olduğunu falan bilsem hemen söylerim zaten tatlım sana ama konuşmalarımız 30 saniyeyi falan geçmediği için sormaya vakit olmuyor...

şimdi uyandılar...bızse daha uyumadık bıle

Değil mi ya gecemiz gündüzümüz şaştı tamamen...En son ne zaman uyudupumu ben de hatırlamıyorum bayağı gün oldu sanırım.Hep aradığında uyuyor oluyorum, konuşmaları hatırlamıyorum diye uyumayım dedim bu sefer de o aramadı:) Kızlar siz de böyle yemeden içmeden kesildiniz mi?Aynaya bakasım gelmiyor benim, hayatımda böyle olmadım ne giysem yakışmıyor,içime sinmiyor.Kendimden nefret eder hale geldim.Süklüm püklüm geziyorum vala:44:

aa aynen benım cumlelerım cnm forumda yazdıgım bugunku:) ben bu saatlerde uyuyorum oda uyumuyorum uyuyakalıyorum yanı hıc gıdıyımde uyuyım demedım gıttıgınden berı..benı o uyandırıyo hep oglen saatlerınde arıyo uykulu oldugumda telefonu kapayınca gerı yatıyorum kendıme geldıgımd ehatırlamıyorum ve uzuluyorum sınır bı duruum ama askım aksamlarıda arıyo ..bazen gunde bı kez bazende 2..oyle gecıyo ıste..cnm wala bende oyle ıyce saldım kendımı umursamıyorum dıyorumkı aman kıme begendırıcem kım ıcın yanı sonucta askımda yok..nese napalım..bu arada yemın torenıne gıdıcegım ıcın bu gunler daha rahat gecıyo gıdıcegımı bılmesem emınım cok kotu olurdum..benı arıyor o kdr yorgun oluyorkı sesınde bır bezmıslık nerden dustum buraya havasında cok uzuluyorum ama bıse demıyorum..

haftaya kendime çeki düzen vericem yoksa tanınmayacak haldeyim

iyi sabahlar artık bize tlfk cim :) sabah ınsalah telefonlarıyla uyanırız yıne...

İnş canım..1 sn cik olsun arasınlar da hatırlamayalım olsun:) Kızlar bu arada ama uyuyun artık siz de bu kadar da heba etmeyin.Benim bünyem alışık bir şey olmaz da siz güçsüz düşüverirsiz mazallah.Hem yemin törenine kadar toplanın bakalım sevdiceklerinizi göreceksiniz:) Ben bekliyorum buraları merak etmeyin siz

Aaaaa aynı yer olmuuşşş ne güzeel :))
hadi gözümüz aydın canım..
evet cnm sizinde mi altınova cunku sanırım karamursel felan varmıs bir de..:) bu arada kuzeni gitmişti daha once cok rahatmıs yalova dun aradım ona soyledim oley be dedii yani kuzeni:) icin rahat olsun

kızlar kızlar iskenderunlu kızlar nereye çıktı askerleriniz? 1-2 gündür gelemedim nete kusura bakmayın biri şafağı söylesinde şafak panosunu yazayım artıkk..
şafak kaç?????

canım bizim yalova altınova:) canakkale cok rahatmıs o acıdan icin raht etsin, benim bir ayagım istanbulda, artık cumartesilerii kosar giderim yalovaya

oy canım benim, sen bana ismini soyle ben icerden ogrendireyim istersen, ozelden mesaj atabilirsin sanırım ki basarıı da luruz=))

cok tsk ederim ilgin icin ama sen takma kafana, hayatta neler gelir neler gecer bunlar ne ki kuzucuk=)

Valahi telefon sapığı oldum, beni aradığı telefonları arayıp duruyorum meşgul bile değiller.Bunu gördükçe daha çok sinirleniyorum.Yok canım senin sevdiceğinin seni unutması falan mümkün olamaz.Yazıklarını hep dikkatlice okuyorum, Allah nazarlardan saklasın sizi. Hemen bir kötüye bağlama durumumuz var ama sen de hemen nem kapma öyleNe güzel işte seni her fırsatta arıyor, birgün kötü birgün iyi konuşması orada yaşadığı durumlardan.Seninle hiç ilgisi bile yoktur :)[/QUOTE]

canı soyle dusun bak tlflar mesgul bile degil cunku hic kimse arayamıyor evini sevdiklerini, eger mesgul olsa uzul dderdim sana, baskaları arıyor o arayamıyor diye, bak bnm ki de iskenderunda dun ayagı donmus kıyamam sismiş yat izni vermişler ama komutan rica etmiş bizimki bir bolugun bası gibi bişi oldu gittiginde o yuzden mecbur hala istimay felan gidiyor kontrol ediyormus,ona ragmen izin istemiş dun beni aramak icin hastayım diye..belki izin isteyecek bahanesi olmasa ne yapacaktık dimi benimkide aramayacaktı, annesini 3 gundur aramıyor dun ben verdim dagııtım haberini bileee..o yuzden biraz ferah tut yavrykus işini dedim ya ver ismini ben ogrendirtiyim sana..

bu arada haftasonu egitim yok biraz daha rahat olacaklar muhtemelen arayacaktır bugun ya da yarın seni

oy canım benim, sen bana ismini soyle ben icerden ogrendireyim istersen, ozelden mesaj atabilirsin sanırım ki basarıı da luruz=))

cok tsk ederim ilgin icin ama sen takma kafana, hayatta neler gelir neler gecer bunlar ne ki kuzucuk=)

Ne demek sen iyi ol başka bir şey istemiyoruz biz:) De aramıyor işte...Ben zorladıktan sonra ya da ulaş bana dedikten sonra arasa ne fayda senin sevdiceğinin sutalığı nereye çıktı?yakın mı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…