caglaismaile sonuna kadar katılmakla beraber,o nazar boncuğunukendine tak derim bizimki o kadar çok uzun değil=) birazda uzun süreli bi ilişkide fedakarlığı hep bayan tarafı yapar ya o olaya ver askerlikte tuz biber olmuştur üstüne
Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için ama ne bileyimYerleri belli olmuş hala örenemediğimden daha da sinir oldum.Aramayanları hep motive ettim gerçekten de öyle olduğuna inanarak hemde ama terzi kendi söküğünü dikemiyormuş bir kez daha ispatlandı:)İşte insan zaten muallakta kalınca, kırgın olunca bazı şeylere biranda gözü görmeyip silebiliyor her şeyi.Mrvgndz canım bakma sen uzun süreli ilişkim olduğuna ne sen sor ne ben söyleyeyim kaç kere ayrıldığımızı:) Ne bileyim aklım çok karışık, geldiğinde söz takalım diyor benim için de böyle bir şey mümkün değil daha 2 yıl okulum var ki ailem müsade etmez asla hani okul bitse bile onunla olmama müsade etmez Bu sebeplerden kavgalı ayrıldık zaten.Her şeye rağmen ben böyle herkese resti çekip devam ediyorum ama beyefendi daha aramayamıyor bile düşününce köprüleri yakmasım geliyor içimden.İnş dediğiniz gibidir yoksa hiç yapmak istemediğim şeyi yaparım hem de o oradayken noktayı koyarım sonra da vicdan azabından ölürüm
aman aman böyle bişey için asla acele etme.bak bide askerlik çok değişik birşey ordan onlarda biraz zihinleri temiz gelecekler.inş artık ayrılmazsınız.yarında o arar zaten seni.he aramadı mı ben burdayım söyle bi şekilde bulur haber ederiz daha 1 hafta daha ordalar
şimdi uyandılar...bızse daha uyumadık bıle
Değil mi yagecemiz gündüzümüz şaştı tamamen...En son ne zaman uyudupumu ben de hatırlamıyorum bayağı gün oldu sanırım.Hep aradığında uyuyor oluyorum, konuşmaları hatırlamıyorum diye uyumayım dedim bu sefer de o aramadı:) Kızlar siz de böyle yemeden içmeden kesildiniz mi?Aynaya bakasım gelmiyor benim, hayatımda böyle olmadım ne giysem yakışmıyor,içime sinmiyor.Kendimden nefret eder hale geldim.Süklüm püklüm geziyorum vala:44:
Değil mi yagecemiz gündüzümüz şaştı tamamen...En son ne zaman uyudupumu ben de hatırlamıyorum bayağı gün oldu sanırım.Hep aradığında uyuyor oluyorum, konuşmaları hatırlamıyorum diye uyumayım dedim bu sefer de o aramadı:) Kızlar siz de böyle yemeden içmeden kesildiniz mi?Aynaya bakasım gelmiyor benim, hayatımda böyle olmadım ne giysem yakışmıyor,içime sinmiyor.Kendimden nefret eder hale geldim.Süklüm püklüm geziyorum vala:44:
iyi sabahlar artık bize tlfk cim :) sabah ınsalah telefonlarıyla uyanırız yıne...
tlfk bana sonucu özel mesaj at bak unutma sakın!!
evet cnm sizinde mi altınova cunku sanırım karamursel felan varmıs bir de..:) bu arada kuzeni gitmişti daha once cok rahatmıs yalova dun aradım ona soyledim oley be dedii yani kuzeni:) icin rahat olsun
Aaaaa aynı yer olmuuşşş ne güzeel :))
hadi gözümüz aydın canım..
kızlar kızlar iskenderunlu kızlar nereye çıktı askerleriniz? 1-2 gündür gelemedim nete kusura bakmayın biri şafağı söylesinde şafak panosunu yazayım artıkk..
şafak kaç?????
:)benim askerim aramıyor..Öğrenemiyorum malesef..Ne hali varsa görsün diyeceğim,sonradan vicdan yaparım diye söyleyemiyorum da...Konu komşusundan, çalışanından birinden öğrenirim herhalde, layığım o çünkü!.:)Allah kavuştursun canım sizi ama bak dikkat et güç topla hemencik iyileş
ya tatlım bak şöyle düşün:benimde sevgilime bozulduğum olay şöyle oldu;bana dediki ben senin resmine bakmıyorumda falan da filanda benden mektup falan yokmş yanında,neyse ben bozuldum sonuçta ben bu konularda beceriksizim yani duygusuz değilim tamam ama öyle gösteremiyorum.neyse işte sonradan bana kötü olduğunu söyledi..bana çok düşkündür ki bende ona.ki bende noldu beni unuttu heralde görmeyince diye düşündüm.ama askerlik ortamı vs. bide çok yoğunlar ondan arayamamıştır.bugun bizimkini başka bi yere vermiş komutan o yüzden arayabildi..yoksa bende telefon başında bekleyip duruyorum
günaydın kızlar,bir aksilik çıkmazsa askerimi ziyarete gideceğim bugün
canim bizim usta birligi yalova oldu.ankaraya daha yakin oldu iyi oldu bizim icin.hayirlisi buymus demek ki.
oy canım benim, sen bana ismini soyle ben icerden ogrendireyim istersen, ozelden mesaj atabilirsin sanırım ki basarıı da luruz=))
cok tsk ederim ilgin icin ama sen takma kafana, hayatta neler gelir neler gecer bunlar ne ki kuzucuk=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?