341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Mervee canim.ucak biletini ayarladim. Varmis Allahtan. Cumartesi gecesi yolluyom askerimi. Otogari dagitmamiza gerek kalmadi.

Bence de canım. yoksa şimdi napardık gecenin bu vaktinde ne kimseyle konuşabilirsin ne bi şey yapabilrsin ama burda en azından kafa dağıtıyoruz hem de birbirimizi en iyi biz anlıyoruz
Ee yemin törenine az kaldı heyecan durumları nasıl? Ben acayip heyecanlıyım sanki aşkımla ilk kez buluşucaz

heyecan durumları fenaaa cok mutluyum bız persembe gecesı yola cıkıyoruzz 2 gun ızmırde kalcaz sevgılım aılesıylee cok rahat vakıt gecıremıcem ama gormemde yeter onuu..sende durumlar nee?:)

heyecan durumları fenaaa cok mutluyum bız persembe gecesı yola cıkıyoruzz 2 gun ızmırde kalcaz sevgılım aılesıylee cok rahat vakıt gecıremıcem ama gormemde yeter onuu..sende durumlar nee?:)

Biz de çarşamba akşamı iskenderunda olcaz inşallah. Perşembe ziyaret edebiliyomusuz 9dan 5e kadar o yüzden bi gün önceden gidiyoruz. Ee 1 gün 1 gündür di mi yaniii Cuma günü de yemin töreninden sonra hep beraber ankaraya dönücez nişanlım ve ailesi bi gece burda kalcaklar ve 28i sabahı da yalovaya yolcu edicem aşkımı Ama onunla dolu dolu 3 gün geçircem çoook mutluyum ve heyecanlıyım her an onun yanında olmak istiyorum bol bol hasret gidermek istiyorum. tabi aileler varken bu ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama olduğu kadarıyla artık buna da şükür

aynı durumdayız canımmmmm...ama olsun onları gorucez ya oda yeterr doya doya..canm bız dırek yemın torenıne gıdıcez sora 5 ten sora alıcaz onu pazar gunude usta bırlıgı yapıcagı yere yanı denızlıye gıdıcezzz canmm senın adına cok sevındım

Yani bu askerliğe alışma sürecinde bizim için iyi mi oldu yoksa kötü mü onu da bilemedim aslında:44: Çünkü şimdi gene birbirimize alışmak ve giderken gene askere giderkenki ilk gün yaşadıklarımızı yaşamak var Ya gene çok üzülüp ağlarsam diyorum kendi kendime. Off ya daha kavuşmadan ayrılık gününü düşünmeye başladım. Neyse en iyisi onunla olduğum her dkyı dolu dolu yaşamak Çünkü bi daha ne zaman görebilirim bilemiyorum

Ayy sevdiceklerimizi gorucez Allahin izniyle. Benimde bugun belli oldu gitcegim. Cok mutlu oldumm. Goremicem diye uzuluyordum. Amasyalara gidiyorum bende kismetse. Karadeniz havasi alip gelucagum usaklar. İnsalahh masallahh.

Ayy sevdiceklerimizi gorucez Allahin izniyle. Benimde bugun belli oldu gitcegim. Cok mutlu oldumm. Goremicem diye uzuluyordum. Amasyalara gidiyorum bende kismetse. Karadeniz havasi alip gelucagum usaklar. İnsalahh masallahh.

İnşallah canım görücez ne güzel askerlerimizi. Hem de öylee üniformalarıyla falan ayyy çok heyecanlı insanın tüyleri diken diken olur herhalde yemin töreninde ayy heyecanlandım gece gece yerimde duramıyorum düşündükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…