- 14 Ağustos 2011
- 28.516
- 4.377
- 448
bu gece nöbette kimler var?:82:
Kizlar bu ticker nasil yapiliyoo?:26:
Sagol pembeli. Uyku neden tutmadi? Askerinimi ozledin?
pembelii nasılsın canm hosgeldın
Hoşbuldum canım iyiyim sağol sen nasılsın?
saol canım bende iyiyimm..sızı gormek guzel..bu gece bırılerı olur umarım dıyodumm
Bence de canım. yoksa şimdi napardık gecenin bu vaktinde ne kimseyle konuşabilirsin ne bi şey yapabilrsin ama burda en azından kafa dağıtıyoruz hem de birbirimizi en iyi biz anlıyoruz
Ee yemin törenine az kaldı heyecan durumları nasıl? Ben acayip heyecanlıyım sanki aşkımla ilk kez buluşucaz
Daha senin uyku saatin gelmemis caglacim. 5 e daha var.
heyecan durumları fenaaacok mutluyum bız persembe gecesı yola cıkıyoruzz 2 gun ızmırde kalcaz sevgılım aılesıylee cok rahat vakıt gecıremıcem ama gormemde yeter onuu..sende durumlar nee?:)
Biz de çarşamba akşamı iskenderunda olcaz inşallah. Perşembe ziyaret edebiliyomusuz 9dan 5e kadar o yüzden bi gün önceden gidiyoruz. Ee 1 gün 1 gündür di mi yaniiiCuma günü de yemin töreninden sonra hep beraber ankaraya dönücez nişanlım ve ailesi bi gece burda kalcaklar ve 28i sabahı da yalovaya yolcu edicem aşkımı Ama onunla dolu dolu 3 gün geçircem çoook mutluyum ve heyecanlıyım her an onun yanında olmak istiyorum bol bol hasret gidermek istiyorum. tabi aileler varken bu ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama olduğu kadarıyla artık buna da şükür
aynı durumdayız canımmmmm...ama olsun onları gorucez ya oda yeterr doya doya..canm bız dırek yemın torenıne gıdıcez sora 5 ten sora alıcaz onu pazar gunude usta bırlıgı yapıcagı yere yanı denızlıye gıdıcezzz canmm senın adına cok sevındım
Ayy sevdiceklerimizi gorucez Allahin izniyle. Benimde bugun belli oldu gitcegim. Cok mutlu oldumm. Goremicem diye uzuluyordum. Amasyalara gidiyorum bende kismetse. Karadeniz havasi alip gelucagum usaklar. İnsalahh masallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?