olsun canım :97::97::97::97:
kızlar aranızda genede bana yardım olacak varsa yazsın ankarada kalabileciğim yer varsa bilgilendirirseniz sevinirimm
canımm ben de yemin törenine gitmicem,bitanemin ailesi gelecek,evci çıkabilirse ertesi gün gitmeye çalışıcam ben ama babam bilmiyor sevgilimi,bugün anneme dedim de gitme konusunda olumsuz gibi konuştubitaneme de dedim gelebilirim belki diye bi belli olsun da ayarlarız inşallah bişeyler dedi,canım sana bir şey soracağım : yemin töreninden sonra 2 gün izin var ya ,kesin olarak ankara dışına çıkamayacaklar mı bizimkiler şimdi?bir de yemin töreninden sonra 2 hafta daha bulundukları yerde kalacaklar diye konuştuk biz,sen bir şeyler biliyor musun canım bu konuda?yemin töreninden sonra usta birliğine mi geçecekler yoksa?
ya çanakkaleden başka bi yere geçme durumu varmı acaba?:44:
selam kızlar
uf ya yok galiba bende aşkıma söyledim gemiye falan bin bari ben oraya herzaman gelemem gelemezsem çıldırırm dedim
bencede yoktur ya zaten 5 ay bsy ondada sürekli yermi değiştircekler çok saçma olur:95:
ama yavrucum işte nette buldum çocuğun biri 20 gün orda 20 gün burda gezmiş durmuş.bende ondan heveslendim hemen
selam telomer hoşgeldin sana bişey sorucaktım sende benim gibi genetikçimisin?
hoşbulduk :)
fen fakültesi biyoloji mezunuyum. histoloji-embriyoloji de yüksek lisans yapmaya hazırlanıyorum şu sıralar.. aynı zamanda genetik aşığıyım :)
senin bölümün moleküler biyoloji ve genetik mi
hadi ya of ne saçmaymış bu askerlik işleri
bende bu şans varken daha ne kadar uzağa gidebilir bilmiyorum:18:
yok ben genetik biyomühendislik okuyorum..IVF falan düşünüyosun heralde:) ben onu göze alamıyorum,sanırım adli genetikçi olucamgerçi adli tıp ilgimi çekiyor ama kısmet bakalım
hoşbulduk :)
fen fakültesi biyoloji mezunuyum. histoloji-embriyoloji de yüksek lisans yapmaya hazırlanıyorum şu sıralar.. aynı zamanda genetik aşığıyım :)
senin bölümün moleküler biyoloji ve genetik mi
evet canım umarım düşündüğüm gibi de olur.. haziranda mezun oldum. y.lisans için 6 eylülde mülakatım var.. çok istiyorum inşallah kabul edilirim..
adli tıp, criminal benim de ilgimi çekiyo.. zaten biyolojinin her alanı (botanik hariç) benim ilgi odağım :) en ağır basanını seçtim, ilerlemeye çalışıyorum.. senin de gönlüne göre olur inşallah
slm kızlarr ben geldım..gunler kaldı yemın torenıne cok muluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?