341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Yarenler, bir tek benim ballı askerim mi düştü İstanbul Beykoz' a ya Bu da beni şanssız yapıyor gene...Çanakkale'de herhalde toplam 10 yıl boyunca tatil yaptım.İnanılmaz güzel bir yer.Bir çok tanıdığım da orada yaptı askerliğini çok rahat geçeceksizinkilerin.Aynı şekilde Yalova da öyle. Türkiye'de gezmediğim yer kalmadı, bir İstanbulu bilmem 1kerecik gittim sadece.Bendeki şansa bak oraya düştü

günaydın kuzular
ohooo herkes sabaha kadar buradaymış şimdi kimsecikler yok
madem siz beni kıskandırıyosunuz sabahlara kadar burda olarak
bende sizi kıskandırırım
yine sevgilim uyandırdı işte ohh ohh

Selaamm..
Sabah tam burdan ciktim b.sayarimi kapatiyodum ki bi baktim tlfnm caliyo askim ariyo saat 6da daha yeni uyanmislar bi 5 dk boslugum vardi seni ariyim dedim hemen dedi. Ayy cok sevindirik oldumm :)))

kızlar iskenderunda bugun kan veriliyormuş 1 ünite kan vermişler şimdi yemek yiyorlar sanırım.bugun biraz daha geç kalkmışlar saat 6.30 gibi bugun daha normal geçecek sanırım inş askerleriniz bol bol arar da konuşursunuz

slmmm kızlar bugün bitanem aradı 7:20 de onun sesini duymak onunla uyanmak çoook mutlu ediyor beniii
ewet yemin töreninden önceki 1 gün 9dan 5 e kadar görüş warmış ama acaba ben 9 da gitsem 5 e kadar kalabilme imkanım war mı???bilen war mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…