341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

en son dün akşam 9 da konuştuk.. hastaydı boğazı çok ağrıyomuş. faranjit var onda bide doktor da pzt geliyormuş.. normalde öğlen 12-1 arası hep arar ama bugün aramadı çok mu kötü acaba

kendisi içmez.içilen yerde de pek durmaz ama asker ocağı mecbur
o aramadan bana rahat yok.

yok ya dışarda içiyolar diye biliyorum ben ondan etkilenmemiştir de hava sıcak ya soğuk su falan içtiyse ondan olmuştur.doktor iğne veriyormuş genelde hemencecik kalkar ayağa merak etme sen

umarım ciddi bişiyi yoktur cnm geçmş olsn
sağol canım, inşallah yoktur.

yok ya dışarda içiyolar diye biliyorum ben ondan etkilenmemiştir de hava sıcak ya soğuk su falan içtiyse ondan olmuştur.doktor iğne veriyormuş genelde hemencecik kalkar ayağa merak etme sen
dün sordum doktor yok dedi pzt gelecek. belki gelmiştir ya da hastaneye götürmüşlerdir.. ah bi iyi olduğunu duyayım da

kızlarrrrrrr perşmbe 9 da gitsem akşam 5 e kadar durabilirmiyim?? yoksa belirli saati mi olur yani 1-2 saat sonra gitmek zorunda kalırmıyım ki??

Evet canım öyle. Biz de o yüzden bi gün önce gidiyoruz zaten. Sen de git gör aşkını bol bol

en son dün akşam 9 da konuştuk.. hastaydı boğazı çok ağrıyomuş. faranjit var onda bide doktor da pzt geliyormuş.. normalde öğlen 12-1 arası hep arar ama bugün aramadı çok mu kötü acaba

Canım çook geçmiş olsun inşallah ciddi bi durum yoktur hemencecik iyileşir.
Hemen kötü düşünme ama

ben suan annemın yanındayım canım ayvalıkta,eşim foçada acemılık için,eşi oldugum ıcın cıkarmada sorun yok ama orada kalacak yer lazım,evet bı ıhtımal bayram tatılınıde ekleyecekler dedı,ama bulundugu yere hergun ımza atması gerekıyormus o yuzden alıp ayvalıga getıremıyorum oysakı 2 saatlık yer, otellerde malum cok pahalı hele bayram tatılı falan yemın torenındede adres vermek gerekıyormus ne ara uygun ucuz yer bulurum bılmıyorum

oyy canım bızde hatayda oturduk ılk bı kac ay eşimle,benım esımde dagıtım olmıycak hemen bızım uzun dönem senın kısa mı? bızım kasım 15 e kadar sanırım orada klaacak

evet sınava girdikten sonra ne oldu nasıl gitti hiç bilmiyorum.. gerçekten evli olunca daha zormuş onu anladım biraz geç oldu ama kısmet böyleymiş demekki..

benımde eşim canım,hem zor hem kolay,kızlara baksana aradı arıycak sevıyormu acaba,denıyor mu acaba,vs vs bı ton soruları var,bız en azından bızı sevıyor dıyoruz bızım eşlerde daha sağlamdır arkalarnda eşlerivar,ha tabı zor kısmı bu teör olayları vs evlı olanları daha cok yıpratıyor,bırde benı düşün 45 gunluk bebegımız var,eşim doyamadı oğlumuza,ama o bana güç veriyor onla vakıt daha cabuk geçiyorr.

kızlar uzun dönem yapacak olan yok mu?ben cok bakamıyorum sayfaya bebekten dolayı,bırde foçayı bılen var mı?

Hoşbuldum canım Naber görüşmeyeli?

nası olsun canım heycanla gecıyo ıste as kaldı gıtmemısee sende aynı durumdasındır emınım bızımde ev tasınma ıslerımız var bıraz yogunluk oldu dunden berı ondan zaman daha hızlı gecıyo..ılk defa bugun aramadı askım heralde aksam arıcak bı oglen bı aksam arıyo cunku..beklıyorum bakalım..:78: sen neler yaptın tatlım?

Evet canım heyecanla bekleme konusunda ben de aynı durumdayım
Taşınma işleriyle uğraşırken daha çabuk geçer senin için zaman canım, kolay gelsin bu arada.
Ben de napıyım işte zaman geçirmeye çalışıyorum nette gezinerek.
Benimki de sabah 6da aradı daha yatmamıştım ben o da yeni kalkmış
Bugün bool bool aranırız inşallah ilerleyen saatlerde

kızlar merhaba ben geldim internetim oldu artık ALLAHA şükürler olsun sizi çok özledim hem askerimin hasreti hemde sizin hasretiniz aynı anda çekilmiyor aklım hep sizdeydi ama artık burdayım görüşmek üzere:)))))))))

Hoşgeldin o zaman canıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…