- 14 Ağustos 2011
- 28.525
- 4.383
- 448
şu anda sadece tugcecanın heycanına sahip olmak istiyorum çok şey mi istiyorum yaa
yok canım benimki bahriyeli iskenderunda sonra çanakkaleye geçecek..cuma günü gelecek pazar günü gidecek ama normalinde ben çanakkaleye gitsem bile dönüşe otobüs yok falan filan saatlerden uyduramıyorum okulda başlayacak düşün düşün sıkılıyorum bende cuma günü geç bi saatte olsa görücem inş.Mervecim sende gorursun bi sekilde insallah. Heyecanimi senle paylasmak isterim. Seninkide amasyadaydi demi? Eger oyleyse ben sana aktaririm durumlari. Cepten giriyorum nete zaten.
yok canım benimki bahriyeli iskenderunda sonra çanakkaleye geçecek..cuma günü gelecek pazar günü gidecek ama normalinde ben çanakkaleye gitsem bile dönüşe otobüs yok falan filan saatlerden uyduramıyorum okulda başlayacak düşün düşün sıkılıyorum bende cuma günü geç bi saatte olsa görücem inş.
etimesgutta cnm senninkide mi ankarada yoksa
ooofff ewet yaaa bayramdada hiç çekemem kimseyi yaa bende pazar günü bursada olcam orda gezcez akşam beni bindircek ben gelcem ama nasıl gelcem blmyrm çoook kötü olcam yaa gelene kadar ağlarım artık rezl oluyrm hep ama napym ağlamak isteynce asla tutamıyrm kendimi((((
canlarım benim ya sizi böyle mutlu görmek beni mutlu ediyor ALLAH daim etsin inş. biz göremeyenler ne yapsın bizde şafak saymaya devam maalesef amasyaya gidenler askerime benden selam söyleyin yaa(((((((
Soylerim canim. Hayirlisiyla bi gidiyim de. Sana aktaririm burdan ortami. Cepten girip yazarim. Sabah 6 da cikiyorum yola.
ayy çok sevinirim canım yaa inş. kazasız belasız bir git gel inş resimde isterim bak ona şimdiden hayırlı yolculuklar senin askerin kaçıncı koğuşta?
ayy çok sevinirim canım yaa inş. kazasız belasız bir git gel inş resimde isterim bak ona şimdiden hayırlı yolculuklar senin askerin kaçıncı koğuşta?
Tamam canim cekerim. Tesekkur ederimm. Kogusunu bilmiyom valla hic soylemedi.:26: ben yarin sag salim varirsam genel durumu aktaririn sana.
kızlar çok kötüyüm ya askerimle kavga ettik((
nedeeeeen?????noldu cnm _?
kızlar yemin töreni çok erken yaa,yetişmem için erken çıkmam lazım ama o saatlerde vapur bile yok.karşıya nasıl geçicem bilmiyorum
kızlar yemin töreni çok erken yaa,yetişmem için erken çıkmam lazım ama o saatlerde vapur bile yok.karşıya nasıl geçicem bilmiyorum
Bizim yemin törenide saat 4 te imiş...
Bizim yemin törenide saat 4 te imiş...
hadi saat kaç gibi çıkman lazımki otobüs dolmuş araba gibi şeyler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?