- 14 Ağustos 2011
- 28.526
- 4.383
- 448
Kizlarr canim cok sikkin. Amasyaya geldim 9 saat. 2 gun izinleri vardi. Ucagi otelu herseyi ayarlandi. Beraber 1 gun geciricektik. Son dakka diyorlar ki yol izni bi gun. Nasil is bu? Nasil gitcek bu cocukk? Cok kotuyumm. Bugun 1 saat gordum. Cok kotu oldum. Agladim.zor tutuyom. Cokk zorr. Altust oldi hersey. Onu gorunce cok ozledigimi anladim. Cok yakisikli olmustuu. İcim bin parca. Hersey basa sardi.
İŞTE! hiç şaşırmadım... bu askeriyenin işleri hep böyle yaa bizde o kadar ayarladık planladkı herşeyi sonra da ewci izni alamayacaklarını öğrendim.. yol izni de 1 gün ayrıca .. bizim ki 1 gün geç gitcek ...hiç kusura bakmasınlar!
Ayy canim cok canim skildii. Hayallerim yikildi. Her serde bi hayir vardir dicem artik.(
hayırlı akşamlar kızlar tuğce canım çok üzüldüm ya aynen öyle askeriyenin işleri çok mantıksız sen canını sıkma askerini gördün yaa o yeter sana ben çok mutsuzum sabah kavga ettik aramadı beni zaten aramaz artık arama dedim o sinirden kapattın teli((((((( ne yapıcam bilmiyorumm artık sabrım tükendi alttan alamıyorum 5 senedir zaten ALLAHIM yardım et bana başka hiç bişey demiyorum (((((((((
Kimseler yok :)) herkes hazırlıkta sanırım bende öleym de bibakıyım dedim herkese iyi yolculuklar iyi wakitler askerlerinizle , gidemeyenler sakın üzülmesn bizimki daha kötü bence o ayrılığı yaşamak ölüm giibi( en azından siz o büyük üzüntüyü birdaha yaşamıyosnz öptm herkesiii:)) grşrzz
gidenler ne mutlu ne güzl kızlar az da olsa göreceksnz(( ben gidemiorum cok uzak...Allah sevdklermzden ayırmasın bi an önce gidip gelsnler insallah...
Aynenn. Olum gibiydi ayrilik. Cokk zor. Yemin toreninden sonra butda aglasiriz.
hoşbulduk sagol cnım..kısa dönem mi sizinkiler?amin canım sende hoşgeldin bu arada...
amin cnmm..neresi peki?slm arkadaslar bende gidemiyorum coookkk uzak((((((( allah sabır versın hepımıze
hoşbulduk sagol cnım..kısa dönem mi sizinkiler?
kırklareliamin cnmm..neresi peki?
kısa canım ankarada
p.tesi den sonra bilecikte olcak
senin ki nerde
kırklareli((
hadi ya öyle mi cnm sevndm ya :)) vizede askerlik yapıo bnmki de kısa dönem usta birliğide kırklareli cıktı..biz 5 ay kırklareliliyiz anlıycan :)))kız benim memleket kırklareli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?