341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

günaydın kızlar herkese kimsecikler yok ama
askerimden 2 gündür haber yok
inşallah iyidir sürekli telefon elimde aradı arayacak diye bekliyorum

merhaba canım. konuyla ilgisi yok ama sana bişey sorucam.. bi topikte gördüm uludağ-çevre müh.de okuyosun heralde.. benimde orda son sınıfa geçen bi arkadaşım var. sen kaçıncı sınıftasın?

askerinde arar inşallah hemen.. çok yoruluyolarmış bu ara. az önce biz konuştuk 2 dk sadece.. kızların da dediği gibi güneşin altında kararmışlar, sürekli yürüyolarmış.

YarenlerSizlerle birkaç gündür olamıyorum ama ne yalan söyleyeyim aklım askerimden çok buradaHep misafir, hep misafir!Onların yanında alıp pc yi geçmek odaya da olmuyor.Ama arada bir takip ediyorum yazamasam da.Askerlerinin yanına gidecek güzellerimize hayırlı yolculuklar, benim gibi oturduğu yerde kalan bekleyenlere de Allah dan sabırlar dilerim.Moral bozmak yok, hepimiz dim dik bekleyeceğiz onları, ağlamaya da son.Kendinize çok çok cici bakın aklım burada haa ona göre hep beraber iyi olalım ki askerlerimiz de iyi olsun.Öpüyorum sizleri

Tunaydin canlarim. Herkes yemin toreni icin hazirliklarda ortalik sessizlesti. Bende kuafore gidiyorum. Dagilmis durumdayim azcik toparlaniyim. Aklim sizdee...

3.sınıfa geçtim canım sende mezun olmuşsun sanırım hayırlı olsun

günaydın kızlar herkese kimsecikler yok ama
askerimden 2 gündür haber yok
inşallah iyidir sürekli telefon elimde aradı arayacak diye bekliyorum

Merhaba canim. Aradimi askerin? Yemin torenine hazirlik yuzunden ariyamamistir canim. Telefona yapisik haldesindir eminim.

meraba kızlaaar kuaförden şimdi geldm çok yorgunum ama iyi oldu ewde otur otur bayağı bi dağılmıştım askerm de bugn çok yoğun akşam üzeri 2 dk. konuştuk ( sizinkiler nasıl

Merhaba canim. Aradimi askerin? Yemin torenine hazirlik yuzunden ariyamamistir canim. Telefona yapisik haldesindir eminim.
aynen öyleyim canım
aradı bi ara tam açtım kapandı...
bikaç saat sonra tekrar aradı 5 dk falan konuştuk
çok yoğunmuş eğitimleri
birde aslında yatak istirahatinde olması gerekiyo yanıklarından dolayı ama yemin törenine çıkmak için katılıyo eğitimlere yürüyüşlere
ailem gelcek çıkayım diyo
ben gidemiyorum ankaraya ama c.tesi bursaya onu görmeye gidicem
off ya bazen alışmış gibi hissediyorum kendimi bazen de çok yalnız hissediyorum 5 ay nasıl dayanıcam
okul falan başlasada bir an önce oyalansam bari diyorum

meraba kızlaaar kuaförden şimdi geldm çok yorgunum ama iyi oldu ewde otur otur bayağı bi dağılmıştım askerm de bugn çok yoğun akşam üzeri 2 dk. konuştuk ( sizinkiler nasıl

Bende kuaforde isimi bitirdim. Azcik toparlandik iyi oldu. Sabah 6 da hayirlisiyla yollara dusuyoruz.

Bende kuaforde isimi bitirdim. Azcik toparlandik iyi oldu. Sabah 6 da hayirlisiyla yollara dusuyoruz. Aty bi garibim. Pir pir kalbim. Ah ahh. Askerlerimiz de heyecanlimi acaba??

Bende bazen alismis gibi hissediyorum. Bazende cok duygusal oluyorum. Duygularimiz dengesizlesti. Asil pazar gunu kotu olcaz. Tekrar basa sarcaz. Allah hepimize sabir versin ne diyim.

Bende bazen alismis gibi hissediyorum. Bazende cok duygusal oluyorum. Duygularimiz dengesizlesti. Asil pazar gunu kotu olcaz. Tekrar basa sarcaz. Allah hepimize sabir versin ne diyim.

bende aynı şeyi düşünüyorum tekrar başa sarıcaz ve o zaman bayram olacak odama çekileyim ağlayayım da olmayacak.çok zor geliyor napıcam bilmiyorum

cnm hemen vazgeçme ben nereye gideceğini öğrenene kadar hep 5 ay yapıcak diye hazırlamıştım kendimi ama şimdi 12 ay beklemek zorundayım yeter ki sağsalim gelsinler sonra hep yanımızdalar inşallah

polyannam senınkı nereye gıttı ,uzun dönem sanırım,ahh kader arkadasım benım,

fıstıklar 5 ayı mı dert edıyorsunuz sız bakın canınız sıkıldıgında benı düşünün 12 ayy,muhtemelen ustabırlıgı dogu olacak ve daha 50 gunluk bır bebekk,
gülünn bakıımm
hemm öylee uzuldugunuzu de cok bellı etmeyınn aaa hayatlarında bıı askerlık cekıyorlar,sız bı evlenın anlıycaksınız benı hee bıde hamıle kalınn ohoooooo

öyle vallahi nereye kaçsam diye düşünüyorum bayramdan sonra
nasıl geçicek bunca zaman yine ayrılık acısı...

öyle vallahi nereye kaçsam diye düşünüyorum bayramdan sonra
nasıl geçicek bunca zaman yine ayrılık acısı...

ooofff ewet yaaa bayramdada hiç çekemem kimseyi yaa bende pazar günü bursada olcam orda gezcez akşam beni bindircek ben gelcem ama nasıl gelcem blmyrm çoook kötü olcam yaa gelene kadar ağlarım artık rezl oluyrm hep ama napym ağlamak isteynce asla tutamıyrm kendimi ((((

valla bence iş yapsın da rahatlık neymiş kıymet bilsin.zaten o yüzden çok yorulduğunu düşünmüyorum ama bu hasret yokmu ondan bittik ikimizde..bebişine de Allah uzun ömürler versin babasıyla inşallah

Çok heyecanlıyım..Pazar günü kavuşuyoruz kızlar.. İnşallah herkesin h.sonu çok güzel geçer..

Ayt bende heyecanliyimm. Cok garibim.guzek gecer insallah. Bavulumu hazirlayip oje surmem lazim. Sabah 6 da yola cikiyoruz kismetse. Uyuyasim yok hic. Ayy iyiki varsiniz. Yoksa kafayi yerdikk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…