İzni 2 gundu. Bir gune cekmisler son anda. Hersey elimizde patladi. Bunalim gecirdim. Yarin bikac saat gorup garaja gidicez. Ahh ahh. Otelini herseyinj ayarlamistim. Ayy hasta olxam sonunda askimdannn.
bende gidemiyorum canım napalım kısmet..sıkma canını yalnız değilsinoff ben gidemiyorum yaa çoook mutsuzumm
cnım bende sizdenimben de gidemiyorum kızlar yaaaaa, aklım heeep aşkım da... Tuğçe üzülme sen orda olabildiğin için bile çoookkk şanslısın bence değerini bil... Anlatsana biraz nasıl biyerdi???? Yarın ahsenle başının etini yicez anlat anlat diye
cnım bende sizdenm ya bende gisemiorummben de gidemiyorum kızlar yaaaaa, aklım heeep aşkım da... Tuğçe üzülme sen orda olabildiğin için bile çoookkk şanslısın bence değerini bil... Anlatsana biraz nasıl biyerdi???? Yarın ahsenle başının etini yicez anlat anlat diye
cnım bende sizdenm ya bende gisemiorumm(( uzakta mı sennki nerde ?
aynı durumdayız cnm koca dolaptan hiçbişiy çıkaamadım giyecek planladıklarımı da beğenmedm ooooooffff yaa pasta yapyrm biyandan da :))) kendi ellerimle
cnım ne güzel masallah yaaa..ben gidemiyorumYa heycandan uyuyamiyorum simdi ailesinin yanindayim sabah erkenden gidicez yemin toreni 3.30daymis bizimkisinin... Allahim cok heycanliyim :) ayirdigim hic bi seyi giyemedim o da kasma burasi erkek dolu dikkat cekme basimi belaya sokma dedi hofff
Ya heycandan uyuyamiyorum simdi ailesinin yanindayim sabah erkenden gidicez yemin toreni 3.30daymis bizimkisinin... Allahim cok heycanliyim :) ayirdigim hic bi seyi giyemedim o da kasma burasi erkek dolu dikkat cekme basimi belaya sokma dedi hofff
nagish ve ahsennida kızlar sizin sevgilileriniz aynı yerde mi?nerdeler?hakkaten nagish ya keşke bizde gitseydik hem askerlerimizi görürdük hemde birbirimizle tanışırdık ;:)))))))))
nagish ve ahsennida kızlar sizin sevgilileriniz aynı yerde mi?nerdeler?
cnım ne güzel masallah yaaa..ben gidemiyorum(( siz nişanlı mısnız?
ha tugce de sizden öyle mii :))) ayy ne güzel yaa üçünüzün askerleride aynı yerde..Allah kavustursun canım hepimizi..evet mervecim:))amasyadalar tuğçeciğimizde askerini göremeye giden şanslı asker yarenlerinden şu anda amasyada bize otel odasından bildiriyor son dakikaları:)))))))
ha tugce de sizden öyle mii :))) ayy ne güzel yaa üçünüzün askerleride aynı yerde..Allah kavustursun canım hepimizi..
cnım bende sizdenm ya bende gisemiorumm(( uzakta mı sennki nerde ?
canım benim ya inş kazasız belasız gidersiniz çok şanlısın askerini kısakndırma sade ol güzelliğini sonra gösterirsin emin ol onun için her halinle güzelsindir onun için dünyanın en güzel tek prensisin canım:)
tesadüfün bu kadarı desene cnım :)) benm askerim kırklarelinde tatlm uzak,cooook uzakevet usta birliğimizde aynı nagishle :)))) senin askerin nerde aminnnn canım inş. yaaa
maalesef tatlım uzakta... ahsenin bnm tuğçenin askerlerimiz amasyada... aayy keşke gidebilseydnnn tanışırdıkk gerçektenn... belki diyarbakırda tanışırız ahsencim:) yada kayseriye gelirsinn, tuba gelsn konuşalım o işi detaylı inşallah....
tesadüfün bu kadarı desene cnım :)) benm askerim kırklarelinde tatlm uzak,cooook uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?