341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ben de gidemiyorum kızlar yaaaaa, aklım heeep aşkım da... tuğçe üzülme sen orda olabildiğin için bile çoookkk şanslısın bence değerini bil... anlatsana biraz nasıl biyerdi???? yarın ahsenle başının etini yicez anlat anlat diye

cnım bende sizdenim (( uzakta mı sennki?

cnım bende sizdenm ya bende gisemiorumm (( uzakta mı sennki nerde ?

aynı durumdayız cnm koca dolaptan hiçbişiy çıkaamadım giyecek planladıklarımı da beğenmedm ooooooffff yaa pasta yapyrm biyandan da :))) kendi ellerimle

Ya heycandan uyuyamiyorum simdi ailesinin yanindayim sabah erkenden gidicez yemin toreni 3.30daymis bizimkisinin... Allahim cok heycanliyim :) ayirdigim hic bi seyi giyemedim o da kasma burasi erkek dolu dikkat cekme basimi belaya sokma dedi hofff

Ya heycandan uyuyamiyorum simdi ailesinin yanindayim sabah erkenden gidicez yemin toreni 3.30daymis bizimkisinin... Allahim cok heycanliyim :) ayirdigim hic bi seyi giyemedim o da kasma burasi erkek dolu dikkat cekme basimi belaya sokma dedi hofff
cnım ne güzel masallah yaaa..ben gidemiyorum (( siz nişanlı mısnız?

canım benim ya inş kazasız belasız gidersiniz çok şanlısın askerini kısakndırma sade ol güzelliğini sonra gösterirsin emin ol onun için her halinle güzelsindir onun için dünyanın en güzel tek prensisin canım:)

evet mervecim:))amasyadalar tuğçeciğimizde askerini göremeye giden şanslı asker yarenlerinden şu anda amasyada bize otel odasından bildiriyor son dakikaları:)))))))
ha tugce de sizden öyle mii :))) ayy ne güzel yaa üçünüzün askerleride aynı yerde..Allah kavustursun canım hepimizi..

cnım bende sizdenm ya bende gisemiorumm (( uzakta mı sennki nerde ?

maalesef tatlım uzakta... ahsenin bnm tuğçenin askerlerimiz amasyada... aayy keşke gidebilseydnnn tanışırdıkk gerçektenn... belki diyarbakırda tanışırız ahsencim:) yada kayseriye gelirsinn, tuba gelsn konuşalım o işi detaylı inşallah....

Canim ya guzel dileklerin icin cok saol, hepimiz onlarin bebekleriyiz :) valla en sade halimle
Gidicem baska care yok :) tribe soktu beni kot gomlek filan giyerim dedim belin falan acilmasin diyo deli :))

Kizlar nasilsiniz?heyecanlilar iyice guzellesmislerdir heralde:) ben heyecandan uyuyamiyorum yarin ataturk havalimaninda manyakca hareketler yapan ve yaninda bahriyelisi olan bir kiz varsa o benim!:) icimdeki sevinc cok buruk ama yinede gorecegim icin keyfim pek yerinde.bayrama kadar hatta bayram tatiline kadar buralarda olamicam.kendinize cok iyi bakin hepinizi opuyorum

gerçekten ben çok istiyorum sizi görmeyi bunu konuşalım sen diyarbakıra gelmeyi düşünüyormusun bak ben oraları çok iyi biliyorum beraber gidelim yabancılık çekmessin oralarda ablam kalmıştı çünkü baya orda:)

tesadüfün bu kadarı desene cnım :)) benm askerim kırklarelinde tatlm uzak,cooook uzak

benm de eski sevgilim kırklarli pınarhisar a gtckmiş ve acemisi aşkma aynı yerde, tesadüfün bu kadarı.... birbirlerini tsnımıyorlar ama ödüm kopuyodu orda tanışcklar falan diye... pislik yapmaktn geri durmaz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…