slm kızlar nasılsınız benim eşimde yarın çıkacak çarşı iznine onun yokluğu çok zor geliyo hiç alışamıyorum
Kızlaarrr askerliğin kısalması olayı vardı ya eylülde belli olacakmısss
cnım hbrleri takip ediyorum.askerliğin kısalması ile ilgili bi yönerge var ama henüz kabul edilmedi..eger yönerge kabul edilirse 6 aylık olan askerlik 4 aya düşecek tabi bunun 1 ayı izin..eger askerin izinde kullanmazsa 3 ayda gelir.bu da demek oluyorki eger yönerge kabul edilirse Kasımda askerlerimiz gelecek..dua edeliiim lütfeeeennnNerden duydun canim? Kisalirsa bizim askerlerimizi de etkiler mi?:26:
cnım hbrleri takip ediyorum.askerliğin kısalması ile ilgili bi yönerge var ama henüz kabul edilmedi..eger yönerge kabul edilirse 6 aylık olan askerlik 4 aya düşecek tabi bunun 1 ayı izin..eger askerin izinde kullanmazsa 3 ayda gelir.bu da demek oluyorki eger yönerge kabul edilirse Kasımda askerlerimiz gelecek..dua edeliiim lütfeeeennn
cnım hbrleri takip ediyorum.askerliğin kısalması ile ilgili bi yönerge var ama henüz kabul edilmedi..eger yönerge kabul edilirse 6 aylık olan askerlik 4 aya düşecek tabi bunun 1 ayı izin..eger askerin izinde kullanmazsa 3 ayda gelir.bu da demek oluyorki eger yönerge kabul edilirse kasımda askerlerimiz gelecek..dua edeliiim lütfeeeennn
cnım hbrleri takip ediyorum.askerliğin kısalması ile ilgili bi yönerge var ama henüz kabul edilmedi..eger yönerge kabul edilirse 6 aylık olan askerlik 4 aya düşecek tabi bunun 1 ayı izin..eger askerin izinde kullanmazsa 3 ayda gelir.bu da demek oluyorki eger yönerge kabul edilirse Kasımda askerlerimiz gelecek..dua edeliiim lütfeeeennn
Gunaydin canlarim. Bugun askeerinizle bol iletisimli gunler dilerim.
Bi de sabah sabah agzima şu şarki dolandi:
Bu sabah bir umut var icimde
nasil olsa geri gelirsin diye
hersey yerli yerinds yine
Bu sabahlarin bir anlami olmali.
Gunaydin canlarim. Bugun askeerinizle bol iletisimli gunler dilerim.
benim eşimde daha gidecek ve ben hamileyim. iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
stajı 2 ay sonra bitiyor, kısmetse yollayacağim. yanlız bu aralar teröristler yine azdırlar. rabbim tüm askerlerin sag salim evlerine dönmeyi nasip etsin
benim eşimde daha gidecek ve ben hamileyim. iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
stajı 2 ay sonra bitiyor, kısmetse yollayacağim. yanlız bu aralar teröristler yine azdırlar. rabbim tüm askerlerin sag salim evlerine dönmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?